Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Bullpadel Pascal box recension

Bullpadel – Varumärket

Bullpadel Flow 2022 Idén till Bullpadel uppstod redan 1995 tillsammans med ett flertal argentinska och spanska padelspelare men det var först tio år senare som varumärket slog igenom ordentligt. Det var då sportföretaget Aguirre y CIA valde att investera i Bullpadel och att satsa helhjärtat på specialiserad varumärkespadel och än idag är Bullpadel ett av de ledande märkena i samtliga padelkategorier. Bullpadel syns inte minst i sammanhang som World Padel Tour där de, som officiell klädsponsor, pryder domare, volontärer och samtlig personal i organisationen.

2015 värvade de stjärnspelaren Maxi Sanchez och storsäljaren ”Vertex” skapades. Något år senare värvades även Paquito Navarro och i samband med det uppstod modellen ”Hack”. Även toppspelare som Alejandra Salazar är en del av Team Bullpadel, som sedan fick utforma och bli ansiktet utåt för populära Flow-serien. Idag ser vi även världsspelare som Juan Tello, Martin Di Nenno, Gemma Triay, Fede Chingotto och den lovande unga talangen Claudia Jensen prydas av Bullpadels logga.

BULLPADEL PASCAL BOX
BULLPADEL PASCAL BOX

Fakta och egenskaper

Bullpadel Pascal box är en uppsättning av bollar och specialrör med tryckmätare, det speciella med Pascal boxen jämfört med andra padel bollrör är att du kan pumpa upp bollarna till sin maximala hårdhet när dom börjar mjukna. Vanligtvis behöver man köpa nya bollar efter ett antal matcher, med denna kan du bara pumpa upp dom igen och dom känns som nya! 

Fördelar/nackdelar och vem det passar:

Bullpadel Pascal box funkar oavsett om du är nybörjare eller proffs, det du kan tänka på är att det är lite dyrare än bara ett bollrör så du tjänar inte på det kortsiktigt. Vill du spara pengar genom att köpa Pascal boxen så gör du det på längre sikt. Sen är det även ett plus att det ärmer miljövänligt att pumpa upp bollarna än att köpa nya när det behövs.

Recensioner:

Bullpadel Pascal Box har på Amazon.com en medelrecension på 4,1/5 poäng av 337 recensioner, vilket är väldigt bra.

Sammanfattning:

Köp denna boxen om du vill vara hjälpsam för miljön och även plånboken, där du får tillgång till att pumpa bollarna istället för att köpa nya när det behövs.

Hur mycket kostar Bullpadel Pascal box?

Bullpadel Pascal box kostar från 489 kr och nedanför kan du hitta rabattkoder så att du kan köpa din tryckbehållare med rabatt.

Läs fler recensioner: Tryck Här

Handla Bullpadel Pascal box med rabatt

ribbon

Ongoal 10% Rabattkod 2022

Följ Ongoal på instagram och anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10% rabatt på din beställning. 1 fri månad Padel Television på köpet till alla kunder.
WELCOME10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande