Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padel Keps

Är du ute efter den bästa padelkepsen? Då har du kommit rätt! Vi på Padelrabatten har testat ett gäng padelkepsar och listar de snyggaste med bäst funktionalitet! Vi listar även flera tips som du bör ha i åtanke när du köper en padelkeps.

Hos oss hittar du en mix av olika padelkepsar i olika modeller och för olika tillverkare. Du kommer definitivt att hitta en keps som passar dig nedan i våran topplista! Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padel kepsar favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj padelkeps utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya padelkeps. i presenterar padelkepsar från det populäraste varumärken Adidas, Dopadel, Fila, Head, RS, Varlion, Nike, och Wilson.

Innehållsförteckning

Varför behöver man en padelkeps?

Padelkepsar används främst för att skydda mot ljus från sol och lampor, men många spelar även padel i keps för att det är snyggt. Många padelkepsar är dessutom tillverkade i ett material som leder bort svett och fukt. 

Utöver dessa egenskaper så kan en padelkeps hjälpa dig att hålla håret på plats, speciellt om du har långt hår. En padelkeps bidrar även till ett mer professionellt intryck.

⬇︎Padel kepsar⬇︎

 Producerad av 100% polyester. Den har en bra rund skärm samt ett invändigt band som leder bort svetten från huvudet. Justera kepsen med remmen som sitter på baksidan.

Finns i 4 olika färger

 Kepsen har justerbar stängning på baksidan, vilket garanterar en bra passform oavsett storlek. 

Denna keps kan användas till både tennis och padel. Den garanterar att du inte störs av solens strålar och kan hålla fullt fokus på spelet. 

Kepsen är framställd i en otroligt lätt polyester mesh med extra ventilation för hög komfort. Den har även justerbar stängning på baksidan, vilket garanterar en skräddarsydd passform oavsett huvudform. 

 Vacker marinblå keps från Head. En keps som är bekväm att bära i stridens hetta! Kepsen har några ventilationshål som gör att den andas.

Adidas teknik AEROREADY placeras i kepsen för att transportera bort fukt från huvudet. Kepsen är tillverkad med en lätt böjd skärm, så att du håller ögonen fria från solens strålar.

Kepsen kan storleks justeras baktill, så att du kan anpassa den efter ditt huvud.

Finns i 3 olika färger

Vit padel keps från nike.

Nike har tillverkat denna keps i ett skönt fukt avstötande material med låg vikt. Passar därför utmärkt att ha när du idrottar. Storleken kan enkelt justeras baktill på kepsen.

Den är producerad i ett mjukt bomullsmaterial som gör att du får den perfekta passformen.

Kepsen skyddar mot sol, fukt som rinner ned i ansiktet, men håller även borta håret när du skall fokusera på bollen.

RS Classic Cap är den perfekta kepsen på eller utanför tennisbanan. Designad av Robin Söderling. RS-detaljer på framsidan såväl som baksidan och insidan.

Finns i flera olika färger och varianter.

 • 97% bomull 3% spandex
 • Kepsens storlek justeras enkelt med kardborreband.

Snygg vit keps från märket Wilson.

 • Du kan använda den här solskyddet för att undvika att få ljus/sol i ögonen, så att du kan hålla dig fokuserad. 
 • Aeroready-teknik används för att göra den andningsbar och svettabsorberande så att du slipper få svett i ögonen. 
 • Den har kardborrstängning, vilket gör den lätt att ta på och av. 

 Modellen kan justeras i storleken bakpå, så du kan vara säker på att få den perfekta passformen under matchen.

 • 100 % polyester

⬇︎Rabattkoder padelkepsar ⬇︎

ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 5% Rabattkod

5% rabatt, gäller ÄVEN nedsatta produkter. Kan ej kombineras med andra koder.
extra5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Varför behöver man en padelkeps?

Padelkepsar används främst för att skydda mot ljus från sol och lampor, men många spelar även padel i keps för att det är snyggt. Många padelkepsar är dessutom tillverkade i ett material som leder bort svett och fukt. 

Utöver dessa egenskaper så kan en padelkeps hjälpa dig att hålla håret på plats, speciellt om du har långt hår. En padelkeps bidrar även till ett mer professionellt intryck.

En padelkeps skyddar mot solen

Många padelspelare tycker om att spela utomhuspadel i solen. Ett problem som kan uppstå är att man blir bländad av solen och missar viktiga slag. En padelkeps skyddar dig från att bli bländad av solen och skyddar även ditt ansikte mot solens strålar så att du inte bränner dig. 

Skillnad på padelkepsar och vanliga kepsar

Vanliga kepsar är ofta tillverkade i 100% bomull, vilket kan bli väldigt varmt när man utövar intensiva aktiviteter. En padelkeps och även andra typer av sportkepsar tillverkas ofta y polyester, elastan och nylon. Dessa material används i många olika padelkläder och i träningskläder över lag. 

Padelkepsar tillverkade i polyester och nylon är väldigt luftiga och har en bra fukthantering. Med elastan så blir kepsarna mer slittåliga och elastiska.

Kan man spela padel i en vanlig keps?

Det går givetvis bra att spela padel i en vanlig keps men risekn är att det blir väldigt varmt och svettigt eftersom att vanliga kepsar ofta är tillverkade i bomull. 

Köp din padelkeps online

Det går alldeles utmärkt att köpa en padelkeps online. På nätet så är utbudet på padelkepsar brett, därför har vi på Padelrabatten förenklat processen att välja padelkeps.

Vi listar produkter från de bästa återförsäljarna i landet på padelkläder som garanterar en snabb och smidig leverans.

Egenskaper hos den bästa padelkepsen

 • Snygg design
 • Luftigt material
 • Bra fukthantering
 • Möjlighet att anpassa storleken

Egenskaper hos den bästa padelkepsen

 • Snygg design
 • Luftigt material
 • Bra fukthantering
 • Möjlighet att anpassa storleken

Bästa tillverkarna av padelkepsar

Nedan listar vi på Padelrabatten några av de främsta tillverkarna när det kommer till padelkepsar:

 • Adidas
 • Nike
 • Fila
 • Bullpadel
 • Head
 • Björn Borg

En bra padelkeps absorberar svett

De bästa padelkepsarna är tillverkade i material som absorberar och dunstar bort svett vilket är väldigt skönt då padel är en högintensiv sport där man svettas mycket. Ett problem som ofta uppstår när man spelar i en vanlig keps är just att kepsen blir alldeles dygnsur och svett kan rinna ner i ögonen. 

En padelkeps går att använda vid andra aktiviteter

Padelkepsar finns i många olika färger och designer, så du kan välja en som passar din personliga stil. Padelkepsar kan också vara bra att ha på andra platser än på padelbanan när du vill ha lite extra skydd mot solen, till exempel vid stranden eller under en långpromenad.

Eftersom en padelkeps ofta är väldigt luftig, bekväm och ofta har snygga designer så är en padelkeps en bra investering.

Sammanfattning

En padelkeps är ett plagg som vi på Padelrabatten rekommenderar till alla som spelar padel regelbundet. En padelkeps är speciellt viktigt när du spelar utomhuspadel och kepsen förhindrar att du blir bländad av solen, många padelspelare använder även kepsar vid inomhuspadel för att undvika att bli bländad av de starka lamporna. För övrigt så hjälper en padelkeps dig att hantera svett från huvudet.

Eftersom en padelkeps ofta är väldigt luftig, bekväm och ofta har snygga designer så är en padelkeps en bra investering.

FAQ - padel keps

En padel keps är en typ av huvudbonad som används för att skydda ansiktet från solen under en padel match eller träning. Padel kepsar är vanligtvis gjorda av ett luftigt och andasbart material som t ex bomull, polyester eller mesh, med justerbar rem för att säkra på plats.

En padel keps är viktigt att ha för att skydda ansiktet från solen och hålla dig sval under träning och matcher. Det kan också hjälpa till att förhindra att solen stör ditt synfält och ge dig bättre koncentration.

Ja, det finns olika typer av padel kepsar, inklusive flexfit kepsar, trucker kepsar och adjutable kepsar. Välj den som passar dig bäst med tanke på komfort och stil.

Det kan vara viktigt om du planerar att spela padel i regn eller dåligt väder. En vattentät och vädertät keps kan hålla dig torr och skydda ditt hår och ansikte mot regn.

För att ta hand om din padel keps bör du tvätta den regelbundet med mild tvål och ljummet vatten, undvik att använda en torktumlare och förvara den på en sval, torr plats. Följ instruktionerna på etiketten för att se om det finns någon speciell tvättråd för din keps.

 
 

Ja, en padel keps är ett allmänt användbart tillbehör som kan användas för en mängd olika aktiviteter, inklusive utomhus sport, friluftsliv och vardagliga aktiviteter.

Ja, det finns padel kepsar som är tillverkade med material som ger UV-skydd för att skydda håret och huden från solen. Det är viktigt att kolla om kepsen har detta skydd och hur mycket skydd den erbjuder.

Ja, det finns skillnader i storlek och passform mellan padel kepsar för damer och herrar. Det är viktigt att välja en keps som passar din huvudstorlek och komfort.