Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelskor Herr

Att använda rätt padelskor är viktigt för att utveckla ditt spel. Med rätt padelskor kommer du öka dina möjligheter att göra en bra prestation på banan och du kommer också förhindra onödiga skador. Du komma att spendera långa timmar med dina padelskor på tex: matcher, turneringar och träning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer dina padelskor noggrant. Vi kommer att gå igenom hur padelskor är uppbyggda och egenskaper. Välj padelskor utifrån din nuvarande nivå och dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder och självklart erbjuder vi en rabatt på dina nya padelskor. Vi presenterar padelskor från det populäraste varumärken Adidas, Asics, Babolat, Bullpadel, Head, Nike, Nox, Salming och Wilson.

Letar du efter padelskor till barn & juniorer → Bästa Padelskor Barn och Junior

Artikelns innehåll

Vilka padelskor ska jag välja?

⬇︎ Padelskor Herr ⬇︎

Asics Court FF 3 är en sko som passar perfekt för både tennisspelare och padelentusiaster som är ute efter att uppnå högsta möjliga prestanda och komfort på banan. Denna sko är utformad med en rad avancerade teknologier för att förbättra spelupplevelsen och ge spelarna en känsla av överlägsenhet.

Denna sko är särskilt lämplig för dem som tar sitt spel på allvar och letar efter en sko som kan ge dem ökad rörlighet, stabilitet och dämpning. Med teknologier som TWISTRUSS™ och FLYTEFOAM® mellansulan, är Court FF 3 optimerad för snabba och dynamiska rörelser. Detta gör den idealisk för spelare med en aggressiv spelstil som kräver snabba skär, vändningar och explosiva rörelser på banan.

Stabilitet är en nyckelfunktion i Court FF 3, och det åstadkommes genom teknologier som DYNAWRAP™ och MONO-SOCK™ konstruktionen. Dessa element ger överlägsen sidostabilitet och stöd, vilket är särskilt viktigt för spelare som behöver kunna hantera snabba riktningsförändringar och skär.

Dämpning är en annan betydande egenskap i dessa skor. Med Forefoot GEL™-teknologi och FLYTEFOAM® mellansulan erbjuder skon effektiv stötdämpning och minskar belastningen på fötterna under intensiva matcher. Detta är särskilt viktigt för att minska risken för skador och ge en bekväm känsla under långa spelsessioner.

Upplev enastående prestanda på tennisbanan eller padelbanan med dessa All Court tennisskor/padelskor för herrar. Lösningen för den moderna spelaren som strävar efter maximal smidighet och komfort, dessa skor är en uppdaterad klassiker som har förfinats med flera innovativa förbättringar.

Asics Solution Speed FF 2 är en banbrytande sko som ger dig känslan av att sväva över banan. Den revolutionerande TWISSTRUSS-teknologin i mellansulan möjliggör snabba djupgående rörelser på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om det är på tennisbanan eller padelbanan, kommer du att märka den ökade stabiliteten i sidled som DYNAWRAP-teknologin ger dig. Denna funktion är avgörande för att uppnå enastående prestanda och skapa en stadig grund för dina snabba rörelser.

Sulan har fått en uppgradering för att ge bättre grepp än någonsin tidigare. Med den nya sulan får du inte bara överlägset grepp på underlaget utan också en betydligt högre komfortnivå än tidigare modeller. SOLUTION SPEED ™ FF 2-skon kombinerar ett responsivt dämpningssystem med en stödjande övre del och förbättrad flexibilitet. Resultatet är en sko som ger dig den perfekta balansen mellan stöd och rörlighet.

ENERGYRODS-teknologin under foten ger dig en kraftfull framåtdrivande känsla samtidigt som den minimerar energiförlusten vid snabba riktningsförändringar. På tennisbanan och padelbanan, där hastiga vändningar och abrupta stopp är en del av spelet, blir detta en avgörande faktor. Skons förmåga att stå emot dessa påfrestningar utan att kompromissa med stabiliteten är avgörande. Adidas nya modell levererar precis detta och mer.

