Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padeltröja Barn & Junior

Rätt val av padelkläder är viktigt för att röra sig bekvämt på banan, förbättra prestanda och i slutändan för att spela med mer självförtroende. På så sätt bör plaggen som du använder i din padelträning eller matcher ha en rad specifika egenskaper om du vill få ut det mesta av dina rörelser och optimera din energi på banan speciellt om du utövar denna sport regelbundet och om du vill få ut det mesta av alla dina rörelser på banan. 

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padeltröjor 2023 favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj padeltröja utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya padeltröja. Vi presenterar padeltröjor i olika prisklasser ifrån varumärken som Adidas, Babolat, Bullpadel, Nike, Nox, RS och Wilson som erbjuder bästa kvalitet och bästa materialet samt högsta kvalitet. 

Innehållsförteckning

⬇︎Padel tröja Pojke ⬇︎

 Huvtröjan med hel dragkedja Nike Sportswear Club är en klassisk vardagströja som är mjuk och varm att spela i hela dagen. Produktfördelar – Fleecematerialet känns varm och extra mjuk på insidan. – Hel dragkedja gör att du kan anpassa skyddet.

Denna Hoody ger skydd under uppvärmningen före träning och match. Den är gjord i ventilerande och snabbtorkande material för en sval och torr känsla.

Bekväm och stilren hoodie från Nike i 100% bomull.

 Denna träningshoodie är enkel och stilren samtidigt som den är bekväm och mjuk.

Du kan med fördel använda denna hoodie före, mellan och efter matcher. Det håller dig varm inför nästa match och träning.

Forza har tagit fram denna smarta och bekväma träningströja i svart med gråblå ärmar.

Denna tröja är tillverkad av polyester och elastan. Du får bra komfort och bra passform som ger dig bra rörelsefrihet.

 En perfekt hoodie för den unga padeltalangen. Den kan användas både till träning och vardag tack vare de coola teknikerna från Bullpadel.

Köp en snygg hood för pojkar. Head har tagit fram en riktigt snygg tenniskollektion och här är en godbit i form utav en tennis hood i blått med detaljer. Luvtröjan har två stycken fickor med dragkedja.

Köp en snygg uppvärmningsjacka för barn. Jackan har muddar i ärmen vilket gör att du enkelt kan koncentrera dig på din tennismatch/tennisträning. Givetvis kan denna jacka lika gäna användas till andra sporter än tennis, eller verför inte bära den under din fritid. Träningsjackan har dragkedja ända upp till hakan och är dessutom utrustad med en huva. Två fickor i sidan finns också.

Passar perfekt som överdragströja till och från träning. Tillverkad i mjuk bomull av högsta kvalite. Det är viktigt att hålla musklerna varma och varför inte klä dig rätt inför träning men också efter träning för att maximera din prestation.

Junior Paris Hoodie är gjord i en tjock och mjuk fransk terry bomull. Klassisk design med broderad RS logga på bröstet.

Boy’s Court Jacket är din bästa vän på uppvärmningen samt till och från träningspasset. Tillverkad i ett mjukt material som följer kroppens rörelser. 

⬇︎Padel tröja Flicka ⬇︎

 Köp en snygg träningsjacka för aktiva tjejer. Denna flickjacka har dragkedja hela vägen upp till halsen och är ett perfekt komplement till och från träningar. Men även som uppvärmningsjacka eftersom den är producerad specifikt för att sporta i. Håll dig varm och låter musklerna bli varma innan du går för fullt på tennisbanan.

2 bra sidofickor för att förvara bollar i.

Perfekt plagg att ha till tennisträning eller annan idrott. Passar lika bra på tennisbanan som utanför tennisbanan. Luvtröjan har en lång dragkedja för enkel på och avtagning.

Den delvis elastiska fållen gör att huvan sitter på plats bättre och därmed lättare att spela tennis i. Dessutom är luvtröjan tillverkad i funktionsmaterial vilket gör den perfekt att utöva fysisk aktivitet i.

Girl’s Court Jacket är din bästa vän på uppvärmningen samt till och från träningspasset. Tillverkad i ett mjukt material som följer kroppens rörelser.

Junior Paris Sweatshirt är gjord i en tjock och mjuk fransk terry bomull. Klassisk design med broderad RS logga på bröstet.

⬇︎ Rabattkoder padeltröja ⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

ICANIWILL 15% Rabattkod

Koden ger 15% rabatt på ordinarie priser, gäller ej outletprodukter samt kollektionen för ung cancer.
HELLOICIW15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Vad menas med en padeltröja?

