Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Grepplinda padel 

Alla som har spelat padel utan grepplinda har förmodligen missat ett viktigt slag för att man glider med greppet på handtaget. Med en bra grepplinda så förebygger du den typen av missar och får ett fast och bekvämt grepp om ditt padelrack. Välj grepplinda utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på ditt nya grepplinda. Vi presenterar grepplindor från det populäraste varumärken som 4on, Adidas, Bullpadel, Babolat, Head, Toalson, Gallant, Gorilla grip, Rs sports, Wilson och Youpadel

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa grepplindor utifrån, favoriter, pris, populäritet och egna tester. Välj grepplind utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya grepplindor.

Innehållsförteckning

Vad är en grepplinda

Padelrack kommer med ett naturligt fabriksllinda  som ofta slits ut efter ett tag och då kan man behöva byta till  en ny  grepplinda. Padelrack kommer alltid med en fabriks linda som är väldigt tunn för att kunna passa så många som möjligt.

En grepplinda är tjockare än fabrikslindan och lindas ovanpå handtaget. Grepplindan är i regel tjockare och klibbigare än vad den vanliga fabrikslindan är.

Varför är det viktigt med en bra grepplinda?

Anledningen till att det är viktigt att ha en bra grepplinda är för att fabrikslindan på ett padelrack ofta slits ut. Ett dålig grepplinda kan leda till att du inte får ett ordentligt grepp om ditt padelrack och missar viktiga slag i dina padelmatcher.

Egenskaper hos en bra grepplinda

 • Lagom klibbig- En bra grepplinda ska vara klibbig för att ge ett bra grepp, men den ska inte vara för klibbig så att det känns obehagligt.
 • Bra vibrationsabsorbering – En bra grepplinda måste kunna absorbera stötarna i slagen bra.
 • Bra svettabsorbering – En viktig förmåga hos en bra grepplinda är att den ska kunna absorbera svett från dina handflator bra.

Undvik skador med en bra grepplinda

När man spelar padel så finns det risk att skada sig, främst handlederna och armbågarna. Det är på grund av de hårda stötarna som uppstår vid slagen. Men en bra grepplinda som dämpar vibration och stötar så kan du förebygga den här typen av skador.

Grepplindor hjälper dig att anpassa storleken på handtaget

Till skillnad mot tennis och badminton så kommer alla padelrack i samma storlek. Du kan alltså inte beställa rack med tjockare handtag. Om man har stora händer så kan det vara en stor fördel att anpassa tjockleken på handtaget med en grepplinda.

Hur många varv ska man linda en grepplinda?

Det är individuellt hur många varv du väljer att linda ditt padelrack, en del padelspelare lindor så många som tio varv. Hur många varv du ska linda din grepplinda beror främst på hur stora händer du har. Ju större händer ju fler varv bör du linda ditt padelrack.

Hur ofta måste man byta grepplinda?

En grepplinda hjälper dig att få ett fast och stabilt grepp, men grepplindan slits ut när du spelar på grund av svett och friktion. Hur snabbt grepplindan slits ut är väldigt olika, det beror bland annat på hur mycket man svettas och hur mycket du spelar.

Professionella padelspelare byter oftast grepplinda efter varje match, men för motionsspelare eller folk som spelar ibland för nöjets skull så bör man byta grepplinda ungefär var femte match.

⬇︎Grepplindor Padel⬇︎

En perforerad överlinda för padel tillverkad av hög kvalité med lång hållbarhet.

Denna grepplinda för padel är väldigt elastisk och enkel att applicera. Den har en tunn klibbig svettabsobetande yta och tack vare att grepplindan är perforerad kan fukten lättare ta sig ned till den undre grepplindan, vilket ger dig ett bättre grepp och luftgenomströmning. Passar dem med riklig handsvett.

Toalson Ultra Grip är en av marknadens absolut mest populära overgrips. Den är tunn (0,5 mm) och har en klibbig känsla för bästa möjliga grepp.

Premium Perforated Overgrip är ett 3-pack perforerade grepplindor som tagit fram av AK Premium Padel. Tack vare lindans perforerade design absorberas svett bort från händerna som i sin tur skapar ett stabilare grepp. 
Wilson Pro Overgrip är greppet för många proffs på touren, Pro Overgrip ger en mängd fördelar som skiljer sig från konkurrenterna. Dess supertunna filt med hög stretch ger utmärkt känsla under en längre tid. Pro Overgrip föredras av spelare i alla åldrar och förmågor för sin komfort och hållbarhet.

Ett skönt klibbigt grepp speciellt framtaget för padelracketar.

Det klibbiga greppet med en tunn fin finish av materialet ger en skön känsla och upplevs fräsch länge.