Med sin lightstrike-mellansula, som har en dubbel densitet och låg profil, erbjuder denna sko enastående dämpning. Oavsett om du möter snabba servar eller ständigt byter riktning, kommer du att känna stödet och komforten som denna sko ger.

Den vita färgen ger skon en tidlös och stilren estetik som passar in i alla tennis- eller padelstilar. Den välarbetade ovandelen i mesh inte bara förbättrar andningsförmågan utan ger också en stilfull och modern touch till skon.

För att skydda skon mot slitaget från intensivt spel har Adidas integrerat Adituff-tån, vilket ger extra skydd vid de mest utsatta områdena. Adiwear-yttersulan är slitstark och utformad för att stå emot den hårda påverkan som spelet kan medföra.

Babolat, som alltid går i spetsen för padelskonstruktion, tar ytterligare ett steg framåt med Jet Premura 2-modellen. Genom att behålla de beundransvärda egenskaperna hos sin föregångare och införliva ny teknologi, erbjuder dessa skor det främsta alternativet på padelmarknaden.

Den extremt lätta designen är enastående och kompromissar inte med vare sig stöd eller komfort. Denna version är ännu lättare än tidigare, med en minskad vikt på 13 gram. Den nya Matryx Evo-teknologin som används i den övre delen ger en oslagbar kombination av hållbarhet, låg vikt och en omslutande passform som ger extra bekvämlighet.

Ventilation är av avgörande betydelse för att hålla fötterna bekväma under intensivt spel. Jet Premura 2 har en unik design med genomskinliga ventilationsfönster på båda sidor, som effektivt ventilerar skon och hjälper till att leda bort värme och fukt. Mellandelen av sulan är perforerad för att ytterligare öka luftflödet och förbättra komforten.

Sulan är utvecklad i samarbete med Michelin, experter inom gummitillverkning. Den ger en perfekt balans mellan dämpning, rörlighet och lång hållbarhet. Det speciella knopmönstret med zigzag-design ger enastående grepp både på gräs och sand, vilket ökar din förmåga att röra dig säkert och smidigt på banan.

Flexibilitet är avgörande för padel, och Babolats patenterade 360° Flex-teknologi gör framdelen av skon flexibel och följsam för att anpassa sig till padelns specifika rörelsemönster utan att begränsa dig.

Dessa padelskor är perfekta för padelentusiasten som strävar efter en kombination av överlägsen prestanda, modern komfort och enastående stabilitet. Head Motion Pro Padel är utformade för att möta de krävande behoven hos padelspelare, och de är särskilt lämpade för de som söker ett par skor som kan leverera på alla områden.

Med en betoning på andningsförmåga är dessa skor idealiska för intensiva padelmatcher. De håller din fot sval och torr, vilket är avgörande när tempot är högt och svetten rinner.

Den avancerade yttersulan, utvecklad i samarbete med Mondo, ger ett förbättrat grepp i alla riktningar. Detta gör det möjligt för dig att ha fullständig rörelsefrihet på banan och en 360-graders rörelse, oavsett vilket slag eller riktning du tar.

Skons elastiska sockkonstruktion och DynaFoam-mellansula med små luftceller ger en reaktiv och lyhörd känsla. Detta betyder att du kommer att uppleva komfort utan att behöva kompromissa med prestanda.

Stabiliteten hos dessa skor är anmärkningsvärd. Genom kombinationen av TPU-mellanfotsskaftet, en förstärkt ovandel och Lateral Control+-teknologin, erbjuder de enastående stabilitet och kontroll. Särskilt när du behöver röra dig snabbt och explosivt på padelbanan, kommer dessa egenskaper att vara till stor nytta.

Daniels Windahls sko för 2023!

