Bullpadel Vertex 04 Women 2024 Recension

  • Vikt:345-360 g
  • Bredd kärna: 38 mm
  • Rambredd: 38 mm
  • Balans: Hög
  • Form: Diamant
  • Yttre kärna: Fibrix
  • Inre kärna: MultiEva
  • Kontroll/Kraft: Kraft
  • Ytprofil: Sandpapper

Tekniker & material

MultiEva Kärna
MultiEva-kärnan består av två lager med olika densitet. Det yttre lagret är tätare och reagerar snabbt vid kraftfulla slag, vilket ger mer kraft i offensiva attacker. Det inre lagret har lägre densitet och ger bättre kontroll vid långsammare bollar, vilket underlättar defensivt spel.

Vertex Hals
Vertex-halsen i racketen hjälper till att fördela balansen och kraften jämnt, vilket minskar vibrationer och vridmoment. Detta ökar racketens styvhet och stabilitet, vilket ger bättre precision vid volleys och kraftfulla slag.

Fibrix Yta
Fibrix-teknologin innebär att träffytan är tillverkad av en hybrid av glasfiber och kolfiber. Denna kombination ger mer elasticitet och böjlighet, vilket gör racketen skonsammare för armen vid bollträff och minskar vibrationerna.

Air Power
Air Power-teknologin består av håligheter i sidorna av racketens hals, vilket förbättrar luftflödet och aerodynamiken. Detta gör racketen smidigare och lättare att svinga genom luften, vilket resulterar i snabbare och mer precisa slag.

Bullpadel Vertex 04 Women

Topspin Yta
Racketens yta har en grov struktur likt sandpapper, vilket förbättrar greppet på bollen och ger mer spinn vid kontakt. Detta underlättar skruvade slag och ökar kontrollen över bollens bana.

Carbon Tube Ram
Ramen på racketen är tillverkad av dubbelvävd kolfiber, vilket kallas Carbon Tube-teknologin. Denna struktur ger racketen maximal mekanisk respons och en optimal kombination av kraft och kontroll.

Grip Custom Weight
Detta system på handtaget gör det möjligt att justera vikten genom att byta ut ett lock mot ett tyngre alternativ på 5 eller 10 gram. Detta gör att spelaren kan anpassa racketen efter sina egna preferenser och spelstil.

Bullpadel Vertex 04 Women

Vem passar Bullpadel Vertex 04 Women till?

Bullpadel Vertex 04 Women är perfekt för avancerade padelspelare som vill ha ett högpresterande racket. Det passar spelare som värdesätter både kraft och precision i sitt spel. Eftersom racketen är diamantformad och har hög balans, är det särskilt bra för spelare som gillar att dominera spelet med kraftfulla slag. Samtidigt erbjuder racketen utmärkt kontroll tack vare teknologier som MultiEva-kärnan och Fibrix, vilket gör det möjligt att växla mellan kraftfulla attacker och noggrant placerade försvarsslag.

Det är också ett bra val för spelare som vill minska vibrationer och därmed skonsamma för armen. Tack vare funktioner som Vertex-halsen och den dämpande kärnan blir spelupplevelsen mer bekväm och skonsam. Dessutom erbjuder Grip Custom Weight-systemet möjlighet att justera racketens vikt, vilket ger spelaren möjlighet att anpassa racketen efter sina egna preferenser. 

 

Läs fler recensioner: Tryck Här