Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelstrumpor

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelstrumpor utifrån, pris, populäritet och egna tester.  Välj strumpor utifrån dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder. Självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelstrumpor. Vi presenterar padelstrumpor från det populäraste varumärken Adidas, Babolat, Bullpadel, Humbleton, Nike, Nox och Wilson.

De padelstrumpor som du hittar på den här sidan kommer garanterat att ge dig ett bättre fäste och hjälper dig att undvika skavsår!

Innehållsförteckning

⬇︎Bästa padelstrumpor ⬇︎

Strumpa med lågt skaft som inte syns i skon. Tillverkad i slitstarkt material för att klara av sportens påfrestningar. Längst upp på hälen sitter en tjockare kant för att motverka att strumpan glider ner och orsakar skavsår.

Sköna strumpor med Anti Skidfunktion undertill vilket hjälper dig att få rejält grepp i skorna.

Adidas mest sålda strumpa, levereras i 3-pack. En fin träningsstrumpa med bra stöd samt förstärkta under foten för bra hållbarhet. Passar perfekt för padelspelaren.

Strumporna har både förstärkt häl och tå för att förbättra hållbarheten och komforten under ditt spel.

Padelstrumpor i normal längd med invävda logotyper på fram- och baksidan av benet. Dessa strumpor ger padelspelare extra support under tuffa matcher. Det perfekta komplementet till din stil.

Kvalitativa strumpor från Nox.

Strumporna har både förstärkt häl och tå för att förbättra hållbarheten och komforten under ditt spel.

En strumpa med bra ventilation och komfort.

 Strumporna har bra stretch och en bra kompression!

Sockarna är tillverkade i en läcker kvalitet och materialet är töjbart och bekvämt.

 Dessa strumpor är designade för att hjälpa dig prestera ditt bästa på banan, vilket de gör genom bra komfort och skön passform. Den bra passformen är på grund av det instickade stödet i hålfoten samt slät söm vid tårna. Det ger en tätsittande fit och bekväm känsla.

Strumporna är tillverkade av bomull tillsammans med polyester och elastan. Det ger en mjuk känsla kombinerat med en lättviktsdesign som anpassar sig efter foten. Strumporna är designade i en enkel och stilren design som fulländas av den ikoniska Adidas logo.

Sockarna är tillverkade med en kraftig vaddering som garanterar en stötdämpande effekt och läcker komfort.

Strumpan är tillverkad med en kort ankeldesign.

 Strumporna har bra stretch och en bra kompression!

⬇︎Rabattkoder Padelstrumpor ⬇︎

ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Vad är padelstrumpor?

Padelstrumpor är strumpor som är anpassade för sport och träning. Om man spelar padel i vanliga strumpor så skulle man känna att strumporna blir väldigt våta när man svettas. Det är mycket obekvämt att spela padel i blöta strumpor och kan leda till att man får skavsår.

Padelstrumpor ä liksom sportstrumpor utformade i ett speciellt material som ska suga upp fukten och vara så bekväma som möjligt. Det är mycket viktigt att strumporna sitter bra och är bekväma i skorna när man spelar padel. En annan viktigt faktor hos bra padelstrumpor är att de ska vara luftiga. 

Är det viktigt att ha bra padelstrumpor?

Anledningen till att det är viktigt att ha bra padelstrumpor är för att man ska få ett så bra fäste som möjligt, det kan man få med rätt padelstrumpor och rätt padelskor. 

Att ha bra padelstrumpor med bra fukthantering är också mycket viktigt då det är mycket obekvämt att spela padel i dygnsura strumpor. Det är också viktigt med en bra vadering så att man inte får blåsor och skavsår på fötterna. 

Går det att spela padel i vanliga strumpor?

Det går givetvis att spela padel med vanliga strumpor men risken för skador ökar och det finns risk för att strumporna blir väldigt våta. För bästa spelkänsla och för att minimera risken för skador så rekommenderar vi att man spelar med padelstrumpor, i synnerhet om man spelar ofta.

Köp dina padelstrumpor online

Padelstrumpor går givetvis jättebra att köpa på nätet. Vi på Padelrabatten listar de bästa butikerna med ett brett sortiment och produkter av hög kvalite till bästa pris. Våra partners erbjuder ofta fri frakt och en snabb leverans. 

Materialet är viktigt

En viktig sak när du väljer padelstrumpor är att det ska vara gjorda av bra material. Det material som används i vanliga strumpor är ofta bomull och polyester kombinerat. Under hård träning som padel till exempel tenderar strumpor i det här materialet bli väldigt blöta och det kan leda till skavsår. 

Eftersom att vanliga strumpor inte är särskilt elastiska så kan vanliga strumpor sitta obekvämt under padel. 

Padelstrumpor går givetvis jättebra att köpa på nätet. Vi på Padelrabatten listar de bästa butikerna med ett brett sortiment och produkter av hög kvalite till bästa pris. Våra partners erbjuder ofta fri frakt och en snabb leverans. 

