Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelskor Barn & Junior

Att använda rätt padelskor är viktigt för att utveckla ditt spel. Med rätt padelskor kommer du öka dina möjligheter att göra en bra prestation på banan och du kommer också förhindra onödiga skador. Du komma att spendera långa timmar med dina padelskor på tex: matcher, turneringar och träning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer dina padelskor noggrant. Vi kommer att gå igenom hur padelskor är uppbyggda och egenskaper.

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelskor barn & juniorer favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester.  Välj padelskor utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelskor. Vi presenterar padelskor från det populäraste varumärken Asics, Adidas, Babolat, Bullpadel, Head, Nike och Wilson.

Artikelns innehåll

Hur väljer man rätt padelskor?

⬇︎ Padelskor Barn & Juniorer ⬇︎

Skorna erbjuder enastående stabilitet och stöd med Trusstic-teknologin som minskar risken för vrickningar och ger ökad stabilitet vid snabba sidorörelser. Detta gör dem idealiska för barn som behöver säkerhet och förtroende när de spelar.

Dessutom erbjuder ASICS Resolution 9 barn tennisskor överlägsen komfort genom GEL-teknologin, som absorberar stötar och minskar belastningen på fötterna under intensiva matcher eller träningar. Ditt barn kommer kunna fokusera på sitt spel utan att störas av obehag eller smärta.

Dessa skor är också hållbara och konstruerade för att tåla påfrestningarna som kommer med tennis eller padel, vilket är viktigt för barn som är aktiva på banan.

Hälpartiet är utrustat med babolats egna dämpningssystem för att säkerhetsställa komfort samt stabilitet. Detta är juniorskor för de absolut mest kräsna padelspelarna tennisspelarna. Undersulan är tillverkad i samarbete med Michellin gummi vilket gör att sulan är slitstarks och garanterar bra grepp på banan.

Dessa skor är lätta och smidiga, vilket gör dem idealiska för barn som behöver röra sig snabbt och smidigt på banan. Med sin allcourtsula är de mångsidiga och passar för spel på olika typer av hårda underlag. Dessutom erbjuder de överlägsen stabilitet med Trusstic-teknologin och utmärkt dämpning med Forefoot GEL-teknologin, vilket ger barnen extra stöd och komfort under sina aktiviteter. Skornas stilrena vita design med blå detaljer gör dem också till ett attraktivt val för de som bryr sig om sitt utseende på banan. Sammantaget är Asics Gel-Game 9 för juniorer de perfekta skorna för unga idrottare som vill prestera på toppnivå i tennis och padel.

⬇︎ Rabattkoder Padelskor Barn⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Passar perfekt för juniorer med aggressivt fotarbete och höga krav på stabilitet och komfort på banan. Den är lika anpassad för både tennis och padel och erbjuder en balanserad kombination av stabilitet och hållbarhet med skyddande detaljer för extra stöd. Skornas grå svarta (aero) färgsättning ger dem en modern och stilren look. 

Adidas Barricade tennisskor/padelskor är den ultimata lösningen för barn som söker stabilitet, slitstyrka och stötdämpning i sina skor. Dessa skor är konstruerade för att hålla barnen säkra och bekväma oavsett om de spelar tennis eller padel. Med sin exceptionella stabilitet i sidled minskar de risken för vrickningsskador och ger en pålitlig följeslagare på banan. Dessutom erbjuder de Adidas egenutvecklade stötdämpningssystemet enastående stötdämpning för att minska belastningen på fötterna och lederna.

Dessa skor är särskilt designade för padel och erbjuder en hög grad av stöd genom sin syntetläderöverdel, vilket säkerställer att fötterna är stabila och skyddade under snabba riktningsändringar och intensivt spel. Samtidigt tillåter skornas konstruktion, med TRUSSTIC stödenhet och omslutande yttersula, fötterna att röra sig smidigt och självförtroendet att ändra riktning med lätthet.

Dessa skor är utformade med högkvalitativa material som möjliggör smidig rörelse och maximal flexibilitet, vilket gör att juniorerna kan spela sitt bästa utan bekymmer över skons begränsningar. Den moderna och sportiga designen ger självförtroende på banan och låter dem uttrycka sin stil medan de spelar. Dessutom är skorna tillverkade med högsta kvalitetsstandarder och är redo att klara de tuffaste spelomständigheterna.

Dessa skor erbjuder den stabilitet och hållbarhet som krävs för intensiv träning och matchspel samtidigt som de prioriterar komfort och skadeförebyggande egenskaper med sitt egetutvecklade dämpningssystem. Skornas Michelin-gummisula ger enastående grepp, vilket är avgörande för snabba rörelser och bollkontroll. Med en unik design, hög kvalitet och överlägsen prestanda tar Propulse-juniorskon juniorens spelupplevelse till en ny nivå, oavsett om de spelar tennis eller andra inomhusidrotter. 

