Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelväska

Padelväska bäst i test är en utvald lista där vi samlar all information om de bästa padelväskorna som finns på marknaden. Vi har samlat in alla väskorna på en och samma lista så att du enkelt kan se vilken padelväska som är bäst för dig. Välj väska utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder. Vi presenterar padelväskor för herr och dam från det populäraste varumärken Adidas, Babolat,Bullpadel, Nox, RS, Varlion, Starvie och Wilson.

Självklar erbjuder vi en rabatt på din nya padelväska. Kolla även in bästa Bästa Padelfodral 2022.

Utan kontroll finns det inga garantier på planen. Så Barricade är tillbaka för att hjälpa dig dominera. Det intuitiva snörsystemet på de här padel-/tennisskorna från Adidas fixerar foten genom att dra ner plösen i neopren för att matcha fotens form. Ett Geofit-system i hälen fyller de återstående luckorna för att komplettera passformen. Undertill sitter en stötdämpad Bounce-mellansula och ett mellanfotshölje i TPU som ger komfort och stabilitet åt varje steg. Den djärva adidastextloggan på innersidan är gjord i rejäl RPU som motverkar slitage.

 • Storlek: 60 x 30 x 40 cm

I denna snygga och rymliga padelväska som är Paquito Navarros tävlingsväska får du plats med många racketar och all annan utrustning du behöver för ditt padelspel.

Väskan är tillverkad i ett slitstarkt nylonmaterial och två av facken som vardera rymmer två racketar har termofodring för att skydda dina racketar från slag och temperaturskillnader. Ytterskalet är halvstyvt för bättre skydd av racketarna. Väskan har ett separat skofack. Axelremmar och vadderade ytor gör att väskan kan bäras bekvämt som ryggsäck.

Storlek: 60 X30 X 40 cm

Produktfördelar:

 Separat fack för upp till 3 padelracketar.

Nox TermoTech technology vilket skyddar dina padelracketar mot höga samt låga temperaturer.

 Rymligt huvudfack med dubbla dragkedjor.

Extra slitstarkt yttre material för att skydda racket.

Separat skofack med ventilering.

Mindre sidofack med plats för mindre tillhörigheter.

Denna padelväska bär du enkelt med dig med hjälp av de justerbara axelremmarna (ryggsäckfunktion) alternativt med bärhandtagen.

 • Storlek: 60 x 30 x 35 cm

Babolat RH Team Padel är en stor padelväska och passar spelaren som har flera padelrack eller som alltid vill vara säker att hela utrustningen får plats. Babolat RH Team Padel har 3 st stora huvudfack, varav ett med insida i thermo för att skydda racken mot snabba temperaturförändringar. I väskan ryms rack, skor, bollar, handduk och ombyte utan problem. På väskans yttersida finns 2 st mindre sidofack med plats för accessoarer som nycklar och mobil. Axelremmarna är justerbara och mjukt vadderade för ökad komfort. Väskan kan bäras som ryggsäck eller i handtaget. Till väskan medföljer en skopåse som håller smuts borta från väskans insida.

 • Volym: 56 liter.
 • Mått: 63 x 37 x 30 cm.

Padelväskan för dig som vill ha det lilla extra.

Väskan har en rackethållare (som rymmer 2 st racketet) som passar alla typer av padelracketar. Den är utrustad med en avtagbar axelrem, en invändig ficka för plånbok och nycklar.

 • Material: olje- och vaxrik pull up läder
 • Färg: Brun
 • Foder: Mörkblå canvas och brunt läder

Adidas MULTIGAME 2.0 – racketväskan som uppfyller alla dina förväntningar. MULTIGAME 2.0 har ett huvudfack längst upp, två sidofack och ett centralt fack med ventilation för dina skor. Designad med material av hög kvalitet för hög komfort samt en exklusiv look.

 • Storlek: 56 x 29 x 24 cm

⬇︎Rabattkod Padelväskor⬇︎

ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Padelspecialisten 15% Rabattkod

15% rabatt på hela din beställning. Går inte att använda tillsammans med andra rabattkoder. Gäller till 2022-07-15
PADELSOMMAR22
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 12% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på allt med ordinarie pris.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten 15% rabattkod

15% PÅ ALLA VÄSKOR FRÅN WILSON Just nu får du med rabattkoden nedan 15% rabatt på alla padelväskor från Wilson.
WILVA15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Du hittar också två sidofickor på var sida av väska, där du kan förvara personliga tillhörigheter. I dessa utrymmen finns också mindre fickor så att dina saker får en egen plats och stannar där.

