Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelskor Barn & Junior

Bästa padelskorna barn och junior 2022

Att använda rätt padelskor är viktigt för att utveckla ditt spel. Med rätt padelskor kommer du öka dina möjligheter att göra en bra prestation på banan och du kommer också förhindra onödiga skador. Du komma att spendera långa timmar med dina padelskor på tex: matcher, turneringar och träning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer dina padelskor noggrant. Vi kommer att gå igenom hur padelskor är uppbyggda och egenskaper. Välj padelskor utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelskor. Vi presenterar padelskor från det populäraste varumärken Asics, Adidas, Babolat,Bullpadel, Head, Nike och Wilson.

Hälpartiet är utrustat med babolats egna dämpningssystem för att säkerhetsställa komfort samt stabilitet. Detta är juniorskor för de absolut mest kräsna padelspelarna tennisspelarna. Undersulan är tillverkad i samarbete med Michellin gummi vilket gör att sulan är slitstarks och garanterar bra grepp på banan. 

 Detta par Adidas CourtJam xJ Junior säkerställer fantastiska förhållanden för stabilitet, komfort och halksäkerhet på banan. Detta på grund av den stötdämpande och mjuka EVA -mellansulan, den andningsbara och förstärkta mesh-överdelen och den halkfria och slitstarka Adiwear -yttersulan.

Ett par bra padelskor för en juniorspelare som redan är igång med tävlingar och som vill ha något av det bästa.

Babolat har inte kompromissa på något sätt med denna sko och därför får du här en sko i hög kvalitet och med många grymma egenskaper. Framförallt har modellens lätthet i fokus och därmed får du en lätt och snabb sko med en känsla av frihet på banan. Det beror bland annat på ovansidan som är tillverkad i lightweight mesh, vilket gör den luftig även under de hårdaste matcherna och träningspassen.

Skorna passar till flera olika underlag och har en bra dämpning.  Den nya assymetriska snörningen ger ett bättre stöd för foten. Nike använder slitstark mesh för att behålla luftflödet samtidigt som skon blir extra slitstark. 

En bekväm sko som är luftig och hållbar.

⬇︎ Rabattkoder Padelskor Barn⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod 2022

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Med dessa padelskor för barn får du en riktigt bra sko som är speciellt utvecklad för rörelsemönstret på padelbanan. Det är viktigt att ta hand om sina leder från start och det får du hjälp med i denna sko. Du får nämligen Asics populära gel stötabsorbering i denna sko. Dessutom är mellansulan tillverkad med EVA, vilket innebär att bekvämligheten tar ett steg i rätt riktning.

Fin design med god dämpning och bra ventilering. Dessutom är skon relativt slitstark och stabil. 

Även ett utmärkt val av padelskor för barn som spelar på padelbanor med lite mer sand på toppen eftersom undersulan är försedd med det greppvänliga ”fiskbensmönstret”- det gör att du minimerar risken att halka runt på banan men samtidigt kan glida till bollen.

Den kommer i en snygg blå design. Dessutom har den även några fördelar som ger bra spelegenskaper och en bra upplevelse.

Duralast är en teknik som har använts, det är nämligen yttersulan på skon. Denna yttersula har bra hållbarhet och utmärkt tryckkraft.

R-DST+ är tekniken bakom stötabsorberingen. Denna dämpning ger en mer dynamisk respons i varje steg.

Skon har snören som håller fast skon på foten. Dessa snören gör skon enkel att ta på och av då du inte behöver knyta dem. Dessutom drar du enkelt åt dem med kardborren.

Detta par Adidas CourtJam xJ Junior säkerställer fantastiska förhållanden för stabilitet, komfort och halksäkerhet på banan. Detta på grund av den stötdämpande och mjuka EVA -mellansulan, den andningsbara och förstärkta mesh-överdelen och den halkfria och slitstarka Adiwear -yttersulan.

Skon låser sig tätt om foten och ger en massa stabilitet och komfort. En hållbar sko som är perfekt för junior spelare som står skarpt på banan.

Denna Bortex Junior padelsko är en lätt och flexibel sko som juniorer kan använda både till träning och match. Det tvärgående ovanstycket på skon garanterar den nödvändiga stabiliteten så att juniorer kan känna sig fria på banan. Dessutom finns i skon en halksäker ssula som tillsammans med den luftiga mesh-ovansidan gör den otroligt bekväm.

WILSON Rush Pro Black Junior
Denna skomodell passar utmärkt för spel på padelbanor med Mondogräs.

Denna Wilsonsko för juniorer har en skön passform och är samtidigt smidig och lätt på tennisbanan. Wilson satsar även på att göra skon vridstyv, vilket innebär att risken för vrickningsskador minskar. Skosnören är enkla att att knyta och knyta upp, dessutom är de riktigt hållbara.

Babolat har kanske tagit fram marknadens bästa sko för juniorer. Ofta används enklare teknologier för juniorskor jämfört med seniorskor. Här har inte Babolat sparat på krutet, du får en genomarbetad sko ifrån häl till tå och ifrån undersula till ovansula.

Skorna håller hög kvalite och känslan är att foten är nära marken och trots det så är det bra dämpning. Stabila tennisskor är viktigt på banan eftersom det är mycket snabba sidledsförflyttningar som foten utsätts för vid tränig och match.

Padelskor barn är skor designade speciellt för sporten padel och passar barn och juniorer. Det är viktigt att använda rätt skor för att hindra onödiga skador. Padel är ett snabbt spel som kräver små snabba rörelser och sidoförflyttningar och detta måste dina skor kunna hantera.

På tennisbana kommer man upp i en högre hastighet då banan är mycket större och spelet spelas i sidled från baslinjen medans i padel så förlitar man sig dock mer på lägre, snurrande rörelser, vilket kräver bra dämpning av sulan och bättre fjädring, medan den andra racketaktiviteten kräver mer sidledsrörelser.  En tennissko är mer stabilt uppbyggd och mer vridstyvare än en padelsko. Padelskor upplevs som lite mer smidigare jämfört med tennisskor som är lite mer ”klumpigare” Det går bra att köpa tennisskor som marknadsför som tennissko/padelsko hos återförsäljare.

Löparskor är anpassade för att springa rak fram och har en bra dämpning men det saknar vridstyvhet och den stabiliteten som behövs när man ska spela padel. Löparskor  har en sula som inte är anpassade på padelbanan och detta kommer göra att de kommer bli halt för dig och att skaderisken ökar. Vi på Padelrabatten rekommenderar inte löparskor på padelbanorna.

Hur länge ett par padelskor barn/junior håller beror på ditt rörelsemönster på banan och hur mycket du spelar. Dämpningen kommer att bli sämre ju fler gånger du använder skorna. Du måste titta på yttersulan på din sko. Om den är nedsliten och mönstret är borta måste du köpa en ny sko så snart som möjligt eftersom skorna kommer bli hala och skaderisken kommer att öka om du skulle halkar. Vridstyvheten kommer och att försämras med tiden och skorna kommer inte att känns lika stabila.

En padelsko ska sitta så tajt som möjligt utan att det känns obekvämt. När vi spelar padel så sker en hel del snabba förflyttningar på planen och här är det viktigt att foten inte glider runt i skon. Leta efter en sko som är sluten till foten och att den sitter så tajt som möjligt. Många skor upplevs som extremt tajt i början men skorna kommer att mjukna upp och formas efter dina fötter med tiden.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelutrustning till marknadens lägsta pris. Priserna på bra padelskor börjar från ca 799kr och uppåt.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelutrustning till marknadens lägsta pris. Priserna på bra padelskor barn börjar från ca 799kr och uppåt.

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.