Padelskor Barn

Det finns många olika typer av padelskor och modeller, vilket gör att det finns en modell till varje individ. Padelskor kan variera i material, vikt, känsla, passform, slitstyrka m.fl. Det viktigaste med en padelsko är att den sitter rätt om foten så att risken för att trampa snett eller skada sig minskar. Padelskor som är mjukare brukar upplevas vara sköna och göra det möjligt för snabba förflyttningar. Medans hårdare padelskor är mer stabila och brukar ha bättre hållbarhet. Här kommer din personliga preferens in och varje individ har olika faktorer de tycker är viktiga i nya skor. Modeller och märken skiljer sig åt i både passform och känsla, så det är viktigt att veta vad du är ute efter. Padelskor brukar forma sig väldigt bra efter din fot, vilket gör att du kan behöva använda dom ett par gånger innan de ger dig bästa känslan. Vi på Padelrabatten.nu rekommenderar alltid att du har på dig dina nya skor i 45-60 min innan du testar dom på padelbanan.

Nedan kan du läsa om de olika funktionerna som padelskor har och vad du borde prioritera när du funderar på att skaffa nya padelskor. Allt från olika mönster på sulan till känsla och slittålighet. Vi på Padelrabatten.nu vill informera dig så att du kan göra ett smart och bra val när du införskaffar ny padelutrustning.

Sula

Padelskornas sula är en viktigt komponent i alla padelskor. Den är gjord för att ge dig bra grepp på padelbanan men samtidigt göra det möjligt att glida när man vill. Sulans jobb är att göra båda dessa möjligt, utan att orsaka risk för att ramla eller skada några ledband. Det finns olika typer av sulor, olika mönster.

All court

Det finns skor med benämningen Padel/Tennis, vilket är tennisskor med en all court sula. Denna sulan är anpassad för alla underlag och ger därför inte så mycket grepp. Sulan har mindre mönster och kan vara bra på padelbanor som inte har mycket sand. Om du upplever att du ibland fastnar på padelbanan så kan det bero på att dina skor har för mycket grepp, då kan en all court sula vara ett bra alternativ. Däremot är risken att man halkar om man spelar på padelbanor med mycket sand. Många av de bästa padelspelarna i Sverige spelar med padelsko med en all court sula.

Fiskbensmönster

Det finns även Clay/Padel skor. Dessa skor har fiskbensmönster som kommer att ge dig ett riktigt bra grepp, vilket är att föredra på banor med mycket sand. Denna sulan är optimal för dig som kanske upplever att du har lätt för att halka med dina nuvarande skor. En sko med fiskbensmönster är inte att rekommendera på banor som inte har någon sand, då risken att man fastnar och kan skada sig blir högre. Men på padelbanor med sand är fiskbensmönstret optimalt då det ger fantastisk stabilitet och grepp.

Hybridmönster

Padelskor som har en hybridsula är en kombination av en all court sula med en clay sula. Med några ändringar i sulan har man gjort denna sula optimerad för just padel. Den är designad för att göra snabba och explosiva vändningar, samt är den styvare för att du ska kunna förflytta dig snabbare och smidigare på padelbanan.

Dämpning

Padelskornas dämpning är en viktig faktor och varje individ kan ha olika behov. En person som väger mer kommer att behöva mer dämpning än vad en som är lättare behöver. Därför är dämpning i padelskor väldigt individanpassat och olika modeller passar olika typer av spelare. Padel sätter mycket mer stress på dina senor och ledband än tennis, vilket gör att padelskorna behöver ha mer dämpning.

Skornas mjukhet, eller dämpning, hjälper också dig att hålla bättre balans och hållning, för att utföra rörelserna på padelbanan så effektivt som möjligt.

Slitstyrka - Hållbarhet

En viktig egenskap med dina nya padelskor är självklart att de är slittåliga. Vissa skor kommer att ha bättre hållbarhet än andra och kommer därför att vara en bättre investering långsiktigt. Padelskor ska vara byggda för att klara av hårt slitage utan att gå sönder på padelbanan.

Om du är en person som springer mycket på hälarna, då är detta extra viktigt. Först och främst borde du undvika att springa på hälarna, speciellt i snabbare moment. Då det är bättre att springa med vikten mer på främre delen av foten, för bästa effekt. Men detta är självklart inte lätt att ändra på och därför kan valet av padelskor hjälpa dig lite. Du kommer behöva en sko med starkare sula och mer stöd. I detta fall kan även specialanpassade padelskor vara ett bra alternativ.

Känsla

Om du spelar padel flera gånger i veckan så är det självklart att det ska kännas bra för dina fötter. Många timmar på padelbanan kan leda till trötthet och obekväm känsla i fötterna. Valet av padelsko är viktigt, då en bra sko erbjuder fantastiskt stöd och ergonomi som gör dom skönare att använda. Detta gör även att du kommer vilja spela mer padel, då problem med fötterna inte längre kommer vara något du behöver tänka på.