Material i bra padelstrumpor

Nedan listar vi de material som används i de flesta padelstrumpor. De allra flesta padelstrumpor är tillverkade i kombinationer av nedanstående material:

 • Nylon
 • Bomull
 • Polyester
 • Spandex
 • Elastan

Saker att tänka på när du köper padelstrumpor

Det finns flera saker att ha i åtanke när man väljer padelstrumpor. I vår guide så går vi igenom de viktigaste sakerna du behöver tänka på när du ska inhandla padelstrumpor.

Vadering

Vaddering används ofta i strumpor för sport, vandring och friluftsliv.

Spelare på olika nivåer kan behöva olika typer av strumpor, en van och skicklig spelare som springer mycket kan ofta behöva extra vaddering i strumporna för att undvika att få blåsor på fötterna.

Om man vet med sig att man har känsliga fötter så kan det också vara en god ide att köpa padelstrumpor. Har man däremot hårda och mindre känsliga fötter så är det optimala att köpa ett par padelstrumpor med tunn vaddering för maximal spelkänsla och prestanda. 

Välj det material som passar dig bäst

Man måste även tänka över vilket material man tycker bäst om att ha i strumporna. Många spelare föredrar att ha bomullsstrumpor även om syntetiskt material kan ha en bättre fukthantering och är mer hållbart än bomullsstrumpor. 

Stöd för fötterna

Bra sportstrumpor ska ge en lätt kompression mot fötternas båge för att på så sätt förhindra både trötthet och överbelastning. Om dina fötter överbelastas mycket när du spelar padel så ökar risken för skador. 

Olika typer av padelstrumpor

Precis som vid andra typer av träningsstrumpor så finns det olika modeller av padelstrumpor rent längdmässigt. Nedan så går vi igenom de olika typerna av strumpor som finns på marknaden och dess fördelar respektive nackdelar.

Låga padelstrumpor

När du väljer padelstrumpor så finns det både höga alternativ och  låga padelstrumpor. Fördelen med del låga padelstrumporna är att man inte blir svettig längre upp på benet som med höga strumpor.

Nackdelen med att ha korta padelstrumpor är dock att de har en tendens att glida ner under foten i skon vilket är mycket obekvämt och kan leda till skavsår. 

Höga padelstrumpor

Fördelen med att ha höga padelstrumpor är att de sitter väldigt bra och absorberar svett från benet på ett väldigt bra sätt. Höga padelstrumpor är det klassiska och används även mycket inom professionell tennis. 

Ankelstrumpor i padel

Ankelstrumpor är cirka 2 centimeter högre än låga padelstrumpor och kan därför motverka problemet med att strumporna glider ner i skon. Många padelspelare väljer ankelstrumpor framför de traditionella höga strumporna då det kan kännas luftigare. 

Sammanfattning

Padelstrumpor är en viktig del för att få en så bra spelkänsla och bra prestanda som möjligt. Materialet i padelstrumporna är mycket viktigt då det behöver vara material som sitter bra samtidigt som det hanterar svett och fukt på ett bra sätt. En bra vaddering är mycket viktigt för att undvika skavsår och blåsor på fötterna. Du kan välja mellan låga, ankelstrumpor och de klassiska höga padelstrumporna.

FAQ - Padelstrumpor

Det beror på dina personliga preferenser och fötternas krav. Vissa rekommenderar skor med bra stöd och dämpning, medan andra föredrar skor med bra grepp och stabilitet. Det viktigaste är att hitta ett par som känns bekväma och ger bra prestanda på planen.

Vanliga sportstrumpor kan fungera som padelstrumpor, men det är bäst att använda skor som är specifikt utformade för padel för att få bästa möjliga prestanda och komfort.

Det är bra att leta efter skor med bra stöd och dämpning, bra grepp och stabilitet, och bra ventilation för att hålla fötterna svala och torra.

Det är bra att leta efter skor med bra stöd och dämpning, bra grepp och stabilitet, och bra ventilation för att hålla fötterna svala och torra.

Vissa padelstrumpor kan tvättas i maskin, medan andra bör handtvättas eller torkas. Var noga med att läsa tvättinstruktionerna på skons etikett för att få rätt skötsel.

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan kunna hittapadelstrumpor till så billigt pris som möjligt.
 Klicka här för att komma till padel rea och få extra rabatt.

Bästa padelstrumporna

 1. ADIDAS Crew Strumpor
 2. Eye Normal Anti Skid
 3. Babolat Invisible 2
 4. NOX TECHNICAL SOCK
 5. HUMBLETON TECH PADEL SOCKS V2 WHITE
 6. NOX TECHNICAL
 7. Wilson No Show
 8. Nike Everyday NS Strumpor
 9. Wilson strumpor
 10. Wilson No Show
 11. Nike Everyday NS Strumpor