Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelväska

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelväskor 2023 favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj padelväska utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya padelväska.  Vi presenterar padelväskor för herr och dam från det populäraste varumärken Adidas, Babolat,Bullpadel, Nox, RS, Varlion, Starvie och Wilson.

Självklar erbjuder vi en rabatt på din nya padelväska. Kolla även in bästa Bästa Padelfodral.

Artikelns innehåll

⬇︎Bästa padelväskorna⬇︎

Väskan har två fickor på varje sida med plats för två racket i varje ficka, och termoskydd för att skydda dina racket mot temperaturförändringar. Den har också en stor huvudficka för att hålla allt organiserat, och vadderade bitar på baksidan för att göra det bekvämt att bära väskan.

Väskan har också ett ventilerat fack för att förvara skor, samt en ficka på sidan för förvaring av mindre personliga tillhörigheter. Med sin eleganta design i mörkgrå färg med svarta detaljer, kommer den att passa perfekt för alla dina paddelmatcher. Så om du letar efter en rymlig, bekväm och elegant väska för att bära all din sportutrustning, är Vertex BPP-23001 padelväska den perfekta valet för dig.

Paquito Navarros tävlingsväska är den perfekta väskan för dig som är en aktiv paddelspelare och behöver en väska som kan rymma all din utrustning. Väskan är tillverkad i ett slitstarkt nylonmaterial, och har två fack för racketar som vardera har termofodring för att skydda dina racketar mot slag och temperaturskillnader. Ytterskalet är halvstyvt för att bättre skydda racketarna.

Väskan har också ett separat skofack, och är utrustad med axelremmar och vadderade ytor för att göra det bekvämt att bära väskan som en ryggsäck. Med sin storlek på 60 x 30 x 40 cm, har du plats för all utrustning du behöver för ditt padelspel. Så om du letar efter en snygg och rymlig väska för ditt padelspel, är Paquito Navarros tävlingsväska det perfekta valet.

Denna padelväska är perfekt för dig som är en aktiv padelspelare och som behöver en väska som kan hålla dina racket säkra och skyddade. Väskan har ett separat fack för upp till tre padelracketar, och är utrustad med Nox TermoTech-teknik som skyddar dina racket mot både höga och låga temperaturer.

Väskan har också ett rymligt huvudfack med dubbla dragkedjor, och ett extra slitstarkt yttre material för att skydda dina racket. Det finns också ett separat skofack med ventilering, samt en mindre sidofack för förvaring av mindre tillhörigheter.

Denna padelväska är enkel att bära med sig, antingen med hjälp av de justerbara axelremmarna som fungerar som en ryggsäck, eller med hjälp av bärhandtagen. Väskan har en storlek på 60 x 30 x 35 cm, så den rymmer all utrustning du behöver för en dag på paddelbanan.

Babolat RH Team Padel är en stor padelväska och passar spelaren som har flera padelrack eller som alltid vill vara säker att hela utrustningen får plats. Babolat RH Team Padel har 3 st stora huvudfack, varav ett med insida i thermo för att skydda racken mot snabba temperaturförändringar. I väskan ryms rack, skor, bollar, handduk och ombyte utan problem. På väskans yttersida finns 2 st mindre sidofack med plats för accessoarer som nycklar och mobil. Axelremmarna är justerbara och mjukt vadderade för ökad komfort. Väskan kan bäras som ryggsäck eller i handtaget. Till väskan medföljer en skopåse som håller smuts borta från väskans insida.

 • Volym: 56 liter.
 • Mått: 63 x 37 x 30 cm.

Denna padelväska är för dig som vill ha det lilla extra när det kommer till din sportutrustning. Väskan har en rackethållare som rymmer två racketar, och passar alla typer av padelracketar. Den är också utrustad med en avtagbar axelrem och en invändig ficka för förvaring av plånbok och nycklar.

Väskan är tillverkad av olje- och vaxrikt pull up-läder, och finns i en elegant brun färg. Det mörkblåa canvasmaterialet och det bruna läderfodret ger väskan en lyxig touch. Så om du letar efter en väska som har det lilla extra, är denna padelväska det perfekta valet för dig.

Adidas Multigame Bag är en stilren och mångsidig padelväska i Vintage-färgen, som passar både på kontoret och på paddelbanan. Väskan har två sidofack för racketar, ett stort huvudfack, ett separat skofack med ventilering för att hålla skorna fräscha, och ett lite mindre fack för småsaker.

Racketfacken är utrustade med termomaterial som skyddar dina racketar mot kyla, så du kan lämna väskan i bilen under natten utan att behöva oroa dig för att racketarna ska skadas. Med alla dessa olika fack är Adidas Multigame Bag en padelväska som täcker det mesta, och som hjälper dig att hålla all din sportutrustning organiserad och säker.

⬇︎Rabattkod Padelväskor⬇︎

ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod 2023

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 15% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 15% rabatt på allt med ordinarie pris.
Padelrabatten
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten 15% rabattkod

15% PÅ ALLA VÄSKOR FRÅN WILSON Just nu får du med rabattkoden nedan 15% rabatt på alla padelväskor från Wilson.
WILVA15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Du hittar också två sidofickor på var sida av väska, där du kan förvara personliga tillhörigheter. I dessa utrymmen finns också mindre fickor så att dina saker får en egen plats och stannar där.

I det ena sidoutrymmet hittar du en påse för kläder som ska tvättas.

I botten av väskan finns ett separat utrymme för dina skor. Facket är utrustat med ett ventilerande nät så du slipper dess lukt i din väska.

Det finns ett litet fack i toppen av väskan, där du kan ha till exempel kan ha dina nycklar i.

Du bär väskan behagligt på ryggen i de ergonomiska och vadderade remmarna. Remmarna kan ställas in så de passar för dig. Dessutom kan remmarna kan remmarna klickas av om du inte vill transportera väskan i axelremmarna.

 • Storlek: 65,5 x 30 x 35 cm

Pro Padel Bag är den senaste premiumväskan från RS, och används av RS tour-spelare. Väskan har ett stort mittfack med plats för all utrustning du kan tänkas behöva för din padel, ett fack för racketar, och ett separat skofack. Utöver dessa finns det också ett litet fack för accessoarer och andra värdesaker.

Pro Padel Bag är en väska som kombinerar sport och mode, och är tillverkad av kvalitetsmaterial som 600D PVC, Carbon Fiber Leather och Neopren. Väskan har måtten 55 x 30 x 35 cm, och en volym på 50 liter, vilket ger dig plats för all din utrustning. Så om du letar efter en premiumväska för din padel, är Pro Padel Bag det perfekta valet för dig.

Den är designad i samarbete med Bela och därför finns hans autograf också på flera sidor av väskan. Den kommer i en enkel och smart design med silverfärgad logo och autograf.

Väskan har ett stort huvudfack där du kan förvara handdukar, kläder, bollar och annan utrustning.

Dessutom har den ett termofack för dina racketar. Genom att förvara dina racketar här, garanterar du att racketen inte skadas av temperatursvängningar. På så vis förlänger du racketens hållbarhet.

Som en extra bonus får du även ett separat ventilerat skofack. Det innebär att du kan separera dina skor från resten av din utrustning, så att dina kläder, handdukar och all annan utrustninig inte längre luktar sura skor.

Sist men inte minst finns det en blixtlåsficka på var sida av väskan. Här kan du förvara dina grepplindor och andra småsaker.

Sammantaget får du en fantastisk väska, där du kan skydda all din utrustning.

 • Mått: 61 x 38 x 30.5 cm

Padel Ryggsäck

Varlion Ambassadors Backpack är en ryggsäck med plats för padelracket, laptop, skor och tillbehör. Väskan har ett stort fack med plats för tillbehör och på väskans baksida finns ett tvådelat fack där det finns plats för både racket och laptop. Väskan rymmer hela racket, så handtaget sticker inte ut från väskan. I botten finns ett separat skofack som dessutom är ventilerat.

Denna väska har många fördelar. Den har 3 stora fack varav det ena är ett termofack som skyddar dina racketar.

Väskan har 1 stort fack där du kan förvara dina handdukar, kläder, bollar och annat. Det finns även en extra ficka där du t.ex. kan förvara din racket.

Det andra facket som är det ytterst har även mycket plats för din utrustning. Dessutom har yttersidan av detta fack ett extra skydd som skyddar all utrustning i väskan.

Väskan har ett termofack där du kan förvara dina racketar. Detta termofack skyddar dina racketar från skadande temperatursvängningar. Det finns helt klart en stor fördel med denna väska.

Som en extra fördel har väskan även ett separat skofack i botten, med ventilation. Här kan du förvara dina skor separat så att dess svettiga lukt inte smittar av sig.

Du bär väskan i de två ergonomiska axelremmarna. De gör att du kan känna dig bekväm på grund av de mjuka kuddarna bakpå väskan, mot din rygg.

Wilson’s Super Tour Bag är en padelväska med plats för både padelracket och utrustning. Väskan är gjord av tvåfärgad canvasvävd polyester med TPU-beläggning.

Väskan har två utrymmen, där ett av dem är utrustat med thermoguard, som beskyddar ditt padelracket. I det andra utrymmet finns ett ventilerat rum till dina padelskor, en avtagbar delare samt en innerficka med plats för en bärbar dator eller surfplatta. Dessutom finns på sidorna små fickor med fleece för personliga tillhörigheter.

Till sist så kan väskan bäras med hjälp av handtaget på väskan eller med de ergonomiska axelremmarna som är justerbara.

Mått: 28 x 38.5 x 55 cm

Babolat Pure Aero 142 Backpack är producerad i kraftiga och slitstarka material samt har ventilerade fack.

Ryggsäcken kan lätt och bekvämt bäras i de två axelremmarna som kan ställas in efter ditt behov. Väskan är lätt att transportera då den kan bäras på ryggen och den kommer i de klassiska svarta och gula färgerna som kännetecknar Pure Aero Serien.

Mått: 32x44x26 cm
Liter: 23

I denna padelväska får du mycket utrymme för att organisera din utrustning. Väskan har ett stort fack i mitten där det finns plats för kläder, handdukar och mer. Dessutom finns en blixtlåsficka där du t.ex. kan förvara personliga tillhörigheter.

Väskan har även 2 mindre fack på båda sidor av väskan

Denna väska har ett separat fack med ventilation som du kan använda till dina skor.

En snygg och genomtänkt padelryggsäck från bullpadel. Totalt tre rymliga fack, där racket, bollar, skor etc får plats. Väskan har även ett skyddat fack för en laptop eller surfplatta för att skydda mot den övriga utrustningen.

Kommer väl vadderad och med en framsida som har ett hårdare skal för extra skydd. Har även ett justerbart handtag för att kunna bära väskan på olika sätt!

FAQ - Padelväska

Det finns olika typer av väskor specifikt utformade för att bära padelracketar, inklusive ryggsäckar, axelväskor och racketväskor. En ryggsäck eller axelväska är lämplig om du bara ska bära ett eller två racketar och lite annat utrustning, medan en racketväska är bättre om du ska bära flera racketar och mer utrustning.

Kapaciteten beror på hur många racketar och annan utrustning du planerar att bära med dig. Om du bara ska bära ett eller två racketar och lite annat utrustning så räcker det med en liten väska, men om du ska bära flera racketar och mer utrustning bör du leta efter en större väska.

Det beror på din egen preferens. Fack för racketar håller racketarna säkrare och skyddar dem bättre mot skador, medan plats för att lägga racketarna ovanpå varandra ger mer flexibilitet och gör det lättare att packa och ta ut racketarna.

Det är viktigt att välja en väska gjord av hållbart material som tål slitage och håller utrustningen skyddad. Tyg som polyester eller nylon är vanliga val som är lätta, hållbara och vattentåliga.

Det är viktigt att välja en väska gjord av hållbart material som tål slitage och håller utrustningen skyddad. Tyg som polyester eller nylon är vanliga val som är lätta, hållbara och vattentåliga.

Det beror på din egen preferens och hur du föredrar att organisera din utrustning. En väska med många fack kan göra det lättare att hålla olika saker separerade och lättillgängliga, medan en väska med få fack kan göra det lättare att hitta det du söker.

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan kunna hitta din nya padelväska rea till så billigt pris som möjligt.

Klicka här för att komma till padel rea och få extra rabatt.

Bästa padelväskan

 1. Padelväska Bullpadel – BULLPADEL VERTEX 03 BIG CAPACITY BAG 
 2. Padelväska Bullpadel – BULLPADEL HACK BIG CAPACITY PRO BAG
 3. Padelväska Babolat – Babolat RH Team Padel
 4. Padelväska Skinn – Double PADEL bag MAHOGNY
 5. Bästa ryggsäck Padelväska- Adidas Racket Bag Multigame Vintage
 6. Snygg padelväska – WILSON Bela Super Tour Padelbag
 7. Rs Padel 2022 nyhet – PRO PADEL BAG – RS
 8. Kvalitet – NOX Luxury Lamperti Padelbag Navy

Vilka padelväska använder padelproffsen?

 1. Maxi Sanchez – BULLPADEL VERTEX 03 BIG CAPACITY BAG 
 2. Paquito Navarro –  BULLPADEL HACK BIG CAPACITY PRO BAG
 3. Juan Lebron -Babolat RH Team Padel
 4. Miguel Lamperti – NOX Luxury Lamperti Padelbag Navy