En bra padelsko borde inte ge dig varken kramp känsla eller blåsor på fötterna. De ska upplevas mjuka men samtidigt stabila och ska ge dig förutsättningarna för att prestera på banan. Känslan är väldigt individuell och därför rekommenderar vi att du testar flera modeller från olika märken för att jämföra och se vad du gillar bäst. Det är viktigt att skorna passar dina fötter och att de är bekväma att ha på sig, då målet är att du ska kunna spendera många timmar på padelbanan utan någon obekvämhet eller problem.

FAQ - Padelskor Barn

Padelskor är skor som är designade för sporten padel. Detta innebär att padelskor har en anpassad stabilitet, dämpning och passform för just padel. Eftersom padel är intensivt och kräver snabba sidoförflyttningar måste skorna kunna hantera detta. Skor som inte är gjorda för padel kommer att vara klumpiga och slitaget blir betydligt större. Vilket även kan resultera i ökad chans för skador. Padelskor däremot, kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att spela just padel. Därför försöker vi på Padelrabatten.nu hjälpa dig att hitta dina nya padelskor till det bästa priset.

Padel och tennis är båda racketsporter men, som vi alla vet, har sporterna sina skillnader. Tennis spelas på större banor, vilket innebär att man kommer upp i högre hastigheter och behöver förflytta sig i större sträckor. Padel spelas på en mindre bana och därför är sidoförflyttningar och snabba vändningar vanligare. Detta resulterar i att padelskor behöver ha bättre dämpning och vara mer slitagetåliga. Tennisskor har en stabil uppbyggnad och kan upplevas som “klumpiga” på en padelbana. Padelskor upplevs därför smidigare, då sulan är anpassad för att ge optimalt grepp på en padelbana. Flera återförsäljare marknadsför tennisskor som tennissko/padelsko och dessa funkar bra till tennis såväl som padel.

Löparskor har väldigt bra dämpning då de är gjorda för löpning. Däremot är vridstyvheten på löparskor inte tillräckligt bra, eftersom löparskor är designade för löpning där man springer rakt fram. Då padel innebär många snabba vändningar krävs det en vridstyv sko, annars är risken för att trampa snett stor. Löparskor är heller inte designade för att ge bra grepp och om du har dåligt grepp på padelbanan blir risken för skador stor. Vi på Padelrabatten.nu rekommenderar därför inte löparskor på padelbanan. Använd istället padelskor som är anpassade för att klara av sidoförflyttningarna och ge dig bästa möjliga grepp på padelbanan.

Padelskornas livslängd är väldigt individuellt, då det beror på hur ofta du spelar samt hur ditt rörelsemönster på banan ser ut. Är du en intensiv spelare som använder mycket sidoförflyttningar kommer skorna att slitas ut snabbare. Det som kommer påverkas är skornas sula och dämpning. Det är viktigt att hålla koll på slitaget på sulan. Om yttersulan är nedsliten kan det resultera i risk för halka, på grund av sämre grepp. Välanvända padelskor kommer troligtvis att ha sämre vridstyvhet och ger därför inte samma stabilitet som ett par nya skor. Visuellt slitage är oftast det enklaste sättet att avgöra om du behöver nya skor eller inte. Men om det kommer till den punkt att skorna inte längre känns lika stabila eller att någon av de andra funktionerna upplevs ha blivit sämre, kan det också vara dags att skaffa nya padelskor.

Eftersom padel innebär intensiva och snabba sidledsförflyttningar så måste padelskorna sitta så tajt som möjligt, utan att det känns obekvämt såklart. Det är viktigt att skorna sitter tight kring hela foten, så att den inte glider runt i skon, vilket annars kan leda till högre risk för skador. De flesta märken erbjuder olika modeller och passformer på skor, vilket gör att oavsett om du har en bred eller smal fot så finns det padelskor för dig. Det är även viktigt att ha i åtanke att de flesta nya skor kommer att upplevas vara väldigt tajta i början, men efterhand kommer de bli mjukare och formas efter dina fötter.

Många märken erbjuder flera modeller i olika prisklasser. Det finns allt från billigare padelskor till dyrare modeller från premiummärken. Det är viktigt att inte tänka på endast prislappen, då kvalité också är en viktig faktor. Priserna på bra padelskor börjar från runt 799kr och uppåt. Vi på Padelrabatten.nu har samlat rabattkoder och erbjudanden på padelskor från Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa nya padelskor, i hög kvalité, till det lägsta priset.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padelskor barn till marknadens lägsta pris. Priserna på bra padelskor barn börjar från ca 799kr och uppåt.

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.

Bästa padelskor barn & junior

  1. Asics Gel-Resolution 9 Allcourt White Jr – Stabiliet & stöd.
  2. BABOLAT Jet Premura Dark Blue Junior 2022 – Komfort & stabila
  3. ASICS Gel Game 9 White steel Blue Jr – Lätta
  4. Babolat Propulse Clay Junior Grey/Aero – Komfort
  5. ADIDAS Barricade K Dark Navy Junior – slitstyrka och stötdämpning 
  6. GEL-DEDICATE 8 PADEL GS – stabilitet och flexibilitet f
  7. Bullpadel Bowi Navy Blue Junior 2023 – Stabilitet
  8. Babolat Propulse Ac Junior White – Allcourt