Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelskor

Att använda rätt padelskor är viktigt för att utveckla ditt spel. Med rätt padelskor kommer du öka dina möjligheter att göra en bra prestation på banan och du kommer också förhindra onödiga skador. Du komma att spendera långa timmar med dina padelskor på tex: matcher, turneringar och träning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer dina padelskor noggrant. Vi kommer att gå igenom hur padelskor är uppbyggda och egenskaper. Välj padelskor utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelskor. Vi presenterar padelskor från det populäraste varumärken Adidas, Asics, Babolat, Bullpadel, Head, Nike, Nox, Salming och Wilson.

Letar du efter padelskor till barn & juniorer → Bästa Padelskor Barn och Junior 2023

Artikelns innehåll

Vilka padelskor ska jag välja?

⬇︎ Padelskor Herr ⬇︎

Nox Calzado AT10 Lux padelskor är en sko som minimerar skador och optimerar padelspelarens prestanda på banan. Den har flera olika tekniker som ger bästa möjliga prestanda, och är kliniskt godkänd av fotterapeuten Marta Rueda, som är rådgivare för hundratals elitidrottare. Dessa skor är speciellt utvalda av Augustin Tapia.

Hälens höjd är något högre än framfoten på grund av AGG-teknologi, som minskar överbelastning och risken för muskelskador. Sulan har en större kontaktyta mellan sig och underlaget tack vare Lateral Support-teknologi, vilket minimerar risken för skador vid snabba sidorörelser och ger bra stabilitet och stöd

 

Bullpadel Next Hybrid Pro Blue padelskor är en av Bullpadels mest populära modeller. Den största skillnaden jämfört med tidigare modeller är dess sula med en högre profil för större dämpning, som hjälper till att minska påfrestningar på leder och muskler under spelet.

Skon har också en SUPPORT ARC-teknologi som ger stöd och stabilitet i fotens bågområde, samt en LATERAL MOVEMENT längsgående kanal som gynnar dämpning. Tvärgående flexionkanaler underlättar fotens naturliga rörelser vid böjning, så att skon är bekväm och frirörlig.

Dessa padelskor är Martin Di Nennos val, och de verkar vara en bra sko för den som söker efter en dämpande och stabilitetsskapande sko för padel. De har en högre sula med stötdämpning, SUPPORT ARC-teknologi och LATERAL MOVEMENT längsgående kanal för dämpning, samt tvärgående flexionkanaler för frirörlighet.

Dessa herr padelskor är speciellt utvecklade för padel och har minskning av padelskador i fokus. De har AGG-teknologi (Advanced Gravity Geometry) som minskar stress på benen och omkringliggande områden under matchen, så att du kan spela med maximal komfort och prestation.

Skon har också Abraxone-teknologi, som ger extra bra stötabsorbering med hjälp av EVA i sulan. Detta hjälper till att absorbera stötar och påfrestningar under spelet, samt att minimera risken för skador. Innersulan är av hög kvalitet och mycket bekväm, med Ortholite-teknologi som fokuserar på att minska lukt och fukt.

Allt som allt är dessa padelskor ett fantastisk val för den som söker efter en kvalitativ och bekväm sko för padel. De har AGG-teknologi, Abraxone-teknologi och Ortholite-teknologi som hjälper till att minimera risken för padelskador och förbättra komforten under spelet.

Framdelen av Babolat Jet Premura undersula är, tack vare Babolats 360° Flex-teknik, ultra-flexibel och böjbar. Sulans hållbarhet garanteras av gummiexperten Michelin och ovansidan på skon är tillverkad med MatrYx2.0, ett slitstarkt och lätt material som också är förstärkt med kevlar för bästa hållbarhet. Skon är också utrustad med ett Side Stability-system som ökar stabiliteten vid och hälpartiet är utrustat med KPES-X, Babolats egenutvecklade dämpningssystem som minimerar stötarna.

Dessa padelskor är perfekta för den som letar efter en lätt padelsko som inte kompromissar med flexibilitet eller stabilitet. De har en lätt konstruktion med paneler utan sömmar, och är fyllda med tekniker och kvalitetsmaterial.

