Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelfodral

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelfodral 2023 favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Vi presenterar flera olika alternativ nedanför, välj det padelfodral som passar din stil bäst och självklart erbjuder vi en rabatt på ditt nya padelfodral. Vi presenterar padelfodral ifrån varumärken Adidas, Babolat, Bullpadel, Head, Nox, Stiga, Varlion,Starvie, RS och Wilson.

Glöm inte Bästa ramskydd för padel för skydda ditt padelracket och få en längre hållbaret på ditt rack.
Letar du efter en ny padelväska, läs Bästa padelväskor.

Artikels innehåll

⬇︎Padelfodral ⬇︎

Basic padelfodral som skyddar din racket mot slag, repor samt förlänger hållberheten. Varlion fodralet har en enkel svart design med en silver Varlion logo på framsidan.

Fodralet passar alla padelracketar oavsett form. Bakpå finns en justerbar axelrem så att det enkelt kan transporteras med runt till träning och match.

Head padelfodral med rem och termofack 

Detta fodral är perfekt för dig som vill ta med din racket lätt och enkelt.

Fodralet har nämligen ett termofack. Det gör att din racket skyddas mot skadande temperatursvängningar.

Dessutom har den en liten ficka där du kan förvara mindre eller personliga ägodelar. 

Fodralet har en rem som gör att du enkelt kan bära fodralet i din hand eller över den ena axeln. 

Köp ett padelfodral till din padelracket. Om du inte har ett fodral till ditt padelracket så kan vi starkt rekommendera att köpa ett för att skydda racketen ifrån slitage. Babolat är tillverkare men fodralet passar lika bra till alla sorters padelracketar. Material: Polyester.

Stiga har i samarbete med Hildebrand tagit fram ett smidigt och stilrent padelfodral. Stiga One Padel Case Black är ett snyggt och praktiskt fodral som skyddar ditt racket till och från träningar och match. Fodralet är gjort i 100 % vattenavvisande nylon och har ett justerbart axelband så att du enkelt kan bära det över axeln. Utöver själva huvudfacket finns också två mindre fack med dragkedja, ett på insidan och ett på utsidan. Perfekt för mindre grejer som nycklar, mobil och plånbok. -Klassiskt padelfodral för ett padelracket. -Svart, tidlös design med exklusiva läderdetaljer. -Justerbart axelband gör det enkelt att bära över axeln. -Två mindre fack med dragkedja. -Designat i samarbete med Hildebrand. -100% vattenavvisande nylon.

Fodralet har plats för ett padelracket och skyddar bra mot stötar, väder och vind. Bra att ha är du tar dig till din padelträning eller padelmatch.

Detta padelfodral är tillverkat i reflekterande material som skyddar mot UV-strålar och höga temperaturer.

Invändigt är fodralet vadderat vilket gör att det skyddar racketen mot slag och repor. Det har även en mindre nät öppning som ger luftströmmar och förhindrar dålig lukt.

Padelfodralet har en mindre blixtlåsficka fram till förvaring av dina personliga ägodelar.

⬇︎ Rabattkoder padelfodral⬇︎

ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Oncourt 10% Rabattkod

Rabattkoden ger 10% rabatt på hela sortimentet hos oncourt.se. Gäller även på rea produkter.
padelrabatten10
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 5% Extra Rabattkod

5% rabatt, gäller ÄVEN nedsatta produkter. Kan ej kombineras med andra koder.
extra5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racqet Rabattkod 10%

Signa upp dig till nyhetsbrevet och för att få 10% rabatt. Gäller på ordinarie pris.
10LOVE
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod 2023

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden, produkter ur Pro Edition-serien eller om annat har kommunicerats.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Det nya paddelöverdraget från Head. Omslaget skyddar din acket från repor och skav. Kåpan är gjord av ett fint mjukt material, där det är fyllt med chips inuti, för att hålla ditt bat vid en bra temperatur.

På locket finns en rem så att du kan ha den över axeln. En dragkedja så att din racket sitter fast inuti locket. Omslaget är robust och lätt som en fjäder.

RS Classic Padel Racket Cover är ett basic padelfodral med plats för ett racket. Designad med den ikoniska RS logotypen

Stilrent heltäckande racketfodral från Starvie.

Fodral med thermoskydd från Nox

Stilrent padelfodral från Nox med inbyggt thermoskydd som ska skydda racket från temperaturskillnader

Ett lätt och smidigt racketfodral från Dunlop. Tillverkat i nylon med bra kvalitet. Passar alla padelracket.

 
 

Stilrent padelfodral i canvas med mörkbruna skinndetaljer.

Padelfodral

Padelfodral ger det bästa skyddet för ditt padelracket eftersom de är gjorda av kraftigare material och därför också tjockare och på detta sätt skyddar din racket mot stötar/repor och om du skulle tappa det! 
Ett padelfodral är ett superbra tillbehör för din padelracket. De är båda väldigt praktiska att transportera din padelracket i, samtidigt som de ger ett bra skydd. Passar utmärkt det dagarna du inte vill bära runt på dina tunga padelväska. Ett padelfodral gör att livslängden på ditt padelrack ökar.

Vad skydda padelfodral med termofack?

Vissa fodral har till och med termofack för att säkerställa att ditt padelracket också skyddas från fukt som kommer utifrån, vilket kan påverka kärna i ditt padelracket.

FAQ- Padelfodral

Padelfodral används för att skydda och organisera padelracket. Fodralen kan hålla racketen säkert och skydda den mot skador under transport eller förvaring.

När man köper ett padelfodral bör man tänka på storleken på racketen, vilket material fodralet är tillverkat av, hur många racketar det rymmer, om det har någon ficka för tillbehör eller annat utrymme, om det har någon form av bärrem, och om det är vattentätt eller inte.

Ja, det finns olika typer av padelfodral, inklusive enkel-, dubbel- och flerfacksfodral. Det finns också olika material som används, som exempelvis tyg, läder, och plast.

För att sköta om ett padelfodral bör man hålla det rent och torrt, undvik att placera tunga föremål på det, undvik att utsätta det för starkt solljus eller höga temperaturer, och följ eventuella rengörings- och underhållsinstruktioner som följer med fodralet.

Nej, alla padelfodral är inte vattentäta. Vattentäthet är en funktion som inte alla fodral har och det är viktigt att kolla det specifikt före köp om det är viktigt för användningen.

 

Priset på ett padelfodral kan variera mycket, från några tior till hundratals kronor. Priset beror på fodralets kvalitet, material och funktioner. Enklare fodral kan kostar runt 100-200 kr, medan mer avancerade och med fler funktioner kan kosta runt 300-600 kr.

 

Bästa Padelfodral

 1. Head Padel Full Size Coverbag
 2. Babolat Padelfodral
 3. Varlion Basic Padel Cover Black
 4. Varlion Summum Padel Cover Silver
 5. BULLPADEL PURSE 2022
 6. WILSON RACKETFODRAL PADEL
 7. STARVIE RACKETFODRAL
 8. CLASSIC PADEL RACKET COVER
 9. HILDEBRAND PADEL CASE GREEN CANVAS
 10. DUNLOP PADEL COVER
 11. NOX THERMO PADEL COVER BLACK
 12. HILDEBRAND PADEL CASE BROWN LEATHER