Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelfodral

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padelfodral 2024 favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Vi presenterar flera olika alternativ nedanför, välj det padelfodral som passar din stil bäst och självklart erbjuder vi en rabatt på ditt nya padelfodral. Vi presenterar padelfodral ifrån varumärken Adidas, Babolat, Bullpadel, Head, Nox, Stiga, Varlion,Starvie, RS och Wilson.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare är rätt utrustning avgörande för din prestation på banan. Ett padelfodral är en viktig accessoar som inte bara skyddar dina racketar utan också hjälper dig att organisera din utrustning på ett smidigt sätt. I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att äga ett padelfodral och hur du väljer det som passar dig bäst.

Glöm inte Bästa ramskydd för padel för skydda ditt padelracket och få en längre hållbaret på ditt rack.
Letar du efter en ny padelväska, läs Bästa padelväskor.

Artikels innehåll

⬇︎Padelfodral ⬇︎

Basic padelfodral som skyddar din racket mot slag, repor samt förlänger hållberheten. Varlion fodralet har en enkel svart design med en silver Varlion logo på framsidan.

Fodralet passar alla padelracketar oavsett form. Bakpå finns en justerbar axelrem så att det enkelt kan transporteras med runt till träning och match.

Head padelfodral med rem och termofack. Detta fodral är perfekt för dig som vill ta med din racket lätt och enkelt. Fodralet har nämligen ett termofack. Det gör att din racket skyddas mot skadande temperatursvängningar. Dessutom har den en liten ficka där du kan förvara mindre eller personliga ägodelar. Fodralet har en rem som gör att du enkelt kan bära fodralet i din hand eller över den ena axeln. 

Köp ett padelfodral till din padelracket. Om du inte har ett fodral till ditt padelracket så kan vi starkt rekommendera att köpa ett för att skydda racketen ifrån slitage. Babolat är tillverkare men fodralet passar lika bra till alla sorters padelracketar. Material: Polyester.

Stiga har i samarbete med Hildebrand tagit fram ett smidigt och stilrent padelfodral. Stiga One Padel Case Black är ett snyggt och praktiskt fodral som skyddar ditt racket till och från träningar och match. Fodralet är gjort i 100 % vattenavvisande nylon och har ett justerbart axelband så att du enkelt kan bära det över axeln. Utöver själva huvudfacket finns också två mindre fack med dragkedja, ett på insidan och ett på utsidan. Perfekt för mindre grejer som nycklar, mobil och plånbok. -Klassiskt padelfodral för ett padelracket. -Svart, tidlös design med exklusiva läderdetaljer. -Justerbart axelband gör det enkelt att bära över axeln. -Två mindre fack med dragkedja. -Designat i samarbete med Hildebrand. -100% vattenavvisande nylon.

Fodralet har plats för ett padelracket och skyddar bra mot stötar, väder och vind. Bra att ha är du tar dig till din padelträning eller padelmatch.

⬇︎ Rabattkoder padelfodral⬇︎

ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 5% Rabattkod

5% rabatt, gäller ÄVEN nedsatta produkter. Kan ej kombineras med andra koder.
extra5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% extra rabatt på hela sortimentet.
Padelrabatt5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

RS Pro Racket Cover är det ultimata fodralet för ditt padelracket, och det är utformat för att vara robust och slitstarkt. Tillverkat med extra tjockt material, ger det överlägsen skydd för ditt racket och hjälper till att förlänga dess livslängd.

Praktiskt Fack: Framsidan av fodralet är utrustad med ett praktiskt fack där du kan förvara dina nycklar, plånbok och mobiltelefon. Detta gör det perfekt att ta med till padelhallen när du inte vill släpa med dig en väska.

Material: RS Pro Racket Cover är tillverkat av högkvalitativt PVC-material som är både hållbart och lätt att rengöra.

Med RS Pro Racket Cover kan du vara säker på att ditt padelracket är väl skyddat och att dina värdesaker är säkra och nära till hands. Detta fodral är den ultimata följeslagaren för padelentusiaster.