Innersulan har ORTHOLITE-teknologi, som ger extra komfort, och mellansulan har FLYTEFOAM-material, som är stötdämpande, mjukt och ger bra ”rebound”-effekt. Mellansulan har också den erkända GEL-teknologin, som förbättrar stötdämpningen markant. Ovansidan har DYNAWRAP-teknologi, som ger en innovativ ovansida utan sömmar, och tåområdet är förstärkt med PGUARD för att öka skons slitstyrka.

Sulan har SOLYTE mellansula, AHAR yttersula och EVA innersula, och har TRUSSTIC SYSTEM-teknologi för stabilitet. Dessa padelskor verkar vara ett bra val för den som söker en lätt, flexibel och stabil padelsko.

Salming Rebel är byggd för att ge dig snabbhet och bra grepp i spelet. Rebel är en mycket flexibel och lätt padelsko som fortfarande är stabil och ger ett bra stöd. Utvecklad för padel med fantastiska grepp tack vare den fiskbenssulan. Rebell är designad med en lätt EVA-mellansula inklusive en patenterad D30-insats ett högpresterande stötdämpande material. KPU-överdelen är designad för ultimat komfort och stabilitet.

Detta är skon som Cayetano Rocafort spelar med.

Den stilrena strukturen och lätta meshen ger dig en känsla av att du närmast flyger runt på banan, samtidigt som du bevarar den perfekta avvägningen av lätthet, bekvämlighet och smidighet.

Babolat utvecklar deras skor med de bästa teknikerna och du får bl.a. KPRSX som är en högkvalitativt EVA-skum som är placerat under skons häl. Skummet säkerställer att du får utmärkt stötabsorbering vilket skonar båda dina fötter, anklar och knä så att du kan känna dig lätt på banan.

Du får Active Flexion systemet där 9 olika tryckpunkter finns i sulan som ger dig den perfekta responsiva skon.

En Michelin Premium yttersula garanterar en hållbar sko med ett extra bra grepp så att du är i kontroll när tempot är högt.

GEL-Padel Pro 5 padelskor från Asics är högkvalitativa inomhusskor som ger en bekväm och stötdämpande passform. De har en andningsbar ovandel i mesh som håller fötterna svala och torra under långa spelsessioner, samt en slitstark yttersula med bra grepp för att ge stabilitet och förbättra prestandan på padelbanan.

Dessa skor har också en Trusstic system-teknologi som ger extra stöd och stabilitet för foten. Stötdämpningen är av Gel-typ, vilket ger en mjuk och komfortabel känsla under foten. Snörningen ger en bra passform och säkerställer att skon sitter ordentligt på foten under spelet.

Allt som allt är GEL-Padel Pro 5 padelskor från Asics ett bra val för den som söker efter kvalitativa och bekväma skor för inomhuspadel. De har en andningsbar ovandel, slitstark yttersula och Trusstic system-teknologi för att ge stöd och stabilitet, samt en stötdämpande Gel-sula för komfort.

Skons ovandel av tjockt mesh ger en cool look och säkerställer att foten har utmärkt andningsförmåga. Övre delen av skon är värmeförseglad, vilket hindrar sand och annan smuts från att tränga in. Slitstark sula och förstorad tåhätta skyddar foten från skador och vridningar.

Skosulan har Rotox-teknik som gynnar snabba svängar och ger dig de bästa förutsättningarna att nå vilken boll som helst på planen. Gummisulan är extremt slitstark och har ett hybridsystem som ger den perfekta balansen mellan fart och grepp. TPU-stabilisatorn ger skon ett utmärkt stöd i fotvalvet.

⬇︎ Rabattkoder Padelskor⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 15% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 15% rabatt på allt med ordinarie pris.
Padelrabatten
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

⬇︎ Padelskor Dam ⬇︎

 Här ser du en fantastisk topp-sko från Babolat. Den är speciellt utformad för padel, för att säkerställa att du får bästa prestanda och de bästa förutsättningarna för ett bra fotarbete.

 Denna sko ger bra förutsättningar när man gör bra fotarbete. Det ger dig bra stötdämpare för varje steg och alla snabba rörelser samt riktningsändringar.TPU:n som används på ovandelen ger extra hållbarhet. Den finns på de mest utsatta platserna. Det finns TPU på en del av framfoten och insidan. Detta gör dem mer hållbara när du rör dig runt på banan.

Skon har en hög klackkappa som ger extra stabilitet till dina hälsenor.

Den har en flexibel Bounce-mellansula som ger dig bra stötdämpning i varje landning. Dessutom är den bredare på utsidan av framfoten, för att minska risken för att vricka fötterna.

Det är en clay-sko som är bäst på grusbana då den ger ett bra grepp.

Rabattkod: tennisrabatten5

 Skorna passar till all typer av underlag förutom grus eller padelbanor med sand, då rekommnederar vi ett par grusskor/padelskor med fiskbensmönster på sulan.

Dessa tennisskor/padelskor för damer är tillverkad i slitstarkt Michelingummi vilket ger en förhållandevis lång hållbarhet. Vidare använder Babolat Ti-Fit vid tillverkning, vilket innebär en genoarbetad sko från hälparti fram till framfoten. Känslan blir god komfort för tennisspelare och padelspelare. Vibrakill på hälpartiet ger en bra dämpning.

 Med Wilson Devo 2.0 får du den mest stöttande och bekväma skon i den populära Wilson Kaos serien. Trots att du får en mängd tekniker och bra stöd, så är det fortfarande en lätt sko som inte står i vägen för dig och din fart på banan. 

Wilson har bl.a. utrustat denna modell med en liten sänkning i höjden från hälen till framfoten. Skillnaden på de 12 mm ger en bra stötabsorbering och känsla på banan. En teknik som dina fötter och knän helt klart kommer värdera högt.

 Med Kaos-chassit får du två fördelar, det flexibla bågstödet som ger en bra flexibilitet samt ökar kontrollen vid snabba riktningsbyten och sidostödet som ger stabilitet och kontrollerat fotarbete vid höga hastigheter. Dessutom får du extra bra komfort med Endofit,  det är en invändig strumpkonstruktion som ger dig en perfekt passform.

 Dessa lätta tennisskor ger mycket komfort och snabbhet på banan. Denna sko har extra stöd i framfoten, vilket ger skon bättre stabilitet när du byter riktning! Dessutom är skon tillverkad av kvalitetsmaterial och Wilson har använt ett antal tekniker i dessa par skor:

 • DF2 är tekniken som ger skon överlägsen komfort utan att kompromissa med prestanda.
 • R-DST är det material som används i mellansulan på skon. Detta material gör skon stötdämpande och ger skon en bra spelkomfort.
 • Duralast är det slitstarka gummimaterialet med hög densitet som ger sulan ett bättre grepp på ytan samt bättre halksäkerhet!

 Asics sportskor för dam med en perfekt kombination av stabilitet och flexibel passform. Asics dam sportskor med optimal stabilitet

Sko från Nike som är gjorda för tennis men som vi även tycker passar bra för padel, speciellt på banor med mycket sand.

En padelsko/tennissko för dig som spelar tennis eller padel på motionärsnivå och vill hitta en prisvärd sko att utöva din racketsport i.

Det unika med denna padelsko är att Babolat har tagit fram en specifik Padelsko som passar till flera olika typer av padelunderlag. Spelar du på en padelbana med sand på toppen eller är det ingen sand på toppen av banan? Det spelar ingen roll, med dessa padelskor kan du spela på bägge typer av underlag vilket vi tycker är en enorm fördel. Skorna är framtagna ihop med däcktillverkaren Michelin och tillverkaren av padelbanor ”Mondo” – Vilket resulterat i en slitstark sko med absolut bästa möjliga grepp för padeltennis. Komfort och dämpning håller absolut världsklass.

Asics Lima Padel padelskor är designade för att ge en utmärkt balans mellan låg vikt, slitstyrka och komfort på padelbanan. De har en GEL-teknologi och en SOLYTE mellansula som hjälper till att dämpa påfrestningar på leder, så att du kan spela länge utan att tröttna ut. EVA-innersulan ger ytterligare stöd för att förbättra stabiliteten och komforten.

Skon har också en ORTHOLITE TRUSSTIC SYSTEM-teknologi som ger stabilitet under mittfoten, samt en avtagbar innersula för att du ska kunna anpassa den efter dina fötters behov. Yttersulan är gjord av en tuff gummiblandning med AHAR-teknologi, vilket gör skon extra slittålig och långsiktig. Fiskbensmönstret på sulan säkerställer perfekt grepp på banan, så att du kan röra dig snabbt och säkert.

Allt som allt är Asics Lima Padel padelskor ett bra val för den som söker efter en kvalitativ och bekväm sko för padelbanan. De har en låg vikt, slitstyrka och komfort, samt GEL-teknologi, SOLYTE mellansula, EVA-innersula, ORTHOLITE TRUSSTIC SYSTEM-teknologi och en slittålig AHAR yttersula. Fiskbensmönstret säkerställer perfekt grepp på banan.

Babolat Sensa är en stabil och skön damsko tillverkad specifikt för padelspel. Skon har en perfket slimmad design som resulterar i lättare och smidigare skor och i sin tur snabbare fotarbete.

GEL-LIMA ™ PADEL damskor från ASICS ger en utmärkt balans mellan låg vikt, slitstyrka och komfort för padelbanan. GEL ™ -teknologi och en SOLYTE ™ mellansula hjälper till att dämpa påfredstningar på leder, medan EVA ™-innersula ger ytterligare stöd, och den avtagbara ORTHOLITE ™TRUSSTIC SYSTEM ™ -teknologin under mittfoten ger stabilitet, medan AHAR ™-yttersula är gjord av en tuff gummiblandning för att få skon att bli extra slittålig. 

Padelskor

Det finns många olika typer av padelskor och modeller, vilket gör att det finns en modell till varje individ. Padelskor kan variera i material, vikt, känsla, passform, slitstyrka m.fl. Det viktigaste med en padelsko är att den sitter rätt om foten så att risken för att trampa snett eller skada sig minskar. Padelskor som är mjukare brukar upplevas vara sköna och göra det möjligt för snabba förflyttningar. Medans hårdare padelskor är mer stabila och brukar ha bättre hållbarhet. Här kommer din personliga preferens in och varje individ har olika faktorer de tycker är viktiga i nya skor. Modeller och märken skiljer sig åt i både passform och känsla, så det är viktigt att veta vad du är ute efter. Padelskor brukar forma sig väldigt bra efter din fot, vilket gör att du kan behöva använda dom ett par gånger innan de ger dig bästa känslan. Vi på Padelrabatten.nu rekommenderar alltid att du har på dig dina nya skor i 45-60 min innan du testar dom på padelbanan.

Nedan kan du läsa om de olika funktionerna som padelskor har och vad du borde prioritera när du funderar på att skaffa nya padelskor. Allt från olika mönster på sulan till känsla och slittålighet. Vi på Padelrabatten.nu vill informera dig så att du kan göra ett smart och bra val när du införskaffar ny padelutrustning.

Sula

Padelskornas sula är en viktigt komponent i alla padelskor. Den är gjord för att ge dig bra grepp på padelbanan men samtidigt göra det möjligt att glida när man vill. Sulans jobb är att göra båda dessa möjligt, utan att orsaka risk för att ramla eller skada några ledband. Det finns olika typer av sulor, olika mönster.

All court

Det finns skor med benämningen Padel/Tennis, vilket är tennisskor med en all court sula. Denna sulan är anpassad för alla underlag och ger därför inte så mycket grepp. Sulan har mindre mönster och kan vara bra på padelbanor som inte har mycket sand. Om du upplever att du ibland fastnar på padelbanan så kan det bero på att dina skor har för mycket grepp, då kan en all court sula vara ett bra alternativ. Däremot är risken att man halkar om man spelar på padelbanor med mycket sand. Många av de bästa padelspelarna i Sverige spelar med padelsko med en all court sula.

Fiskbensmönster

Det finns även Clay/Padel skor. Dessa skor har fiskbensmönster som kommer att ge dig ett riktigt bra grepp, vilket är att föredra på banor med mycket sand. Denna sulan är optimal för dig som kanske upplever att du har lätt för att halka med dina nuvarande skor. En sko med fiskbensmönster är inte att rekommendera på banor som inte har någon sand, då risken att man fastnar och kan skada sig blir högre. Men på padelbanor med sand är fiskbensmönstret optimalt då det ger fantastisk stabilitet och grepp.

Hybridmönster

Padelskor som har en hybridsula är en kombination av en all court sula med en clay sula. Med några ändringar i sulan har man gjort denna sula optimerad för just padel. Den är designad för att göra snabba och explosiva vändningar, samt är den styvare för att du ska kunna förflytta dig snabbare och smidigare på padelbanan.

Dämpning

Padelskornas dämpning är en viktig faktor och varje individ kan ha olika behov. En person som väger mer kommer att behöva mer dämpning än vad en som är lättare behöver. Därför är dämpning i padelskor väldigt individanpassat och olika modeller passar olika typer av spelare. Padel sätter mycket mer stress på dina senor och ledband än tennis, vilket gör att padelskorna behöver ha mer dämpning.

Skornas mjukhet, eller dämpning, hjälper också dig att hålla bättre balans och hållning, för att utföra rörelserna på padelbanan så effektivt som möjligt.

Slitstyrka - Hållbarhet

En viktig egenskap med dina nya padelskor är självklart att de är slittåliga. Vissa skor kommer att ha bättre hållbarhet än andra och kommer därför att vara en bättre investering långsiktigt. Padelskor ska vara byggda för att klara av hårt slitage utan att gå sönder på padelbanan.

Om du är en person som springer mycket på hälarna, då är detta extra viktigt. Först och främst borde du undvika att springa på hälarna, speciellt i snabbare moment. Då det är bättre att springa med vikten mer på främre delen av foten, för bästa effekt. Men detta är självklart inte lätt att ändra på och därför kan valet av padelskor hjälpa dig lite. Du kommer behöva en sko med starkare sula och mer stöd. I detta fall kan även specialanpassade padelskor vara ett bra alternativ.

Känsla

Om du spelar padel flera gånger i veckan så är det självklart att det ska kännas bra för dina fötter. Många timmar på padelbanan kan leda till trötthet och obekväm känsla i fötterna. Valet av padelsko är viktigt, då en bra sko erbjuder fantastiskt stöd och ergonomi som gör dom skönare att använda. Detta gör även att du kommer vilja spela mer padel, då problem med fötterna inte längre kommer vara något du behöver tänka på.

En bra padelsko borde inte ge dig varken kramp känsla eller blåsor på fötterna. De ska upplevas mjuka men samtidigt stabila och ska ge dig förutsättningarna för att prestera på banan. Känslan är väldigt individuell och därför rekommenderar vi att du testar flera modeller från olika märken för att jämföra och se vad du gillar bäst. Det är viktigt att skorna passar dina fötter och att de är bekväma att ha på sig, då målet är att du ska kunna spendera många timmar på padelbanan utan någon obekvämhet eller problem.

FAQ - Padelskor

Padelskor är skor som är designade för sporten padel. Detta innebär att padelskor har en anpassad stabilitet, dämpning och passform för just padel. Eftersom padel är intensivt och kräver snabba sidoförflyttningar måste skorna kunna hantera detta. Skor som inte är gjorda för padel kommer att vara klumpiga och slitaget blir betydligt större. Vilket även kan resultera i ökad chans för skador. Padelskor däremot, kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att spela just padel. Därför försöker vi på Padelrabatten.nu hjälpa dig att hitta dina nya padelskor till det bästa priset.

Padel och tennis är båda racketsporter men, som vi alla vet, har sporterna sina skillnader. Tennis spelas på större banor, vilket innebär att man kommer upp i högre hastigheter och behöver förflytta sig i större sträckor. Padel spelas på en mindre bana och därför är sidoförflyttningar och snabba vändningar vanligare. Detta resulterar i att padelskor behöver ha bättre dämpning och vara mer slitagetåliga. Tennisskor har en stabil uppbyggnad och kan upplevas som “klumpiga” på en padelbana. Padelskor upplevs därför smidigare, då sulan är anpassad för att ge optimalt grepp på en padelbana. Flera återförsäljare marknadsför tennisskor som tennissko/padelsko och dessa funkar bra till tennis såväl som padel.

Det är inte rekommenderat att använda vanliga löparskor för att spela padel eftersom de inte är utformade för den specifika rörelsen och belastningen som krävs i padel. Padelskor är speciellt utformade med funktioner som bra grepp och dämpning för att hjälpa dig att prestera på bästa sätt.

