Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padel Tights

Vi på padelrabatten har tagit fram våra bästa padel tights favoriter utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj padel tights utifrån dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på din nya padel tights . Vi presenterar padel tights från det populäraste varumärken Adidas, Bow19, Icaniwill, Nox och RS.

Är du ute efter padel-tights? Då har du kommit helt rätt! I den här guiden så går vi på Padelrabatten igenom allt du behöver veta innan du köper ett par tights för att spela padel. 

Artikels innehåll

⬇︎Bästa Padel Tights ⬇︎

Tights med bollficka på sidan. Training Tights är gjorda för padel, tennis och andra racketsporter. Sidofickorna är öppna nertill för enkel åtkomst till padel- eller tennis-bollar. Det stretchiga materialet ger full rörelseförmåga.

High Waist Tights med en bollficka på baksidan. Dessa CTF tights kommer få och känna dig cool både på och utanför banan. Materialet andas väl, är vattenavstötande och är garanterat squat-säkra. Passar perfekt till såväl tennis som padel och har en bollficka där bak för att ni ska kunna hålla tempot i spelet.

Behöver du ett par nya leggings att spela padel eller tennis i? Då måste du äga dessa Adidas Match Leggings! De har en smal passform, hög midja och de är väldigt stretchiga. Dessutom har de några smarta fickor som är perfekta att förvara bollar i under spelet. Slutligen är de tillverkade av en kombination av återvunnen polyester och elastan, vilket säkerställer bästa komfort på banan!

Bow19 Angie Long tights black med bollfickor på bägge sidor. Köp ett par långa tights med hög midja och bred linning för bästa passform och komfort. Bow19 Angie tights har en lyster i materialet som inte går att jämföra med andra tights, en lyxig känsla till ett bra pris. Träningstights kan ju givetvis användas till både fritid och oavsett idrott. Funtkionsmaterialet har bra stretch och absorberar bort fukt snabbt.

Shorts med bollficka på sidan. Smash Shorts är gjorda för padel, tennis och andra racketsporter. Sidofickorna är öppna nertill för enkel åtkomst till padel- eller tennis-bollar. Det stretchiga materialet ger full rörelseförmåga.

Crafted to perform, designed to win. Smash-kollektionen är designad specifikt för padel med din prestanda och uthållighet i åtanke. Med funktionella tyger och förstklassig design har vi fokuserat på detaljerna så att du kan fokusera på spelet.

Perfekta att ha på gymmet eller på banan. Funktionsmaterialet på träningstightsen gör att benen håller sig torra och är bekväma under träningspasset. Tightsen är utrustade med två fickor på vardera sida, en för bollar och en för andra produkter som mobiltelefon eller annat tillbehör.

⬇︎ Rabattkoder Padel Tights⬇︎

ribbon

ICANIWILL 15% Rabattkod

Koden ger 15% rabatt på ordinarie priser, gäller ej outletprodukter samt kollektionen för ung cancer.
HELLOICIW15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Aimn 15% Rabattkod

Få 15% rabatt på din order! Gäller när du börjar prenumerera på nyhetsbrevet.
Aktivera Rabatt ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Vad är padel-tights?

Padel-tights är ett tights som är tillverkade för att spela padel. Padeltights ser ofta ut som vanliga träningstights men är tillverkade i material som är optimalt för att spela padel och många padel-tights är även utrustade med fickor för att förvara bollar. 

Padel-tights går givetvis att använda till andra aktiviteter utöver padel, som till exempel löpning eller för att använda på gymmet.

Padel-tights för dam

Padeltights är ett mycket populärt plagg för damer. Tightsen är ofta mycket bekväma för att spela padel både inomhus och utomhus. Pade-tights är dessutom ofta väldigt snygga och det uppskattas. 

Kan man spela padel i vanliga tights?

Det går givetvis att spela padel med vanliga träningstights men fördelen med tights som är är utvecklade för padel är att de ofta har fickor för bollförvaring, vilket är väldigt praktiskt under padelmatcherna. Padeltights tenderar även ofta att vara utvecklade i optimalt material som är luftigt och fuktavisande. 

Tänk på det här när du ska köpa padeltights

Om det är första gången du ska köpa padeltights så kan det vara svårt att veta vad man ska kolla efter. Nedan listar vi ett par tips för dig som du kan tänka på när du ska köpa ett par tights för padelspel. 

Passformen

Passformen är bland det viktigaste när du väljer padeltights. Padeltightsen ska sitta som andra typer av träningstights, de ska sitta tight men får inte sitta så pass tight att de begränsar din rörlighet. 

Luftigheten

Padel är en högintensiv sport där man som utövare svettas väldigt mycket. Därför är det viktigt att köpa ett par tights som är gjorda i ett luftigt material. 

Tillverkare

Det är givetvis viktigt att köpa ett par tights från en bra tillverkare som är duktiga på att tillverka padelkläder. Exempel på sådana tillverkare är:

  • Björn borg
  • Adidas
  • Nike
  • Moja
  • RS padel

Fickor

En egenskap som många kläder specialtillverkade för padel har gemmensamt är att de är designade med fickor för att förvara padelbollar. En bra padelmatch är intensiv och det förstör tempot något oerhört att behöva springa och leta efter bollar.

Därför rekommenderar vi starkt att du väljer ett par padeltights med fickor

Sammanfattning

Padeltights är ett plagg som är mycket populärt hos kvinnliga padelspelare. Dels för att de ofta är tillverkade i snygga designer men även för att de är väldigt bekvämma att spela padel i.  En annan fördel med padeltights är att de kan användas både för inomhus och utomhuspadel.

FAQ - Padel Tights

Som kvinna finns det många olika alternativ som underdel när man spelar padel. Om man inte vill spela med tights så kan man spela med en padelkjol, padelshorts eller med en padelklänning.

Ja padeltights fungerar givetvis att använda i andra sporter såsom tennis, löpning eller gym till exempel.

De bästa padeltightsen går att köpa hos Padelrabattens partners som listas på den här sidan. 

Tights ämnat för padelspel kan variera en del i priset beroende på tillverkare och modell men de flesta padeltights ligger på 500 – 900 kronor. 

Båda alternativen fungerar bra, padeltights är ofta lite varmare än en padelklänning men det är en smaksak och båda alternativen fungerar utmärkt för padelspel. 

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan kunna hitta padel tights rea till så billigt pris som möjligt.