Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ RECENSION

RS-sports varumärke

RS Sports är ett sportvarumärke grundat 2013 av tennisstjärnan Robin Söderling. RS Sports tillhandahåller premiumprodukter i tre divisioner: Sportkläder, Tennis och Padel. Svenska padelprofs som spelar med rs sports är Simon Vasques, Caye Rocafort och Amanda Girdo.

RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ

  • Form: Droppformat/diamant
  • Ram: 100% kolfiber
  • Yta: 12K aluminiserad kolfiber
  • Ytskikt: 3D RS logos
  • Profil: 38mm
  • Balans: Medel/hög
  • Vikt: 365g – 375g

Pro Edition Simon Vasquez

Utvecklat och framtaget tillsammans med  Simon Vasquez skapat en racket som utstrålar kvalitet och design. Detta racket kommer i en utmärkt svart design med de snyggaste detaljerna i orange färg. Detta är ett av RS Padels toppmodeller 2022. 

RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ

Racketens vikt ligger i standardklassen mellan 365 och 375 gram och har en hög balans. Denna kombination ger mycket fart och kraft utan att kompromissa med kontroll i det lugna och defensiva spelet

Tekniker och material 

Racketen har ett grepp som är förlängt med 1 cm vilket ger en bättre räckvidd och mer fart i over head spelet. Passar utmärkt för spelaren som ibland slår vissa backhands med två händer, exempelvis returerna.

Double Carbon Frame är tekniken där ramkonstruktionen byggs upp av slitstarka kol-rör. Denna ramkonstruktion resulterar i en stark ram som ger en utmärkt bollkänsla. 

12K Carbon är det material som har använts till racketens yta. Detta har resulterat i en extremt slitstark och styv yta med kraftöverföring i slagen. 

Dynamic Hex är tekniken bakom hybridformen. Denna hybridform kombinerar diamantform med droppform, vilket resulterar i bra kraft och manövrerbarhet som inte kompromissas med i det långsamma spelet. 

Axis Force stabilisatorn i racketens hals ger ramen en överlägsen stabilitet och minskar vibrationerna vid bollträff.

Adaptive EVA Core är det snabbtorkande material som finns i kärnan. Detta material förbättrar spelkomforten, kraftöverföringen och utvidgar sweetspottet markant. 

Power Holes är tekniken bakom det innovativa hålmönstret. Där de minsta hålen är placerade närmast mitten av träffytan medans hålen närmare ramen är något större ger racketen en bättre stabilitet samt ytterligare ökar racketens sweetspot. 

Ytan på racket är gjort av högkvalitativt aluminiserat 12k kolfiber vilket resulterar i bättre spinpotential och bra förutsättningar för en bra ’slice’.

RS Pro Edition Cayetano Rocafort 2022

Vem passar RS Pro Edition Simon Vasquez till? 

Det är en utmärkt racket som vänder sig till den som söker ett allroundracket med fart och kraft. Passar motionär, erfaren och tävlingsspelare. 

Hur mycket kostar RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ?

RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ kostar från 2575 kr och nedanför hittar du rabattkoder så att du kan få ett ännu bättre pris på ditt nya padelracket.

Fler rs-padel recensioner:

Läs fler recensioner: Tryck Här

⬇︎ Köp RS PRO EDITION SIMON VASQUEZ Med Rabatt ⬇︎

ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden, produkter ur Pro Edition-serien eller om annat har kommunicerats.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande