Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelskor

Att använda rätt padelskor är viktigt för att utveckla ditt spel. Med rätt padelskor kommer du öka dina möjligheter att göra en bra prestation på banan och du kommer också förhindra onödiga skador. Du komma att spendera långa timmar med dina padelskor på tex: matcher, turneringar och träning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer dina padelskor noggrant. Vi kommer att gå igenom hur padelskor är uppbyggda och egenskaper. Välj padelskor utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelskor. Vi presenterar padelskor från det populäraste varumärken Adidas, Asics, Bullpadel,Babolat Nox, Wilson och Nike.

Letar du efter padelskor till barn & juniorer → Bästa Padelskor Barn och Junior 2022

Vilka padelskor ska jag välja?

Padelskor Herr

 En fantastisk herr padelsko som är speciellt utvecklad för padel och med minskning av padelskador i fokus.

Tekniker: 

 • AGG tekniki (Advanced Gravity Geometry), som minskar stress på sina ben och omkringliggande områden under matchen.
 • AbraxoneExtra bra stötabsorbering med EVA i sulan.
 • Ortholite: Innersulan är av hög kvalitet och mycket bekväm. Den har även fokus på att minska lukt och fukt.

Bullpadel Next Hybrid Pro Blue är en av Bullpadels absolut storsäljare! Den största skillnaden jämfört med de tidigare modellerna är dess sula, med en högre profil för större dämpning.

Tekniker 

 • SUPPORT ARC” som är stöd som skapar stabilitet i fotens bågområde. 
 • Strukturen har en LATERAL MOVEMENT längsgående kanal som gynnar dämpning, samtidigt som den har två tvärgående flexionkanaler för att underlätta fotens naturliga rörelser vid böjning.

Detta är Martin Di Nenno val av skor

 Denna padelsko minimerar skador och optimerar padelspelarens prestanda på banan. Skon är speciellt utvald av Augustin Tapia.

Denna sko är inte bara ännu en bra sportsko. Det är en sko som är speciellt utvecklad för padeltennis och de prövningar sporten ger. På padelbanan går det ofta snabbt och både dina skor samt leder utsätts för belastande rörelser. Därför har franska Babolat utvecklat en sko som du kan förvänta dig full support och stabilitet från även under de mest krävande ytterpositionerna.

 Tekniker

 • Power Rem: Två starka axelremmar är insatta runt mittfoten som garanterar ultimat support och stabilitet.
 • KPRSX: Placerad under hälen och via EVA super stötabsorbering. En teknik dina leder kommer tacka dig för.
 • Ortholite foam insoles: Speciell innersula tillverkad i ett miljövänligt lightweight material som garanterar en bekvämare sko som är luftig.

Utan kontroll finns det inga garantier på planen. Så Barricade är tillbaka för att hjälpa dig dominera. Det intuitiva snörsystemet på de här padel-/tennisskorna från Adidas fixerar foten genom att dra ner plösen i neopren för att matcha fotens form. Ett Geofit-system i hälen fyller de återstående luckorna för att komplettera passformen. Undertill sitter en stötdämpad Bounce-mellansula och ett mellanfotshölje i TPU som ger komfort och stabilitet åt varje steg. Den djärva adidastextloggan på innersidan är gjord i rejäl RPU som motverkar slitage.

GEL-LIMA ™ PADEL herrskor från ASICS ger en utmärkt balans, låg vikt slitstyrka och komfort för padelbanan. När du spelar padel på en bana med relativt mycket sand – så skall du tänka på att det absolut bästa är att ha en fiskbensmönstrad undersula likt denna padelsko. Det ger dig det greppet du önskar på banan och du kan röra dig fritt och smidigt.

Tekniker

 • SOLYTE ™ mellansula
 • AHAR ™ yttersula
 • EVA ™ innersula
 • Avtagbar ORTHOLITE ™ strumpfodral
 • TRUSSTIC SYSTEM ™
 • GEL ™ -teknologi

WIlson Kaos Swift är en grym padelsko från Wilson med en läcker design samt rejält med vaddering runt hälkappan, vilket ger en riktigt skön padelsko. Wilson Kaos Swift har en smal passform och passar dig med smalare fötter.

Framdelen av Babolat Jet Premura undersula är, tack vare Babolats 360° Flex-teknik, ultra-flexibel och böjbar. Sulans hållbarhet garanteras av gummiexperten Michelin och ovansidan på skon är tillverkad med MatrYx2.0, ett slitstarkt och lätt material som också är förstärkt med kevlar för bästa hållbarhet. Skon är också utrustad med ett Side Stability-system som ökar stabiliteten vid och hälpartiet är utrustat med KPES-X, Babolats egenutvecklade dämpningssystem som minimerar stötarna.

Du får en riktigt snygg sko som ger bra stabilitet i snabba riktningsbyten och rörelser. Skon ger dig en lätt känsla på banan, tack vare de lätta materialen. Dessutom får du hög komfort på grund av stötdämpningen, den strumpliknande passformen och ventilationen.

⬇︎ Rabattkoder Padelskor⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod 2022

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Padelspecialisten 15% Rabattkod

15% rabatt på hela din beställning. Går inte att använda tillsammans med andra rabattkoder. Gäller till 2022-07-15
PADELSOMMAR22
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

DÄMPNINGEN
Vertex Grip 22 är en mycket stabil och bekväm padelsko som har lagt krutet på extra stötdämpning i hälen, en såkallad Outer Balance, för maximal stabilitet och komfort. Skon har även en thermofodrad EVA-innersula – som håller fötterna svala och bekväma. Mellansulan är gjord av phylon vilket också bidrar till bästa dämpning.

SULAN
Sulan ger bra grepp vid såväl inomhusspel som utomhusspel med sitt fiskbensmönster. Sulan är även utrustad med en Rotex; En rotationsskiva som underlättar vid snabba vändningar.

MATERIALET
Tyget längs fotryggen har en sömnlös teknologi, ett KNIT-tyg, som formar sig efter foten. Det är även förstärkt i främre delen av skon, tåparti och sida för extra slitstyrka.

GEL-PADEL PRO 5 från ASICS är en mångsidig sko för tävlingsinriktade padelspelare, med ett kraftigare stöd och högre komfort som hjälper dig att förbättra ditt spel.

Den stilrena strukturen och lätta meshen ger dig en känsla av att du närmast flyger runt på banan, samtidigt som du bevarar den perfekta avvägningen av lätthet, bekvämlighet och smidighet.

Babolat utvecklar deras skor med de bästa teknikerna och du får bl.a. KPRSX som är en högkvalitativt EVA-skum som är placerat under skons häl. Skummet säkerställer att du får utmärkt stötabsorbering vilket skonar båda dina fötter, anklar och knä så att du kan känna dig lätt på banan.

Du får Active Flexion systemet där 9 olika tryckpunkter finns i sulan som ger dig den perfekta responsiva skon.

En Michelin Premium yttersula garanterar en hållbar sko med ett extra bra grepp så att du är i kontroll när tempot är högt.

Bästa Padelskorna Dam

 Skorna passar till all typer av underlag förutom grus eller padelbanor med sand, då rekommnederar vi ett par grusskor/padelskor med fiskbensmönster på sulan.

Dessa tennisskor/padelskor för damer är tillverkad i slitstarkt Michelingummi vilket ger en förhållandevis lång hållbarhet. Vidare använder Babolat Ti-Fit vid tillverkning, vilket innebär en genoarbetad sko från hälparti fram till framfoten. Känslan blir god komfort för tennisspelare och padelspelare. Vibrakill på hälpartiet ger en bra dämpning.

 Denna sko ger bra förutsättningar när man gör bra fotarbete. Det ger dig bra stötdämpare för varje steg och alla snabba rörelser samt riktningsändringar.TPU:n som används på ovandelen ger extra hållbarhet. Den finns på de mest utsatta platserna. Det finns TPU på en del av framfoten och insidan. Detta gör dem mer hållbara när du rör dig runt på banan.

Skon har en hög klackkappa som ger extra stabilitet till dina hälsenor.

Den har en flexibel Bounce-mellansula som ger dig bra stötdämpning i varje landning. Dessutom är den bredare på utsidan av framfoten, för att minska risken för att vricka fötterna.

Det är en clay-sko som är bäst på grusbana då den ger ett bra grepp.

Rabattkod: tennisrabatten5

 Här ser du en fantastisk topp-sko från Babolat. Den är speciellt utformad för padel, för att säkerställa att du får bästa prestanda och de bästa förutsättningarna för ett bra fotarbete.

 Dessa lätta tennisskor ger mycket komfort och snabbhet på banan. Denna sko har extra stöd i framfoten, vilket ger skon bättre stabilitet när du byter riktning! Dessutom är skon tillverkad av kvalitetsmaterial och Wilson har använt ett antal tekniker i dessa par skor:

 • DF2 är tekniken som ger skon överlägsen komfort utan att kompromissa med prestanda.
 • R-DST är det material som används i mellansulan på skon. Detta material gör skon stötdämpande och ger skon en bra spelkomfort.
 • Duralast är det slitstarka gummimaterialet med hög densitet som ger sulan ett bättre grepp på ytan samt bättre halksäkerhet!

 Med Kaos-chassit får du två fördelar, det flexibla bågstödet som ger en bra flexibilitet samt ökar kontrollen vid snabba riktningsbyten och sidostödet som ger stabilitet och kontrollerat fotarbete vid höga hastigheter. Dessutom får du extra bra komfort med Endofit,  det är en invändig strumpkonstruktion som ger dig en perfekt passform.

 Med Wilson Devo 2.0 får du den mest stöttande och bekväma skon i den populära Wilson Kaos serien. Trots att du får en mängd tekniker och bra stöd, så är det fortfarande en lätt sko som inte står i vägen för dig och din fart på banan. 

Wilson har bl.a. utrustat denna modell med en liten sänkning i höjden från hälen till framfoten. Skillnaden på de 12 mm ger en bra stötabsorbering och känsla på banan. En teknik som dina fötter och knän helt klart kommer värdera högt.

Det unika med denna padelsko är att Babolat har tagit fram en specifik Padelsko som passar till flera olika typer av padelunderlag. Spelar du på en padelbana med sand på toppen eller är det ingen sand på toppen av banan? Det spelar ingen roll, med dessa padelskor kan du spela på bägge typer av underlag vilket vi tycker är en enorm fördel. Skorna är framtagna ihop med däcktillverkaren Michelin och tillverkaren av padelbanor ”Mondo” – Vilket resulterat i en slitstark sko med absolut bästa möjliga grepp för padeltennis. Komfort och dämpning håller absolut världsklass.

 Asics sportskor för dam med en perfekt kombination av stabilitet och flexibel passform. Asics dam sportskor med optimal stabilitet

GEL-LIMA ™ PADEL damskor från ASICS ger en utmärkt balans mellan låg vikt, slitstyrka och komfort för padelbanan. GEL ™ -teknologi och en SOLYTE ™ mellansula hjälper till att dämpa påfredstningar på leder, medan EVA ™-innersula ger ytterligare stöd, och den avtagbara ORTHOLITE ™TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknologin under mittfoten ger stabilitet, medan AHAR ™-yttersula är gjord av en tuff gummiblandning för att få skon att bli extra slittålig. 

Babolat Sensa är en stabil och skön damsko tillverkad specifikt för padelspel. Skon har en perfket slimmad design som resulterar i lättare och smidigare skor och i sin tur snabbare fotarbete.

 • Världens mest sålda padelsko!
 • Padelsko framtagen tillsammans med Pablo Lima
 • Speciellt framtagen för padel
 • Asics 2022

Padelskor är skor designade speciellt för sporten padel. Det är viktigt att använda rätt skor för att hindra onödiga skador. Padel är ett snabbt spel som kräver små snabba rörelser och sidoförflyttningar och detta måste dina skor kunna hantera.

På tennisbana kommer man upp i en högre hastighet då banan är mycket större och spelet spelas i sidled från baslinjen medans i padel så förlitar man sig dock mer på lägre, snurrande rörelser, vilket kräver bra dämpning av sulan och bättre fjädring, medan den andra racketaktiviteten kräver mer sidledsrörelser.  En tennissko är mer stabilt uppbyggd och mer vridstyvare än en padelsko. Padelskor upplevs som lite mer smidigare jämfört med tennisskor som är lite mer ”klumpigare”. Det går bra att köpa tennisskor som marknadsför som tennissko/padelsko hos återförsäljare.

Löparskor är anpassade för att springa rak fram och har en bra dämpning men det saknar vridstyvhet och den stabiliteten som behövs när man ska spela padel. Löparskor  har en sula som inte är anpassade på padelbanan och detta kommer göra att de kommer bli halt för dig och att skaderisken ökar. Vi på Padelrabatten rekommenderar inte löparskor på padelbanorna.

Hur länge ett par padelskor håller beror på ditt rörelsemönster på banan och hur mycket du spelar. Dämpningen kommer att bli sämre ju fler gånger du använder skorna. Du måste titta på yttersulan på din sko. Om den är nedsliten och mönstret är borta måste du köpa en ny sko så snart som möjligt eftersom skorna kommer bli hala och skaderisken kommer att öka om du skulle halkar. Vridstyvheten kommer och att försämras med tiden och skorna kommer inte att känns lika stabila.

En padelsko ska sitta så tajt som möjligt utan att det känns obekvämt. När vi spelar padel så sker en hel del snabba förflyttningar på planen och här är det viktigt att foten inte glider runt i skon. Leta efter en sko som är sluten till foten och att den sitter så tajt som möjligt. Många skor upplevs som extremt tajt i början men skorna kommer att mjukna upp och formas efter dina fötter med tiden.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelutrustning till marknadens lägsta pris. Priserna på bra padelskor börjar från ca 799kr och uppåt.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelutrustning till marknadens lägsta pris. Priserna på bra padelskor börjar från ca 799kr och uppåt.

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.

 

Bästa padelskor herr

 1. Säkerhet – Nox Calzado ML10 Hexa
 2. Bästsäljare – BULLPADEL NEXT HYBRID PRO 2022
 3. Stabil och stötdämpande – Nox Calzado AT10 Lux Navy/Powder Blue
 4. Flexibilel och lätt – BULLPADEL VERTEX HYBRID FLY 2022
 5. Billiga padelskor – Asics Gel-Padel Pro 5 2022
 6. HEAD Sprint Pro 3.5 Blue
 7. Populär -BABOLAT JET PREMURA 2020
 8. Bästa padelsko 2021 -BABOLAT JET PREMURA 2021
 9. Bästa padelsko 2022 -BABOLAT JET PREMURA 2022
 10. Hög kvalitet – BABOLAT MOVEA 2021
 11. Speed – HEAD SPRINT PRO 3.0 SF 
 12. Prisvärda – ASICS GEL CHALLENGER 13 CLAY/PADEL
 13. Bekväm passform – ADIDAS ADIZERO UBERSONIC 4
 14. Breda skor – ASICS GEL-RESOLUTION 8 2022

Bästa padelskor Dam

 1. Bra hållbarhet och flexibilitet -BABOLAT JET RITMA 2022
 2. Komfort och stöd – ADIDAS COURTJAM BOUNCE WOMEN
 3. Allcourt sko – Babolat Pulsion AC Dam Vit/Rosa 
 4. Lätt, bekväm och flexibel -Wilson Kaos Stroke Dam Outer Space/White
 5.  Bra komfort, hållbarhet och stabilitet – Wilson Kaos Swift Dam Outer Space/Albue/S.sea 
 6. ASICS GEL RESOLUTION 8 CLAY
 7. Bra kvalitet – BABOLAT JET PREMURA WOMEN 
 8. Låg vikt, slitstyrka och komfort – ASICS Gel-Lima Padel 2 Navy/light Blue Women
 9. BABOLAT SENSA WOMEN 2021
 10. Snygga – NIKE AIR MAX VOLLEY – VIT
 11. Bästsäljare – Asics Padel Lima FF

Lästips – Fler Bäst i test