Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Ramskydd padel

Padel ramskydd gör att vi kan skydda ramarna på våra racketar och hålla dem i gott skick. Skydda din padelracket på bästa möjliga sätt genom att sätta på ett padel ramskydd. Ramskyddet skyddar racketen mot både repor och stötar både före, efter och under matchen. Med ett padel-ramskydd kan du öka hållbarheten på din racket. Ramen på padelracketen är nämligen något av det mest utsatta och där risken för repor och skador är störst. Antingen genom att träffa väggen eller golvet med racketen! Vi presenterar ramskydd från det populäraste varumärken Adidas, Babolat, Bullpadel, drop shot, Enebe, Head,Siux, Nox, RS, Varlion,Stiga, Starvie, Wilson och Youpadel.

Artikelns innehåll

⬇︎Padel Ramskydd ⬇︎

En fantastisk protection tape, passa alla modeller.

Skyddande bumper till ditt padelracket. Klistras enkelt på ovanpå toppen av dit racket och skyddar mot stötar och slitage. 33mm bred.

Skyddande bumper till ditt padelracket. Klistras enkelt på ovanpå toppen av dit racket och skyddar mot stötar och slitage. 33mm bred.

Ramskydd som skyddar och förlänger ditt rackets livslängd.

Ramskydd som tål mycket slag och stötar från Drop Shot.

Praktiskt ramskydd i en läcker och unik design. Minska risken för ojämnheter på din racket efter slag på vägg och golv. 

⬇︎Rabattkoder Ramskydd Padel ⬇︎

ribbon

Ongoal 10% Rabattkod 2022

Följ Ongoal på instagram och anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10% rabatt på din beställning. 1 fri månad Padel Television på köpet till alla kunder.
WELCOME10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - upp till 49% Rabatt

REA hos Racketspecialisten. Spara upp till 49% rabatt på utvalda produkter.
Aktivera Rabatt ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Padelspecialisten 20% Rabattkod

40% rabatt på utvalda varor.
BLACKWEEK40
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Antishock Skin Padel är ett ramskyddstejp som appliceras på ramen på din padelracket och skyddar ramkanten från stötar, repor och slitage!

Nox Ramskydd Transparent appliceras på ramen av din racket. Det är ett ramskydd till din ramkant på din padelracket som ska skydda din racket mot repor, slag och skråmor.

 Stilren padel ramskydd från Starvie

Ramskyddet kommer här i en riktigt snygg svart design med röda detaljer. Finns i flera färger.

RS Protector Tape skyddar ditt racket mot repor, skrapmärken och sprickor om du skulle slå emot något på banan. Skyddet är självhäftande och lätt att applicera samt fäster på alla racketar. Formen på skyddet är framtagen för att undvika veck och ojämnheter vid applicering.

Inpräglad RS logo.

 • Färg: Genomskinlig
 • Längd: 400 mm
 • Bredd: 45 mm

Nox är officiell racketsponsor till World Padel Tour och släpper nu dessa stiliga ramskydd.

Finns i 6 olika färger vilket ni kan välja mellan.

Förlänger livslängden på ditt padelracket och är dessutom enligt oss på Racketspecialisten riktigt snygga!

Skydda ditt racket mot stötar, rispor och slitage med StarVies nya ramskydd. Självhäftande och klistras på snabbt och enkelt på ramen. 

 • Grov yta
 • Hög resistans och maximal vidhäftning
 • Undvik bubblor med nya klisterblandningen
 • Transparent/genomskinlig

Wilson Padel Guard är ett ramskydd som används på ramen på din padelracket och skyddar därmed ramkanten mot slag, repor och skråmor!

 • Mått: 3,3 cm x 41,0 cm

Snyggt och funktionellt ramskydd från Varlion. Levereras i 3-pack.

Transparent ramskydd från Vibora som skyddar rackets ram från stötar och slitage.

Ramskydd med mycket god häftförmåga, då det inte har någon logotype på så är det perfekt för dig som vill skydda din racket men ändå visa upp rackets design på sidan.

Mått: 35×370 mm.

Genomskinligt ramskydd med mycket god häftförmåga från populära YouPadel.

Diskret Youpadel-logotyp vid slutet av skyddet.

Svart ramskydd med mycket god häftförmåga, YouPadel original logo.

 
 
 • Slitstarkt ramskydd som skyddar ditt padelracket mot repor och stötar.
 • Genomskinlig skyddstejp skyddar utan att dölja rackets design.
 • Micro Grid-yta gör tejpen extra hållbar.
 • Fästs längs padelrackets ram.

Ange rabattkod: Padelrabatten15 i kassan för att få 15% rabatt hos stiga.

Vad är ett ramskydd i padel?

Ett ramskydd är ett skydd som hjälper ditt padelrack att hålla längre. Ett ramskydd skyddar dit padelrack mot stötar repor och  stötar. Ramskyddet fästs i toppen av ett padelrack då det är det mest utsatta områden när det gäller slag nära glas eller marken. 

Ramskydd kan även fungera som en stötdämpare då det dämpar vibrationerna i ditt padelrack, vilket kan ge en bättre spelkänsla och förebygga skador.

Hur fäster man ett ramskydd?

Ramskyddet fäst ovanpå ett padelrack, längst ramen. På de flesta ramskydd så är ena sidan klistrig så de är självfästande. Det bäst är att man börjar att fästa ramskyddet längst upp på toppen av racket.

För att ett ramskydd ska fästa ordentligt på ett rack så är det viktigt att man rengör ramen innan man fäster på ett ramskydd, gärna med alkohol om möjligt. Anledningen till att du bör rengöra din ram är att smuts kan försvåra klistret att fästas ordentligt på ditt rack. 

En del ramskydd kan dock behöva uppvärmning för att fästas på ett padelrack.

Måste man ha ett ramskydd i padel?

Det är absolut inte ett måste att spela med ramskydd, men det är en nödvändigt om man vill ta hand om sitt padelrack och skydda racket från skador. Padelrack kostar en del och man kan spara pengar med ett ramskydd eftersom att man inte behöver byta padelrack lika ofta, då sprickor och repor är oundvikligt utan ett ramskydd.

Varför ska man ha ett ramskydd på sitt padelrack?

Den vanligaste anledningen till att padelrack går sönder är att man får sprickor eller repor i ramen på grund av stötar eller smällar under matcherna. 

Att ha ett ramskydd på ett padelrack skyddar racket från repor och stötar som kan uppstå under padelmatcher. Med ett ramskydd så kan du förlänga livslängden för ditt padelrack och det är även ett sätt att behålla värdet på ett padelrack om man senare vill sälja det. 

Ramen på ett padelrack är den delen som tar emot flest stötar och tar mest stryk under en padelmatch. Att råka slå i golvet eller i väggen är nästintill omöjligt, därför är det viktigt att ha ett ramskydd om man spelar padel regelbundet.

Vilket material görs ramskydd till padelrack av?

De flesta ramskydd till padel är tillverkade av tunn plast eller kolfibrer. Både plast och kolfiber ger ett bra skydd för ramen på ett padelrack och dämpar stötarna på ett bra sätt. Generellt sett kan man säga att ramskydd tillverkade av kolfiber ger bästa möjliga skydd, nackdelen här är dock att det kan väga lite mer.

Saker att tänka på när du köper ett ramskydd till padel

När du ska köpa en ramskydd till ditt padelrack så finns det en del saker du bör ha i åtanke, nedan så går vi på Padelrabatten igenom de viktigaste.

Formen på ramen

Det finns padelrack som är väldigt smala med en kant som böjs ner mot träffytan, om du har ett sådant rack så bör du satsa på ett tandat ramskydd som följer formen på ditt rack. 

Material

När du ska köpa ett ramskydd så bör du fråga dig vad som är viktigast, om du vill ha ett så komplett skydd som möjligt eller bara vill ha lite skydd och maximal spelkänsla. Kolfiberskydd tål stötar bäst, ramskydd tillverkade av plast är dock ofta aningen lättare. 

Utseende

Många tänker även en hel del på utseendet när de väljer ramskydd. Ramskydd till padel finns i olika färger och det populäraste är att man väljer ett genomskinligt skydd eller ett ramskydd med samma färg som ramen på padelracket för att det ska se så stilrent ut som möjligt. 

Det finns även lite skrikigare modeller av ramskydd till padel, som har starka färger för dem som tycker att det är snyggare.

Hur sätter man på ett ramskydd padel?

Nedanför kommer en steg för steg gudie som hjälper dig att sätta på ditt ramskyddet på bästa möjliga sätt.

Börja med att rengör ditt racket med en fuktig trasa för att säkerställa att ramskyddet fäster på racketramen.

 1. Ta bort skyddsfilmen från ramskyddet halvvägs.
 2. Matcha ramskyddets mitt med padelrackets mitt och fäst sakta ramskyddet på racketramen, flytta från mitten till sidan av racketen. Se till att det inte finns några rynkor eller luftbubblor under skyddet.
 3. Upprepa nu samma åtgärd på andra sidan av racketramen. Ta bort resten av skyddsfilmen från skyddets baksida.
 4. Stick sakta fast resten av skyddet på racketramen som rör sig från mitten till sidan.
 5. Återigen, se till att det inte finns några rynkor eller luftbubblor under skyddet.

Tänk på att ramskyddet lägger till cirka 10 gram vikt till din padelracket. Detta kan påverka ditt padelrackets balans.

Sammanfattning

Ramskydd är ett tillbehör som fästs på ett padelrack för att skydda mot skador. Ett ramskydd rekommenderas till alla padelspelare som är rädda om sitt rack. 

Ett ramskydd fästs enkelt på ett padelrack och skyddar mot de oundvikliga stötar mot mark och väggar som sker under padelmatcher.

Ett ramskydd är en billig investeringen som kan hjälpa dig att spara pengar genom att förlänga ditt padelracks livslängd. Du kan alltså spela med samma rack längre om du använder ett ramskydd.

FAQ - Ramskydd padel

Ett ramskydd kostar generellt mellan 99 – 200 kronor, beroende på material och tillverkare.

Ett ramskydd till padel väger generellt sett mellan 5-10 gram.

Ramskydd är tillverkade så att de ska skydda så mycket som möjligt av ditt padelrack utan att vara i vägen när du spelar.

Vi på Padelrabatten listar de främsta ramskydden som finns på marknaden, alla ramskydd som listas hos oss är testade av vårat team. 

Våra partners som listas i den här guiden är de främsta när det kommer till padeltillbehör, läs våra recensioner om de olika ramskydden och klicka dig vidare för att genomföra din beställning!

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa ditt ramskydd padel till marknadens lägsta pris. 

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.