Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelkjol Barn & Junior

Rätt val av padelkläder för kvinnor är viktigt för att röra sig bekvämt på banan, förbättra prestanda och i slutändan för att spela med mer självförtroende. På så sätt bör plaggen som du använder i din padelträning eller matcher ha en rad specifika egenskaper om du vill få ut det mesta av dina rörelser och optimera din energi på banan speciellt om du utövar denna sport regelbundet och om du vill få ut det mesta av alla dina rörelser på banan.

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelkjolar barn 2023 favoriter utifrån pris, populäritet och egna tester. Välj padelkjol utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya padelkjol. Vi presenterar padelkjolar i olika prisklasser ifrån varumärken som Adidas, Bullpadel, Nike, RS och Wilson som erbjuder bästa kvalitet och bästa materialet samt högsta kvalitet.   

Kolla även in: Bästa Padelshorts Pojke Och Flicka 

Innehållsförteckning

⬇︎Bästa padelkjolar barn ⬇︎

Fin och välarbetad kjol för flickor på språng oavsett idrott. Kjolen är tillverkad i Nikes egenutvecklade funktionsmaterial som leder bort fukt snabbt.

Kjolen har brett midjeband för bästa komfort och passform. Integrerade innershorts ger extra komfort och förvaring av bollar.

Finns i flera färger

Kjolen passar till alla olika typer av sporter men kanske framförallt för tennis och padel. Integrerade innertights gör det smidigt att förvara bollen under tightsen. Kjolen har en snygg passform med bra elasticitet och struktur i tyget. Adidas använder återvunnet material i denna kjol.

Kjolen är tillverkad med AeroReady-teknologi vilket i praktikien innebär att fukt absorberas bort kvickt.

Kjolen har en rak design och brett midjeband vilket ger en bra passform och skön komfort. Nike har även integrerat innertights för att optimera bekvämligheten på banan. Med denna padelkjol för flickor kan du röra dig problemfritt runt om hela padelbanan tack vare fin stretch i materialet. Vidare skall sägas att eftersom kjolen är tillverkad i funktionsmaterial så håller du dig torr länge på padelbanan/tennisbanan.

Finns i färgerna blå och svart också

Junior kjol med AEROREADY teknik som håller den unga talangen torr genom hela matchen. Kjolen kommer i en klassisk snygg design i en mörk röd färg. Materialet är 100% återvunnen mjuk polyester som garanterar att du känner dig bekväm. Kjolen har även insydda innershorts.

Lätta material som säkerställer att du får en lätt känsla på banan. Dessutom med inbyggda innershorts, vilket gör passformen sublim. Du får också en lätt resår runt midjan.

Kjolen är tillverkad i ett fuktavisande material i 100% Polyester, vilket ger en torr känsla och full röreslefrihet på tennisbanan. 

Snyggt och stilren padelkjol för flickor från Bullpadel’s World Padel Tour 2022 kollektion. Integrerad innerbyxa så att du alltid känner dig bekväm på banan.

Girls Match skirt är en söt plisserad kjol i tidlös design med inbyggda shorts som inkluderar en bollficka. Tillverkad i mjukt tyg och stretchigt tyg som gör att du kan röra dig fritt.

Finns i 3 olika färger

Junior Club-kjolen är perfekt för tennis- och padelmatcher, eller bara som en cool och sportig sommarkjol. Den sneda bottnen skapar en volang och ger ett skönt och mjukt fall. Kjolen har innershorts med ficka för bollar och är gjord i mjukt och skönt tyg som gör den bekväm och snabbt till en favorit.

Finns i 3 olika färger

⬇︎ Rabattkoder padelkjol⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Därför är det viktigt attt ha en bra padelkjol

Anledningen till att det är viktigt att spela padel med en bra padelkjol är för att kjolarna är designade för att just spela padel. En bra padelkjol kan förbättra spelkänslan otroligt mycket ute på padelbanan. Med en bra padelkjol så kommer du att känna dig rörligare och bekvämare. Dessutom är många padelkjolar väldigt snygga till utseendet. 

Måste man spela padel i en padelkjol?

