Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelracket nybörjare dam

Padelrack dam

Artikelns innehåll

Vilket padelracket ska man ha?

För att hitta ett bra padelracket som passar ens egna spelstil så är det viktigt att ha koll på rackets egenskaper. Kolla in racketsspecalistens guide hur man väljer rätt padelracket.

⬇︎Bästa Padelracket nybörjare Dam ⬇︎

Perfekt val för kvinnor som önskar en lättspelad padelracket med stor sweetspot som ger dig fler ”rena” träffar och därmed bättre kontroll. Den låga vikten är ett stort plus för många som tycker att en padelracket kan kännas tung att svinga, med denna lättsvingade padelracket kan du generera bra med fart trots att det i grunden är en padelracket med mycket kontroll och känsla.

Den runda formen och låga balansen minskar påfrestning på armen.

 • Vikt: 345-350 g
 • Bredd kärna: 38 mm
 • Rambredd: 38 mm
 • Balans: Medel
 • Form: Rund
 • Inre kärna: Comfort Foam
 • Ytprofil: Slät

Babolat Dyna Spirit 2023 är ett lätt och lättmanövrerat padelracket som erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Med sitt droppformade rackethuvud, en balanspunkt i mitten och en vikt på endast 330 gram, är det idealiskt för spelare som söker fantastiska spelkvaliteter. Racketet har avancerad teknik, inklusive Black EVA-kärna för kraft och komfort, Soft Fiber-yta för bollkänsla, 3D Spin-ytmönster för spinpotential, Vibrasorb System för vibrationsdämpning, Holes Pattern System för precision och Micro Perf för en större sweetspot och lägre vikt. Dessutom erbjuder Smart Buttcap-systemet enkel greppbyte. Babolat Dyna Spirit 2023 är ett kraftfullt och kontrollerat padelracket för seriösa spelare.

Babolat Stima Spirit 2023 är ett padelracket som erbjuder utmärkt spelkomfort och är lätt och lättmanövrerat. Det är idealiskt för kvinnor, stora juniorspelare och de som föredrar ett extremt lätt racket. Med sin runda racketform, en balanspunkt i mitten och en vikt på 335 gram ger det en fantastisk spelkvalitet. Racketet använder Black EVA-kärna för kraft och komfort, Soft Fiber-yta för en bra ”touch”, 3D Spin-ytmönster för ökad bollkänsla och skruv, Vibrasorb System för vibrationsdämpning, Holes Pattern System för överlägsen precision och Micro Perf för en större sweetspot och lägre vikt. Dessutom har det Smart Buttcap-systemet för enkel greppbyte. Babolat Stima Spirit 2023 är det perfekta racketet för spelare som värderar komfort och manövrerbarhet.

ZERV dam padelracket är det ultimata allround-racketet med fokus på kontroll och är särskilt utformat för kvinnliga spelare. Med en vikt på 350-360 gram och låg balans ger detta racket imponerande bollkänsla och kontroll. Det är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive 100% kolfiberkonstruktion för hållbarhet och utmärkta prestanda. Racketens yta har en strukturerad Spin X-Control-teknik för ökad bollkontroll och precision. Den har också en ergonomisk Comfort Strap för att förhindra att du tappar racketen under spelet. Sammanfattningsvis är ZERV dam padelracket en racket som ger enastående kontroll och känsla samtidigt som den är tillverkad med högkvalitiga material för hållbarhet.

Babolat Revenge Woman 2022 är ett padelracket med en distinkt design, riktat till kvinnliga padelspelare. Det är lättspelat och passar både motionärer och mer avancerade spelare. Racketen har en droppform som kombinerar fart och kontroll och är utrustad med ett mjukt vitt skumkärna för ökad bollhastighet. Halsen är förstärkt med Dynamic Stability, och HPS-Technology med Hole Pattern-System ger extra fart och kontroll. Träffytan är tillverkad i glasfiber för en bred sweetspot. Racketen har en medelbalans och väger mellan 345-355g. Det är idealiskt för den som vill ha en balanserad spelupplevelse med både kraft och kontroll.