En padeltröja är en slags sporttröja som är tillverkad med syftet att spela padel. Man har valt ut optimala material för sporten. Padeltröjor är tillverkade för att vara luftiga och hantera svett på ett bra sätt så man slipper spela helt dygnsur.

Padeltröjor är även ofta tillverkade i ett stretchigt material för att man ska få en så bra rörlighet som möjligt i överkroppen.

Varför ska jag köpa en padeltröja

Eftersom att padel ofta spelas utomhus så kan det vara bra att köpa en padeltröja att dra över sin padel T-shirt. Även om man inte spelar padel på vintern i Sverige så spelar många padel utomhus på höst och vår men även sommarkvällar kan vara kyliga. Padeltröjan hjälper dig att hålla dig tillräckligt varm för att inte frysa.

När kan man ha nytta av en padeltröja?

En padeltröja kan användas vid många olika tillfällen. Till exempel när det är kyligt ute om du spelar utomhuspadel på hösten, våren eller på kvällen. Men många använder även padeltröjor för att värma upp och även för att behålla värmen mellan matcherna.

Design på padeltröjor

Många padelspelare anser att designen på padelkläderna är viktiga och padeltröjor finns ofta i väldigt snygga designer. Padeltröjor finns i både vanliga hoddies men även i ziptröjor.

Tänk på detta när du köper en padeltröja

Nedan listar vi ett par saker att ha i åtanke när du köper en padeltröja.

Design

Även om utseendet inte är det viktigaste så vill många ändå se bra ut på padelbanan. Välj en modell där du kan matcha med dina padelskor, shorts och keps om du använder en sådan. Många gillar även att matcha sin tröja med sitt padelrack. Tänk efter om du helst vill ha en padeltröja i hoodie modell eller en padeltröja med ZIP kedja.

Fukthantering

Med fukthanteringen menas padeltröjans förmåga att hantera svett. Många padeltröjor är utformade i material som absorberar fukt och dunstar bort det från tröjan. Om du vet med dig att du brukar svettas mycket under matcherna så är fukthanteringen väldigt viktigt.

Rörlighet

Tänk efter om ditt främsta syfte är att ha padeltröjan under uppvärmningen och mellan matcherna eller om du tänkt spela hela matcher med tröjan. Är padeltröjans syfte att endast användas mellan matcherna så kan du köpa en lite tjockare padeltröja men om du däremot har tänkt att spela hela matcherna med tröjan så kan det vara bättre att välja en tunnare modell som är luftigare och ger bättre rörlighet.

Fickor

Alla padelspelare vet hur jobbigt det är att behöva springa och leta efter bollar hela tiden. Därför kan det vara klokt att köpa en padeltröja med rymliga fickor för att förvara några bollar.

Sammanfattning

En padeltröja är ett mycket användbart plagg för padelspelare på alla olika nivåer. Om du spelar utomhuspadel och det inte är väldigt varmt ute så är det alltid bra att årminstone värma upp med en padeltröja. Ska du spela flera matcher är det bra att ha på sig padeltröjan emellan matcherna för att behålla värmen i kroppen. 

Padeltröjor finns i flera olika typer av modeller och designer från de främsta tillverkarna för padelplagg. Det finns padeltröjor som är tillverkade för att du ska hålla dig varm och andra tunnare padeltröjor som ger en bra spelkänsla och rörlighet. 

En del padeltröjor är utrustade med fickor vilket är mycjet bra för att förvara bollarna under matcherna.

FAQ - Padeltröja

En padeltröja är inget måste men ett mycket bra plagg att ha som padelspelare. En padeltröja ger dig nämligen möjligheten att spela padel varmt och bekvämt i sämre väder och kyligare temperaturer.

Vilken padeltröja som är bäst beror mycket på vad du är ute efter, om du vill ha en tjockare padeltröja som främst behåller värme eller om du föredrar en tunnare och luftigare padeltröja. Vi på Padelrabatten listar dom bästa padeltröjorna från de bästa tillverkarna i landet.

På den här sidan listar Padelrabatten de bästa padeltröjorna och länkar till våra partners hemsidor, där du snabbt och enkelt kan beställa hem en padeltröja.

Priset på padeltröjor kan skifta rätt mycket beroende på modell och märke. Men de flesta padeltröjor kostar mellan 500 – 1000 kronor. 

Vi har samlat rabattkoder och rea på ett och samma ställe så att du kan köpa padelkläder och din nya padeltröja barn & junior rea så billigt som möjligt. 

Klicka här för att komma till padelkjol rea och få extra rabatt.