Babolat Pro Tour är ett overgrip i världsklass. Babolat Pro Tour ger massor av komfort och touch runt greppet.

4on TotalGrip Spray är perfekt för dig som letar efter en stadigare grepp. Samma produkt men i gelform har blivit ett av de mest populära tillbehöret för paddelspelare – den har nu lanserats på marknaden som sprayformat.

4on TotalGrip Spray är en avancerad halkfri produkt som förhindrar svett och ger dig ett bättre grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden. Det är bäst om du råkar svettas rejält.

Fin partikelstorlek i sprayen aktiveras med fukt, detta i kombination med klibbighet som ger ett högt friktionsgrepp som optimerar kontrollen och känslan när du håller i ditt racket.

Mycket populär grepplinda från Bullpadel.

Toalson Volcanic Overgrip är en grepplinda som ger dig grymt bra grepp. Den har en klibbig yta och dämpar även vibrationerna vid bollträff.

Mega Tac overgrip från tourna har ett patenskyddat PU-beläggning som verkligen hjälper dig att hålla fast racket så det inte glider eller vrider sig i handen. Den är också bredare än den generella overgripen vilket gör att det inte blir lika mycket överlapp vid lindning och därför ett smalare grepp. Om du gillar ett klibbigt grepp som håller sig även längre in i matchen när du blir svettig om handen, är det Mega tac du ska ha. Har du väl provat den en gång så är det svårt att använda något annat.

Wilson presenterar här deras populära overgrip som verkligen bjuder på bra absorbering och en klibbig känsla – så att du får den optimala känslan från din utrustning!

Denna linda från Wilson är en av de bäst sålda overgrip i världen. 

Denna grepplinda från Wilson är både bekväm och ger dig en bra känsla av kontroll. Ett fast grepp och ett starkt overgrip från Wilson

 Dessa Head padellindor är specialutvecklade för padelracketar. De är tillverkade av en kombination av cellulosa och pu, vilket ger den perfekta blandningen av komfort och klibbighet. 

 Det här greppet från Varlion kommer att bidra till ditt spel på padelbanan. Greppet är tillverkat av mjuka och svett absorberande material som hjälper dig att få ett bra grepp om ditt padelrack. 

Pro Tac är RS Sports senaste och mest exklusiva grepplinda för padelracket. Padellindan har en överlägsen hållbarhet gällande den klistriga känslan och passar händer med mindre svett. Utvecklad av Robin Söderling och används av RS WPT-spelare.

Gorilla Gold Padel Grip ger dig den unika klibbiga känslan. Lätt att applicera.

Denna produkt består av en handduk som ger fantastiskt klibbigt grepp genom att gnugga mot grepplindan eller handen.

Hesacore Padel grip är ett speciellt ergonomiskt grepp för ett paddelracket. Den har ett rutigt mönster som ger bättre grepp och kontakt med handen och minskar vibrationer och därmed minskar armbågsskador.

Ta bort grepplindan innan du applicerar Hesacore. Fördelen med hesacore Padel grip är att du kan ha valfritt antal overgrips.

Dopadel Grip Spray är perfekt för dig som letar efter en stadigare grepp. Fin partikelstorlek i sprayen aktiveras med fukt, detta i kombination med klibbighet som ger ett högt friktionsgrepp som optimerar kontrollen och känslan när du håller i ditt racket. Dopadel Grip Spray är en avancerad halkfri produkt som förhindrar svett och ger dig ett bättre grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden. Det är bäst om du råkar svettas rejält.

4on TotalGrip Spray är perfekt för dig som letar efter en stadigare grepp. Samma produkt men i gelform har blivit ett av de mest populära tillbehöret för paddelspelare – den har nu lanserats på marknaden som sprayformat.

4on TotalGrip Spray är en avancerad halkfri produkt som förhindrar svett och ger dig ett bättre grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden. Det är bäst om du råkar svettas rejält.

Fin partikelstorlek i sprayen aktiveras med fukt, detta i kombination med klibbighet som ger ett högt friktionsgrepp som optimerar kontrollen och känslan när du håller i ditt racket.

4on Totaldry är utvecklad och framtagen i samarbete med Daniel Windahl för att enbart reducera handsvett under spel. Totaldry absorberas i huden som stänger porerna och lämnar en torr, neutral och luktfri yta.

4on Totaldry är i sprayformat vilket gör den väldigt smidig att applicera. Den lagom stora behållaren på 50ml gör den även prisvärd. Om du har problem med svettiga händer rekommenderar vi starkt att testa den!