Varlion LW Carbon Titanium Black är en rundformad padelracket som riktar sig till defensiva spelare som prioriterar kontroll. Med en vikt på 360-370 gram och en medelbalans ger racketen en imponerande bollkontroll. Den har en träffyta med struktur för extra ”bett” i bollträffen och en något mjukare kärna, vilket gör racketen mer förlåtande. Perfekt för nybörjare och de som vill ha bättre kontroll.

⬇︎Rabattkoder Padelracket Dam ⬇︎

ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Stiga sports Rabattkod 15%

Rabattkod ger 15% i rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatten15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Vad ska du leta efter i ett dam-padelrack som nybörjare?

 1. Vikt och balans: För nybörjare är det vanligtvis bäst att börja med ett lättare padelrack som är enklare att hantera. Ett padelrack med låg till medelhög balans ger ökad kontroll och manövrerbarhet.

 2. Form: Racketens form påverkar spelstilen. Runda rack passar ofta nybörjare eftersom de ger en bra balans mellan kraft och kontroll. Diamantrack kan ge mer kraft, men kräver mer teknisk skicklighet.

 3. Material: Padelrack kan vara tillverkade av olika material, som kolfiber, glasfiber och EVA-skum. För nybörjare är rack med en kombination av kolfiber och glasfiber vanligtvis förlåtande och ger en bra balans mellan kraft och kontroll.

 4. Sweet Spot: Ett större sweet spot-område gör det enklare att träffa bollen ordentligt och kan vara fördelaktigt för nybörjare.

 5. Handtag: Storleken och bekvämligheten hos handtaget är viktigt för att undvika skador och förbättra greppet. Prova ut olika handtagstorlekar för att hitta den som passar dig bäst.

FAQ - padelracket nybörjare dam

Absolut. Många nybörjare börjar med ett förlåtande padelrack och övergår sedan till mer avancerade rack när de utvecklar sin skicklighet och spelstil. Det är viktigt att välja ett rack som passar din nivå och anpassa det när du blir mer erfaren.

Padelrack kan vara tillverkade av olika material, inklusive kolfiber, glasfiber och EVA-skum. För nybörjare är racket med en kombination av kolfiber och glasfiber vanligtvis förlåtande och ger en bra balans mellan kraft och kontroll.

Sweet spot är det område på racket där du får den bästa känslan och kraften när du träffar bollen. Ju större sweet spot, desto mer förlåtande är racketet, eftersom du kan göra bra träffar även om bollen inte träffar mitt i racketen.

För nybörjare är det vanligtvis bäst att välja ett lättare padelrack, som väger mellan 350 och 370 gram. Lättare rack är mer förlåtande och enklare att hantera, vilket är viktigt när du lär dig grunderna i padel.

Generellt sett finns det ingen stor skillnad mellan dam- och herr-padelrack när det gäller prestanda eller funktion. Skillnaden ligger ofta i design och färgscheman som kan vara mer anpassade för kvinnor på dam-padelrack. Det viktigaste är att hitta ett padelrack som passar din spelstil och kroppstyp.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelutrustning till marknadens lägsta pris. Priserna på ett bra nybörjarracket dam börjar från ca 700kr och uppåt.

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan handla din padelutrustning så billigt som möjligt.

Klicka här för att komma till padel rea och få extra rabatt.

Bästa padelracket nybörjare dam 2022

 1. HEAD GRAPHENE 360+ ZEPHYR 2021
 2. Babolat Dyna Spirit 2023
 3. Babolat Stima Spirit 2023
 4. ZERV Vectro Team Light Woman
 5. BABOLAT Revenge Woman 2022
 6. Varlion LW Carbon Titanium Black

Vilka padelracket har dam padelproffsen ?