I det ena sidoutrymmet hittar du en påse för kläder som ska tvättas.

I botten av väskan finns ett separat utrymme för dina skor. Facket är utrustat med ett ventilerande nät så du slipper dess lukt i din väska.

Det finns ett litet fack i toppen av väskan, där du kan ha till exempel kan ha dina nycklar i.

Du bär väskan behagligt på ryggen i de ergonomiska och vadderade remmarna. Remmarna kan ställas in så de passar för dig. Dessutom kan remmarna kan remmarna klickas av om du inte vill transportera väskan i axelremmarna.

 • Storlek: 65,5 x 30 x 35 cm

Pro Padel Bag är den senaste premiumväskan från RS. Väskan har ett stort mittfack med plats för allt du kan tänkas behöva för din padel, ett fack för dina racketar och ett separat skofack. Utöver dessa finns det också ett litet fack för dina accessoarer och andra värdesaker. RS Pro Padel Bag används av RS tour-spelare och är den perfekta kombinationen mellan sport och mode.

 • Mått: 55x30x35 cm
 • Volym: 50L
 • Material: 600D PVC, Carbon Fiber Leather och Neopren

Den är designad i samarbete med Bela och därför finns hans autograf också på flera sidor av väskan. Den kommer i en enkel och smart design med silverfärgad logo och autograf.

Väskan har ett stort huvudfack där du kan förvara handdukar, kläder, bollar och annan utrustning.

Dessutom har den ett termofack för dina racketar. Genom att förvara dina racketar här, garanterar du att racketen inte skadas av temperatursvängningar. På så vis förlänger du racketens hållbarhet.

Som en extra bonus får du även ett separat ventilerat skofack. Det innebär att du kan separera dina skor från resten av din utrustning, så att dina kläder, handdukar och all annan utrustninig inte längre luktar sura skor.

Sist men inte minst finns det en blixtlåsficka på var sida av väskan. Här kan du förvara dina grepplindor och andra småsaker.

Sammantaget får du en fantastisk väska, där du kan skydda all din utrustning.

 • Mått: 61 x 38 x 30.5 cm

Padel Ryggsäck

Varlion Ambassadors Backpack är en ryggsäck med plats för padelracket, laptop, skor och tillbehör. Väskan har ett stort fack med plats för tillbehör och på väskans baksida finns ett tvådelat fack där det finns plats för både racket och laptop. Väskan rymmer hela racket, så handtaget sticker inte ut från väskan. I botten finns ett separat skofack som dessutom är ventilerat.

Denna väska har många fördelar. Den har 3 stora fack varav det ena är ett termofack som skyddar dina racketar.

Väskan har 1 stort fack där du kan förvara dina handdukar, kläder, bollar och annat. Det finns även en extra ficka där du t.ex. kan förvara din racket.

Det andra facket som är det ytterst har även mycket plats för din utrustning. Dessutom har yttersidan av detta fack ett extra skydd som skyddar all utrustning i väskan.

Väskan har ett termofack där du kan förvara dina racketar. Detta termofack skyddar dina racketar från skadande temperatursvängningar. Det finns helt klart en stor fördel med denna väska.

Som en extra fördel har väskan även ett separat skofack i botten, med ventilation. Här kan du förvara dina skor separat så att dess svettiga lukt inte smittar av sig.

Du bär väskan i de två ergonomiska axelremmarna. De gör att du kan känna dig bekväm på grund av de mjuka kuddarna bakpå väskan, mot din rygg.

Wilson’s Super Tour Bag är en padelväska med plats för både padelracket och utrustning. Väskan är gjord av tvåfärgad canvasvävd polyester med TPU-beläggning.

Väskan har två utrymmen, där ett av dem är utrustat med thermoguard, som beskyddar ditt padelracket. I det andra utrymmet finns ett ventilerat rum till dina padelskor, en avtagbar delare samt en innerficka med plats för en bärbar dator eller surfplatta. Dessutom finns på sidorna små fickor med fleece för personliga tillhörigheter.

Till sist så kan väskan bäras med hjälp av handtaget på väskan eller med de ergonomiska axelremmarna som är justerbara.

Mått: 28 x 38.5 x 55 cm

Det här är en ryggsäck med låg vikt tillverkad i ripstopnylon. Det lättåtkomliga facket rymmer ett racket och en del annat.

Storlek: 32 x 47 cm x 18 cm.

Babolat Pure Aero 142 Backpack är producerad i kraftiga och slitstarka material samt har ventilerade fack.

Ryggsäcken kan lätt och bekvämt bäras i de två axelremmarna som kan ställas in efter ditt behov. Väskan är lätt att transportera då den kan bäras på ryggen och den kommer i de klassiska svarta och gula färgerna som kännetecknar Pure Aero Serien.

Mått: 32x44x26 cm
Liter: 23

I denna padelväska får du mycket utrymme för att organisera din utrustning. Väskan har ett stort fack i mitten där det finns plats för kläder, handdukar och mer. Dessutom finns en blixtlåsficka där du t.ex. kan förvara personliga tillhörigheter.

Väskan har även 2 mindre fack på båda sidor av väskan

Denna väska har ett separat fack med ventilation som du kan använda till dina skor.

Väskan har en ventilerad sektion i botten för skor, ett fack på baksidan för att förvara din dator eller andra tekniska prylar, ett mindre fack på framsidan samt två sidofack, ett för din vattenflaska som ingår i paketet och ett för ditt padelracket.

Storlek: 50cmX 32cm X 40cm.

I denna padelväska får du mycket utrymme för att organisera din utrustning. Väskan har ett stort fack i mitten där det finns plats för kläder, handdukar och mer. Dessutom finns en blixtlåsficka där du t.ex. kan förvara personliga tillhörigheter.

Väskan har även 2 mindre fack på båda sidor av väskan

Denna väska har ett separat fack med ventilation som du kan använda till dina skor.

En snygg och genomtänkt padelryggsäck från bullpadel. Totalt tre rymliga fack, där racket, bollar, skor etc får plats. Väskan har även ett skyddat fack för en laptop eller surfplatta för att skydda mot den övriga utrustningen.

Kommer väl vadderad och med en framsida som har ett hårdare skal för extra skydd. Har även ett justerbart handtag för att kunna bära väskan på olika sätt!

Denna exklusiva väska från Varlion är designad för padel men här får du även plats med bärbar dator, surfplatta och mer. Utsidan är tillverkad av veganskt syntetiskt läder och insidan är helfodrad med skumgummi och nylon. Padelväskan rymmer 26 liter och den är förstärkt med högskyddande skum som förhindrar skada mot din utrustning.

I denna padelväska finner du ett huvudfack för kläder, accessoarer, handdukar etc. Ett fack för surfplatta eller bärbar dator. Två mindre sidofack för nycklar, mobil, plånbok. Ett separat skofack med mycket bra ventilation. Och till sist i de två yttre facken får du plats med ett rack på varsin sida.

Storlek: 48 x 33 x 25 cm

Du behöver en padelväska som garanterar skydd till ditt padelrack och ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina nödvändigheter. Du sparar även tid att ha alla saker i en och samma väska.

Ja, en billlig padelväska är oftast uppbygg enklare och med mindre påkostat material. I dessa väskor får man oftast bara plats med ett rack.

Tittar man på det bästa padelväskorna så erbjuder dessa väskor mer påkostat material och toppmodern isoleringsteknik för ge bästa skyddet. I dessa väskor får du plats med två rack och även skor.   

Välj en pedelväska som passar dina behov och kolla extra nog på dessa faktorer när du köper din nya padelväska. 

 • Storlek – hur stor är väskan och vad får du plats i väska med.
 • Material – Vilket material är väskan gjord och hur hållbart är materialet.
 • Fackkvantitet – hur många fack finns det i väskan.
 • Design – välj en passform och design som passar dig.

Vi rekommenderar inte att du använder någon annan form av väska/träningsväskan för att förvara din utrustning i då dessa väskor inte kommer att skyddas på korrekt sätt. Andra sportväskor är skapade för andra ändamål.  

Det finns 4 st olika modell av padelväskor att välja mellan. 

 • Duffelbag
 • Ryggsäck
 • Axelremsväska
 • Vanliga padelväskor

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan kunna hitta billiga padelväskor till så billigt pris som möjligt.

Klicka här för att komma till padel rea och få extra rabatt.