Stilrent heltäckande racketfodral från Starvie.

Padelfodral

Skydd och säkerhet för dina racketar

Ett padelfodral är främst utformat för att skydda dina padelracket från skador och slitage. De flesta padelfodral är tillverkade av slitstarka material som ger en vadderad yta för att absorbera stötar och stötar. Detta är särskilt viktigt om du reser till och från padelbanan och behöver försäkra dig om att dina racketar är i perfekt skick när du kommer fram.

Organisera Din Utrustning Effektivt

Ett padelfodral är inte bara en skyddsåtgärd; det hjälper också till att organisera din utrustning på ett praktiskt sätt. De flesta fodral har flera fack och fack där du kan förvara dina racketar, bollar, handdukar och andra tillbehör. Detta gör det enkelt att hålla din utrustning i ordning och snabbt kunna hitta det du behöver när du är på banan.

Enkel Att Bära

Padelfodral är utformade med bärbarhet i åtanke. De flesta av dem har bekväma bärremmar eller handtag som gör det enkelt att transportera din utrustning. Många fodral är också tillräckligt kompakta för att passa smidigt i bilens bagageutrymme eller på cykelns pakethållare om du cyklar till banan.

Stil och Personlighet

För många padelspelare är deras utrustning en förlängning av deras personlighet och stil. Padelfodral kommer i olika färger och designer, så du kan välja en som passar din smak och stil. Detta ger dig möjlighet att uttrycka dig själv och sticka ut på banan.

Hur Väljer Du Rätt Padelfodral?

När du letar efter det perfekta padelfodralet är det några faktorer du bör beakta:

Storlek: Se till att fodralet har tillräckligt med utrymme för att rymma alla dina racketar och tillbehör.

Skyddsnivå: Kolla efter ett fodral med tillräckligt med vaddering och skydd för att säkerställa att dina racketar är säkra.

Fack och Fickor: Tänk på hur många och vilka fack du behöver för att organisera din utrustning effektivt.

Bärbarhet: Undersök hur enkelt det är att bära fodralet och om det har bekväma bärremmar eller handtag.

Design och Stil: Välj en design och färg som speglar din personlighet och stil.

Kvalitet: Satsa på ett högkvalitativt padelfodral som kommer att hålla länge och ge dig pålitligt skydd.

Ett padelfodral är en viktig investering för varje padelspelare. Det ger inte bara skydd och säkerhet åt din utrustning, utan också enkelhet och stil till din padelupplevelse. Utforska de olika alternativen på marknaden och hitta det padelfodral som passar dig bäst. Med rätt padelfodral kan du fokusera på ditt spel och njuta av varje ögonblick på banan.

FAQ- Padelfodral

Padelfodral används för att skydda och organisera padelracket. Fodralen kan hålla racketen säkert och skydda den mot skador under transport eller förvaring.

När man köper ett padelfodral bör man tänka på storleken på racketen, vilket material fodralet är tillverkat av, hur många racketar det rymmer, om det har någon ficka för tillbehör eller annat utrymme, om det har någon form av bärrem, och om det är vattentätt eller inte.

Ja, det finns olika typer av padelfodral, inklusive enkel-, dubbel- och flerfacksfodral. Det finns också olika material som används, som exempelvis tyg, läder, och plast.

För att sköta om ett padelfodral bör man hålla det rent och torrt, undvik att placera tunga föremål på det, undvik att utsätta det för starkt solljus eller höga temperaturer, och följ eventuella rengörings- och underhållsinstruktioner som följer med fodralet.

Nej, alla padelfodral är inte vattentäta. Vattentäthet är en funktion som inte alla fodral har och det är viktigt att kolla det specifikt före köp om det är viktigt för användningen.

 

Priset på ett padelfodral kan variera mycket, från några tior till hundratals kronor. Priset beror på fodralets kvalitet, material och funktioner. Enklare fodral kan kostar runt 100-200 kr, medan mer avancerade och med fler funktioner kan kosta runt 300-600 kr.