Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

ADIDAS ADIPOWER LIGHT 3.1 2022

Adidas Varumärke

Adidas grundades i Tyskland 1949 och fick sitt genomslag fem år senare når Tyskland, bärandes Adidas fotbollskor, vann fotbolls-VM. Sedan dess har varumärket dominerat många sporter och finns idag över hela världen. Ar 2014 släppte Adidas sitt allra första padelracket och idag finns det över 28 olika modeller att välja bland.

Deras starkaste internationella ambassadörer år Ale Galan, Marta Ortega och. Álex Ruiz och i Sverige utgör varumärket det med flest ambassadörer, inte minst bland upcoming juniorer. Några av de större svenska namnen är Daniel Appelgren, Calle Knutsson, Billie Gajic, Johan Fors och Rebecca Nielsen.

Adidas Adipower LIGHT 3.1 2022
Marta Ortegas val!

ADIDAS ADIPOWER LIGHT 3.1 2022

  • Vikt: 345-360 g
  • Bredd kärna: 38 mm
  • Rambredd: 38 mm
  • Balans: Medel
  • Form: Rund
  • Inre kärna: Eva Soft Memory
  • Ram: 100% Carbon
  • Yttre kärna: Carbon Aluminized
  • Kontroll/Kraft: Kontroll/Kraft
  • Ytprofil: Struktur

Det som utmärker Adipower light är dess låga vikt i kombination med mycket power. Det är lätt att hantera, såväl i det offensiva som i det defensiva spelet, vilket underlättar när spelet kräver snabba reaktioner. Den främsta anledningen till varför man bör kika på Adipower Light 3.1 2022 är dock för att det förebygger slitage och skador i både handled och arm. Ett lättare racket kombinerat med en mjukare träffyta och en medelbalans eliminerar det mesta av de vibrationer och stötar som uppstår vid bollträff.

 

Tekniker & material

Racketen är ett mjukare och lättare rackets av Adipower CTRL 3.1. Rackethjärtat har en eXoskeletions-teknik och  ytan har Spin Blad, en 3D struktur precis som på Adipower. Ytan består av spänstig aluminiserad kolfiber och kärnan är av Eva-Soft. Kombinerat ger det ett smidigt racket med stor sweetspot och med mycket fart!

Racketens lätta vikt och mjuka bollträff passar såväl damer som herrar och är ett skonsamt alternativ för de offensiva spelarna som gillar fart i slagen. Den medelhöga balansen och runda formen gör racket lätthanterligt även i det defensiva spelet.

Adidas 2022 års rackets av Adipower Light 3.1 och dess limiterade upplaga; Master LTD. WPT-stjärnan Marta Ortegas val av tävlingsracket (se bild).

Adidas Adipower Master LTD Edition 2022

Till vem passar Adidas Adipower 3.1 2022?

Adipower light 3.1 är ett skonsamt racket med medelhög balans som är lätt att tycka om och lära sig kontrollera, inte minst i defense. Dock  är det ett kraftfullt racket som kräver en viss erfarenhet för att behärska. 

Hur mycket kostar Adipower 3.1 2022?

På Ongoal kostar det just nu 2695 kr! Använd rabattkoden padelrabatten12 och få 12% rabatt.

Läs fler recensioner: Tryck Här

⬇︎Köp ADIDAS ADIPOWER LIGHT 3.1 2022 Med Rabatt⬇︎

ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande