Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Tennisväska

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa tennisväskor 2023 favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj tennisväska utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya tennisväska.  Vi presenterar tennisväskor för herr och dam från det populäraste varumärken som: Babolat , Head & Yonex. 

Självklar erbjuder vi en rabatt på din nya tennisväska

Artikelns innehåll

⬇︎Bästa tennisväskorna⬇︎

Denna älskade tennisväska har blivit en favorit hos spelare som vill ha en smidig och effektiv lösning för sin utrustning. Perfekt för dem med 1-2 racketar, den erbjuder praktiska funktioner som är designade för att förenkla ditt spel.

Två stora huvudfack ger generöst med plats för din utrustning. Ett av dessa fack är isolerat, vilket ger enastående skydd för dina racketar och annan känslig utrustning. Här kan du tryggt placera dina 1-2 racketar medan det andra huvudfacket rymmer ombyte, bollar och en vattenflaska för din bekvämlighet.

Insidan av väskan är konstruerad med återvunnet extra slitstarkt material, vilket garanterar hållbarhet och pålitlighet.

Det nya separata skofacket är en smart innovation. Genomskinligt och vattentätt ger det dig en översikt över dina skor medan du effektivt håller smuts och grus borta från resten av din utrustning.

De praktiska sidofacken erbjuder utrymme för dina små tillbehör, såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok. Därmed kan du organisera dina nödvändigheter på ett smidigt sätt.

De två justerbara axelremmarna är utrustade med vadderade kuddar för maximal komfort när du bär väskan. Det nya tillskottet av avtagbara axelremmar gör väskan ännu mångsidigare och enklare att hantera, särskilt när du reser.

 • Volym: 42 liter.
 • Mått: 75x32x32 cm.

Upptäck Elegansen och Effektiviteten hos PRO X RACQUET BAG L YUBK – den ultimata tennisväskan för dem som strävar efter prestanda och stil. Med en lyxig benvit design som bär Novak Djokovics signatur och logotyp, kombinerar denna väska funktionalitet med elegans. Med plats för upp till 9 racketar och CCT+ klimatkontrollteknik för att skydda dem, ger den generösa lagringsutrymmet dig möjlighet att organisera din utrustning. De praktiska ryggsäcksbärremmarna gör det enkelt att bära väskan på ryggen eller över axeln. Anslut till Djokovic-stilen och var en del av det gröna initiativet med hängetiketten av återvunnet papper och hampsnöre. PRO X RACQUET BAG L YUBK – För de som kräver det bästa både på och utanför banan.

Head’s senaste tillskott, denna tennisväska, kombinerar stil med funktionalitet på ett enastående sätt. Med en modern design är denna racketväska ett uttryck för både utseende och prestanda.

Två rymliga huvudfack erbjuder maximal förvaring för din utrustning. Ett av dessa är utrustat med CCT (Climat Control Technology) som säkerställer att dina racketar är skyddade mot extrema temperaturer, oavsett väderförhållanden.

Den praktiska skofickan separerar dina skor från resten av din utrustning, håller allt organiserat och rent. Dessutom finns det flera mindre fack både inuti och utanför väskan för att enkelt organisera dina tillbehör.

Möjligheten att välja mellan två olika bärsystem – det bekväma ryggsäckssystemet eller enkelt att slänga väskan över axeln – ger dig flexibilitet i hur du bär din utrustning.

 • Mått: 84.5 x 31 x 36 cm
 • Volym: 58 liter

 

Babolats senaste tillskott, Racket Holder x12 Pure Aero Rafa, är mer än bara en racketväska. Den representerar en fusion av elegans och prestanda, som harmoniserar sömlöst med Pure Aero Rafa-racketserien.

Denna imponerande väska är tillverkad av hållbart, 100% vattentätt material. Dess innovativa design låter den stå fritt, ger enkel åtkomst och organisation av dina saker.

Med tre rymliga, isolerade huvudfack erbjuder den plats för upp till 12 racketar, samt skor och kläder. Transparenta sidofack håller dina små tillbehör synliga och skyddade.

Insidan av väskan är gjord av extra slitstarkt, återvunnet material, belysande Babolats miljömedvetenhet.

 • Mått: 35x45x80 cm.

Denna tennisväska är dedikerad till spelare som kräver prestanda och stil. Med plats för upp till 9 racketar är den idealisk för professionella och seriösa spelare som värderar både funktion och utseende.

Dess svartblå design är inte bara snygg, den imponerar med sitt stora huvudfack som enkelt rymmer dina racketar samt tillbehör som bollar, handdukar och vattenflaskor. Detta gör det enklare att förbereda sig för långa dagar på banan.

Oavsett om du spelar på hobbynivå eller är en professionell, erbjuder Yonex Racketbag x9 Black Blue den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet för ambitiösa spelare.

 

RS:s nya tennisväska är äntligen här och den erbjuder en imponerande kombination av funktionalitet, stil och kvalitet. Denna tennisväska är skapad med tanke på de behov som seriösa tennisspelare har när de beger sig till banan. Tillverkad i ett stryktåligt, lyxigt material är den både slitstark och attraktiv.En av de mest imponerande egenskaperna hos denna väska är dess förmåga att rymma upp till 12 tennisracketar. De två stora facken för racketar är förstärkta med thermo-material för att skydda dina racketar från extrema temperaturer. Detta gör den perfekt för spelare som har flera racketar med sig för olika spelstilar eller som extra backup.

För den som vill hålla ordning och reda är RS tennisväskan ett utmärkt val. Den är utrustad med flera smarta fack, både med och utan dragkedjor. Här kan du enkelt organisera dina tennisprylar, inklusive bollar, grepp och andra tillbehör.Förutom racketarna och utrustningen har väskan en stor mittsektion som är idealisk för att bära dina kläder. Oavsett om du behöver en ombyte efter träningen eller en hel uppsättning kläder för en lång dag på banan, har RS tennisväskan gott om plats.Den här väskan är inte bara funktionell utan också stilfull. Den är försedd med högkvalitativa dragkedjor och eleganta RS-detaljer som ger den en lyxig känsla.

⬇︎Rabattkod Tennisväska⬇︎

ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten 15% rabattkod

15% PÅ ALLA VÄSKOR FRÅN WILSON Just nu får du med rabattkoden nedan 15% rabatt på alla padelväskor från Wilson.
WILVA15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

TennisXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på nästan allt. Gäller ej för tennisstängar och utvalda tennisbollar.
tennisrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Vad är en tennisväska?

En tennisväska är en väska som är anpassad för att bära med tennisutrustning. Tennisväskor är till exempel racket anpassade och har ofta plats för både tennisbollar och tennisskor. Tennisväskor är ofta tillverkade i slitstarkt material och utrustade med olika fack för att man ska kunna skydda olika delar av utrustningen.

Tänk på detta när du väljer tennisväska

 • Tåligt material – Eftersom din tennisväska ska förvara din tennisutrustning så behöver väskan vara tillverkad i ett slitstarkt material för att inte gå sönder.
 • Utrymme för all utrustning – Det optimala är att köpa sig en tennisväska som har utrymme för tennisrack, skor, bollar, shorts och t-shirt. Det är också bra om väskan har olika fack för utrustningen.
 • Bekväma remmar – En viktigt faktor är att tennisväskan ska vara bekväm att bära. En del tennisväskor bärs som ryggsäckar medan andra bärs med en rem över axeln.
 • Välj rätt storlek –  En del tennisväskor är endast anpassade för att bära med sig ett tennisrack medan andra rymmer betydligt fler.
 • Mesh-material: Vissa delar av tennisväska, kan vara gjorda av mesh-material för att ge andningsförmåga, i synnerhet ventilations områden på väskan.

Olika typer av tennisväskor

När det kommer till tennisväskor så finns det flera olika alternativ och modeller, vissa enklare och andra mer kompletta. 

Duffelväska

En duffelväska är bland de mer kompletta typerna av tennisväskorna och brukar vara stora och ha utrymme för flera tennisrack, skor, bollar, mobil och annat. 

Termoväska

En väska som är utformad för att hålla bollar eller racket kyliga en längre period.

Racketväska

En tennisväska som är utformad som ett tennisrack. Rymmer ofta 1-3 tennisrack och har ofta ett litet fack där du kan förvara mobil, plånbok och andra småsaker.

Bra material för tennisväskor

Tennisväskor tillverkas vanligen i slittåliga och starka material, som ska ge en bra hållbarhet, skydd och komfort. Materialet ska gärna ha en bra fukthantering också.

Tennisväskor brukar vara tillverkade i dessa material:

 • Polyester – Slitstarkt material som har en bra fukthantering och är enkelt att rengöra.
 • Termo – Termo, eller isolerande material används ofta för att hålla tennisbollar kalla.
 • Canvas – Canvas är ett slittåligt och kraftfullt tygmaterial som ger en old-school look på tennisväskan.
 • Konstläder – Konstläder är ett material som finns i tennisväskor för dem som gillar en mer lyxig look. Konstläder ser ut precis som riktigt läder utan att använda animaliska produkter.

Är det nödvändigt att ha en tennisväska?

Om du planerar att spela tennis regelbundet så är det en mycket bra idé att införskaffa en ordentlig tennisväska. Detta för att du ska kunna transportera din tennisutrustning på ett så bra sätt som möjligt. 

Det finns tennisväskor som rymmer olika mycket och om du vill ha en simpel tennisväska så kan du alltid välja en tennisväska som endast rymmer tennisrack. 

Vilken är den bästa tillverkaren av tennisväskor?

Som med all utrustning inom tennis så kan den bästa tillverkaren av tennisväskor vara subjektivt och variera beroende på individuella preferenser, budget och stil. Det finns dock några etablerade varumärken som är kända för att tillverka tennisväskor av hög kvalitet. Här är några av de populära märkena på tennisväskor:

 

Babolat: Babolat är en av de mest kända och bästa tillverkarna av tennisutrustning, bland annat tennisväskor. Deras väskor är kända för att ha kvalitet, funktionalitet och en snygg stil.

 

Wilson: Wilson är ett annat mycket respekterat varumärke när det kommer till tennisutrustning och det erbjuder ett brett utbud av tennisväskor för alla typer av tennisspelare.

Head: Head är ett märke som tillverkar tennisväskor som är populära bland både professionella spelare och folk som bara spelar för nöjes skull. Deras tennisväskor är kända för att vara bekväma, snygga och hållbara.

Yonex: Yonex är ett välkänt märke inom racket idrott, som tennis. Deras tennisväskor är kända för sin moderna design, bekvämlighet och funktionalitet.

Nike: Nike är ett av världens största varumärken inom sportutrustning, även tennisväskor. Deras tennisväskor kombinerar en snygg stil med bra prestanda.

Adidas är ett annat av de största varumärken inom sportutrustning som  bland annat tillverkar tennisväskor av hög kvalitet. Deras tennisväskor är både funktionella, praktiska och snygga.

Prince: Prince är ett varumärke som också erbjuder ett sortiment av tennisväskor som passar olika behov och budgetar. Tennisväskor från Prince är ofta av hög kvalitet och funktionella.

Dunlop är ett annat märke som tillverkar tennisväskor av hög kvalitet.

Notera att alla dessa varumärken tenderar att uppdatera sitt utbud av tennisväskor kontinuerligt. Så det är svårt att säga vilken av dem som är den absolut bästa tillverkaren av tennisväskor.

 

Sammanfattning av tennisväskor

Tennisväskor är specialdesignade väskor som används för att transportera tennisutrustning, bland annat tennisracketar, tennisbollar, skor, shorts, t-shirt, bland annat polyester, nylon, canvas, konstläder, och mesh. De finns i olika storlekar och stilar för att passa olika behov och preferenser.

En del tennisväskor rymmer endast ett tennisrack medan andra rymmer flera tennisrack plus bollar, skor, kläder, handduk och annat.

FAQ - Tennisväska

En tennisväska är viktig på alla nivåer om man spelar tennis regelbundet, för att kunna förvara och transportera all utrustning på bästa sätt är det viktigt att ha en optimal väska.

Storleken på tennisväskan beror på hur många racketar och tillbehör du behöver transportera. Om du har 1-2 racketar räcker vanligtvis en mindre modell, medan seriösa spelare eller professionella kan behöva större väskor för flera racketar och utrustning.

Priset på en tennisväska kan variera en hel del, speciellt beroende på prestanda, kvalite och storlek. Beroende på vad du är ute efter så kan du hitta en tennisväska av hög kvalitet från allt mellan 300 – 2000 kronor.

Vi har samlat rabattkoder och tennis rea på ett och samma ställen så att du kan kunna hitta din nya tennisväska på rea till så billigt pris som möjligt.

Klicka här för att komma till tennis rea och få extra rabatt.

Ett isolerat fack i en tennisväska är designat för att skydda dina racketar från extrema temperaturförändringar. Det hjälper till att bibehålla racketarnas prestanda och livslängd genom att hålla dem i en stabil miljö.

Vanliga bärsystem inkluderar ryggsäcksbärremmar och axelremmar. Ryggsäcksbärremmar ger bättre balans och komfort, medan axelremmar är enklare att bära över axeln.

En vattentät tennisväska skyddar din utrustning från regn och fukt, vilket är särskilt viktigt för att bevara racketarnas kvalitet och förhindra att dina tillbehör blir blöta.

Ja, många tennisväskor är utformade med flexibilitet i åtanke och kan användas för andra sporter eller som en allmän träningsväska. Dock är det viktigt att se till att den har rätt storlek och funktioner för dina behov.

En enkelväggig tennisväska har ett enda huvudfack för racketar och tillbehör. En dubbelfackad väska har två separata huvudfack, vilket kan vara fördelaktigt för att organisera och separera olika typer av utrustning.

För att hålla din tennisväska ren och i gott skick, undvik att placera den direkt på smutsiga eller våta ytor. Rengör den regelbundet med en lätt fuktad trasa och undvik överdriven exponering för solljus och värme, eftersom detta kan påverka materialen.

Bästa tennisväskan

 1. BABOLAT RH X6 Pure Drive Blue –  Optimal Racketväska för Smidig Organisering och Skydd
 2. HEAD Pro X Tennis Racquet Bag Large White 9pk – Novak Djokovics val
 3. Head Tour Team Extreme 9R Supercombi – Billig tennisväska
 4. Babolat Rackethodler X12 Pure Aero Rafa – Stil och Funktion i Perfekt Harmoni
 5. Yonex Racketbag x9 Black Blue – Prestanda och Stil i Ett
 6. RS PRO TENNIS BAG – funktionalitet, stil och kvalitet.