⬇︎Rabattkoder Grepplindor Padel ⬇︎

ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 5% Extra Rabattkod

5% rabatt, gäller ÄVEN nedsatta produkter. Kan ej kombineras med andra koder.
extra5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 20% rabattkod

Rabattkoden ger dig 20% rabatt på produkter med ord pris.
GOTTNYTT
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden, produkter ur Pro Edition-serien eller om annat har kommunicerats.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racqet Rabattkod 10%

Signa upp dig till nyhetsbrevet och för att få 10% rabatt. Gäller på ordinarie pris.
10LOVE
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Olika typer av grepplindor

Det finns olika typer av grepplindor, nedan går vi igenom de olika kategorierna:

Tacky

Tacky är en typ av grepplinda som är klibbig och ger en kladdig känsla. Den här typen av grepplinda är att rekommendera för spelare som svettas mycket på händerna under matcherna.

Torra Grepplindor

Torra grepplindor är utvecklade för att absorbera mycket svett och fukt. Den här typen av grepplindor är också att rekommendera för padelspelare som svettas mycket.

Vibrationsdämpande grepplindor

Den här typen av grepplinor är utformade för att ge ett bra grepp och dämpa stötarna i slagen och är mycket bra att använda för att förebygga olika typer av skador.  

Hur lindar man ett padelrack?

Nedan går vi igenom hur du ska linda din grepplinda på ditt padelrack:

 1. Du ska först börja med att vända ditt padelrack upp och ner så att handtaget pekar uppåt.
 2. Med handtaget uppåt så börjar du att linda från vänster till höger.
 3. Börja snurra på ditt rack för att linda, på så sätt blir det lättare att linda jämnt.
 4. När du har har lindat handtaget ett helt varv så börjar du arbeta dig neråt
 5. Se till att hålla grepplindan ordentligt utsträckt för att lindan inte ska bli skrynklig.

Andra typer av lindor

Inom padel så finns det andra typer av lindor än grepplindan. Kanske har du hört talas om grundlinda, underlinda och överlinda, nedan går vi igenom alla dessa typer av lindor.

Grundlinda

Grundlindan är den linda som även kallas underlinda eller fabrikslinda. Grundlindan fästs oftas redan i fabriken och är den linda som sitter närmast handtaget.

Överlinda

Överlindan som ofta kallas för overgrip är en tunn grepplinda som fästs över grundlindan.

Grepplindor är inte unika för padel

Grepplindor är inget unikt i padel och används i de flesta racketsporter och sporter där klubbor används. Nedan listar vi andra sporter där grepplindor är vanligt förekommande:

 • Tennis
 • Badminton
 • Ishockey
 • Innebandy
 • Bandy
 • Baseball

FAQ - grepplindor padel

En padel grepplinda är ett skyddande skikt som placeras över handtaget på en padel racket. Det skyddar mot slitage och gör det lättare att hålla i racketen.

En padel grepplinda kan hjälpa till att förbättra din kontroll och förhindra att racketen glider ur handen. Det kan också hålla racketen mer hygienisk eftersom det skyddar mot svett och smuts.

Det finns flera olika typer av padel grepplindor, inklusive de gjorda av mikrofiber, perforerat gummi och polyuretan. Vilken som är bäst för dig beror på din personliga preferens och komfort.

Att byta ut en padel grepplinda är en enkel process. Först måste du ta bort den gamla grepplindan från racketen. Därefter kan du applicera den nya grepplindan, säkra den med tejp eller liknande och klippa bort överflödigt material.

Det beror på hur ofta du använder racketen och hur snabbt grepplindan slits ut. Generellt rekommenderas det att byta ut grepplindan efter några matcher. Det kan också vara bra att byta ut den när den börjar kännas slipprig eller smutsig.

 
 

Ja, det finns vissa saker att tänka på när man väljer en padel grepplinda. Tänk på din egen komfort och preferens, samt vilken typ av material grepplindan är gjord av. Många väljer en perforerat gummi grepplinda som ger en bra grepp och absorberar svett.

Ja, det finns olika färger på padel grepplindor tillgängliga, inklusive röd, blå, svart, grön, rosa och många fler.

Nej, det är inte nödvändigt att lägga något speciellt på grepplindan för att den ska hålla längre. Det viktigaste är att ta hand om grepplindan genom att torka av den regelbundet och byta ut den när den börjar kännas slipprig eller smutsig.

Det beror på vilken typ av grepplinda du har. Vissa grepplindor gjorda av perforerat gummi eller mikrofiber kan ta upp vatten och kan torkas av, medan andra grepplindor inte är vattenresistenta och kan skadas om de blir våta. Det är viktigt att se till produktbeskrivning för din specifika grepplinda eller fråga tillverkaren om vattentålighet.

 

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa dina nya padelgrepplindor till marknadens lägsta pris. 

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.