Som kvinna går det givetvis att spela med padelshorts också, det behöver nödvändigtvis inte vara en padelkjol. Det går även att spela med vanliga shorts, men det bästa är givetvis att spela padel med utrustning som är specifikt utformad för sporten.

Saker att tänka på när du köper en padelkjol

Det finns en del saker du bör tänka på när du köper en padelkjol nedan går vi igenom de viktigaste sakerna.

Passformen

Passformen på en padelkjol är mycket viktigt då den ska sitta bra runt midjan. En padelkjol ska ha resår så att den sitter tillräckligt tight för att inte åka ner, men den får samtidigt inte sitta så tight att den begränsar din rörlighet. 

Materialet

När det kommer till materialet som padelkjolen är tillverkad i så är det viktigt att det är ett stretchigt material med bra fukthantering. Att det ska vara ett stretchigt material är viktigt för att du ska ha en så bra rörlighet som möjligt när du spelar. 

En bra fukthantering är viktig för att padelkjolen ska hantera svett bra och så att den inte blir blöt när du spelar. Det är även viktigt att din padelkjol är tillverkad i ett luftig material.

Fickor

En bra padelkjol ska ha rymliga fickor för att kunna förvara bollar. Alla som har spelat padel vet hur irriterande och tempodödande det kan vara att behöva springa runt och hämta bollar. Köp därför en padelkjol med fickor där man får plats med ett par bollar.

Utseende

Även om det inte är de allra viktigaste så är utseendet på en padelkjol viktigt. Man vill givetvis se bra ut när man spelar padel. Det kan därför vara bra att köpa ett par padelkjolar i olika färger för att kunna kombinera med olika toppar. 

Padelshorts för barn

För de flickor som hellre spelar i shorts så finns det givetvis även padelshorts designade för kvinnor. Padelshorts för kvinnor finns i olika modeller bland annat som tighta bikershorts men även som lite lösare shorts.  

Skillnaden mellan padelshorts för män och för kvinnor är främst att de manliga padelshortsen är större.

Vilket material tillverkas bra padelkjolar i?

Nedan går vi igenom de material som de bästa padelkjolarn är tillverkade i. 

Polyester

Många padelkjolar består till största delen av polyester som är ett slittåligt material som består av plastfibrer. Polyester är ett material som dessutom hanterar fukt och svett väldigt bra. 

Elastan 

Elastan återfinns ofta i mindre mängder i många padelkjolar. Elastan är ett elastiskt material som i likhet med polyester hanterar fukt och svett bra. Elastan återfinns ofta i många olika typer av träningskläder. 

Polyamid

Polyamid är en sorts polymer som används i flera syntesiska material däribland nylon. Polyamid återfinns i flera populära modeller av padelkjolar. 

Dri-Fit

Nikes specialutvecklade material Dri-Fit är ett material som Nike har utvecklat till sina sportkläder för att absorbera svett och få fukten att dunsta bort. Dri-Fit används i många populära padelshorts och padelkjolar. 

Sammanfattning

Det är inte nödvändig att spela med en padelkjol men det är rekommederat att spela med padel med en padelkjol eller med padelshorts. Anledningen till det är för att du då spelar i ett plagg som är specifikt utformat för att spela padel.

FAQ - Padelkjol

Padelkjolar finns i många olika prisklasser och det går att finna padelkjolar från allt mellan 150 – 700 kronor. Prisskillnaderna beror främst på tillverkare och kvaliten på padelkjolen.

Vi på Padelrabatten listar de bästa återförsäljarna och de bästa modellerna av padelkjolar.

Man behöver inte spela med padelkjol, utan det finns även olika typer av padelshorts för damer.

Det viktigaste att tänka på när du köper en padelkjol är passformen. Det viktigaste är padelkjolen sitter bra kring midjan och att du får en bra rörlighet. En annan viktig egenskap hos en bra padelkjol är att kjolen hanterar fukt bra.

Vi har samlat rabattkoder och rea på ett och samma ställe så att du kan köpa padelkläder barn och din nya padelkjol barn rea så billigt som möjligt. 

Klicka här för att komma till padelkjol rea och få extra rabatt.