Padelskornas livslängd är väldigt individuellt, då det beror på hur ofta du spelar samt hur ditt rörelsemönster på banan ser ut. Är du en intensiv spelare som använder mycket sidoförflyttningar kommer skorna att slitas ut snabbare. Det som kommer påverkas är skornas sula och dämpning. Det är viktigt att hålla koll på slitaget på sulan. Om yttersulan är nedsliten kan det resultera i risk för halka, på grund av sämre grepp. Välanvända padelskor kommer troligtvis att ha sämre vridstyvhet och ger därför inte samma stabilitet som ett par nya skor. Visuellt slitage är oftast det enklaste sättet att avgöra om du behöver nya skor eller inte. Men om det kommer till den punkt att skorna inte längre känns lika stabila eller att någon av de andra funktionerna upplevs ha blivit sämre, kan det också vara dags att skaffa nya padelskor.

Eftersom padel innebär intensiva och snabba sidledsförflyttningar så måste padelskorna sitta så tajt som möjligt, utan att det känns obekvämt såklart. Det är viktigt att skorna sitter tight kring hela foten, så att den inte glider runt i skon, vilket annars kan leda till högre risk för skador. De flesta märken erbjuder olika modeller och passformer på skor, vilket gör att oavsett om du har en bred eller smal fot så finns det padelskor för dig. Det är även viktigt att ha i åtanke att de flesta nya skor kommer att upplevas vara väldigt tajta i början, men efterhand kommer de bli mjukare och formas efter dina fötter.

Många märken erbjuder flera modeller i olika prisklasser. Det finns allt från billigare padelskor till dyrare modeller från premiummärken. Det är viktigt att inte tänka på endast prislappen, då kvalité också är en viktig faktor. Priserna på bra padelskor börjar från runt 799kr och uppåt. Vi på Padelrabatten.nu har samlat rabattkoder och erbjudanden på padelskor från Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa nya padelskor, i hög kvalité, till det lägsta priset.

Det beror på din egen preferens och spelstil. En mjukare sula ger mer känsla och kontroll, medan en hårdare sula ger mer stabilitet och stöd. Det finns också olika slags material som används i sulor, såsom gummi eller skumgummi. Gummisulor ger mer grepp och hållbarhet, medan skumgummi ger mer dämpning och komfort.

Ja, det är viktigt att ha bra dämpning i padelskor eftersom det hjälper till att skydda fötterna från vibrationer och stötar när du spelar. Det kan också hjälpa till att minska trötthet och öka komforten under långa spelsessioner.

Det finns vanligtvis inte så stor skillnad mellan herr- och dammodeller av padelskor, men dammodellerna är oftare utformade med färger och design som är mer attraktiva för kvinnor. Dammodellerna kan också vara lite mindre i storleken och ha lite mindre bredd.

Padelskor är speciellt utformade för att prestera på padelbanan, så det kan vara svårt att använda dem i andra situationer. Gummisulorna kan vara sköra och slitage kan uppstå snabbare om man använder skorna utanför padelbanan. Men är du ute efter att använda skon som en vardagssko rekommenderas det inte.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padel skor rea till marknadens lägsta pris. Priserna på det bästa padelskorna börjar från ca 799kr och uppåt.

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.

Bästa padelskor herr

 1. Säkerhet – Nox Calzado ML10 Hexa
 2. Bästsäljare – BULLPADEL NEXT HYBRID PRO 2022
 3. Stabil och stötdämpande – Nox Calzado AT10 Lux Navy/Powder Blue
 4. Flexibilel och lätt – BULLPADEL VERTEX HYBRID FLY 2022
 5. Billiga padelskor – Asics Gel-Padel Pro 5 2022
 6. HEAD Sprint Pro 3.5 Blue
 7. Populär -BABOLAT JET PREMURA 2020
 8. Mjuk och komfortabel känsla – Salming Rebel Cayetano
 9. Bästa padelsko 2022 -BABOLAT JET PREMURA 2022
 10. Hög kvalitet – BABOLAT MOVEA 2021
 11. Speed – HEAD SPRINT PRO 3.0 SF 
 12. Prisvärda – ASICS GEL CHALLENGER 13 CLAY/PADEL
 13. Bekväm passform – ADIDAS ADIZERO UBERSONIC 4
 14. Breda fötter – ASICS GEL-RESOLUTION 8 2022