Med Bullpadels rykte som en världsledande aktör inom padelsporten, kan du förvänta dig att dessa skor lever upp till höga förväntningar. De kombinerar avancerad teknologi med en komfort som är påtaglig redan från första gången du provar dem på. Detta är avgörande för att du ska kunna fokusera på ditt spel direkt utan att behöva gå igenom en inbrottsperiod för att göra skorna bekväma.

Skon är extra förstärkt på strategiska punkter för att ge extra hållbarhet och skydd under de påfrestningar som padelspelet kan medföra.

Det som verkligen sticker ut är den tekniska X-ABRADE-sulan från Vibram. Denna sula ger enastående grepp på padelbanan samtidigt som den är extremt slittålig. Detta är avgörande för att du ska kunna prestera på högsta nivå utan att behöva oroa dig för att sulan slits ut för snabbt.

För komforten finns Ortholine-innersulan som inte bara ger omedelbar komfort från första användning, utan den absorberar även fukt för att hålla dina fötter torra längre. Detta är särskilt viktigt när du spelar intensiva matcher där svett kan bli ett hinder.

Wilson fortsätter att imponera med sitt utbud av produkter, och Wilson Hurakn Pro ebony padelsko är inget undantag. Detta är en ny produkt för 2023 och har redan fått uppmärksamhet för sina imponerande funktioner.

Den sockliknande passformen är en viktig aspekt för komfort. Denna egenskap gör att skon känns som en förlängning av din fot, vilket är avgörande för att du ska kunna röra dig smidigt och bekvämt på banan.

Den rundade sulan ger 360 graders grepp, vilket betyder att du kan ta dig an alla riktningar på banan med förtroende. Denna funktion är särskilt viktig för padelspelare som behöver vara snabba och reaktiva i sina rörelser.

Stabilitet är en annan framträdande funktion hos dessa skor. Med medelstora förstärkningar och bra dämpning erbjuder de utmärkt stabilitet när du rör dig på banan. Detta är viktigt för att undvika skador och för att kunna prestera på din bästa nivå.

Konstruktionen och tekniska tyget används inte bara för att förbättra komforten utan också för att göra skorna mer bekväma. Detta är en viktig aspekt för att du ska kunna fokusera helt på spelet och inte behöva oroa dig för obehag på fötterna.

Dessutom, om du är någon som värdesätter stil och mångsidighet, kommer du att uppskatta dessa skor. De är utformade för att vara stilrena och passar in i alla situationer, både på och utanför banan.

Denna padelsko är utformad för att optimera din prestation på banan. Den kombinerar flera viktiga egenskaper som gör den idealisk för padelspelare.

Rebel-skon är både flexibel och lätt, vilket gör att du kan röra dig snabbt och smidigt på banan. Samtidigt är den konstruerad för att erbjuda stabilitet och stöd, så du behöver inte offra balans eller kontroll.

Fiskbenssulan ger fantastiskt grepp på padelbanan, vilket är avgörande för att kunna hantera snabba rörelser och ändra riktning på ett säkert sätt.

Den lätta EVA-mellansulan och den patenterade D30-insatsen bidrar till en högpresterande stötdämpning. Detta betyder att du kan hantera de chocker och påfrestningar som uppstår under spelet utan att utsätta dina fötter för obehag.

KPU-överdelen är utformad för både komfort och stabilitet. Detta innebär att du kan spela med förtroende, veta att skon inte bara är bekväm utan också säker.

⬇︎ Rabattkoder Padelskor⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
Padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Racketspecialisten - 20% Rabatt

Just nu erbjuder racketspecalisten 20% rabatt på alla produkter från Cabra.
CAB20RS
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Nordic Padel 15% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 15% rabatt på allt med ordinarie pris.
Padelrabatten
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Padelskor

Det finns många olika typer av padelskor och modeller, vilket gör att det finns en modell till varje individ. Padelskor kan variera i material, vikt, känsla, passform, slitstyrka m.fl. Det viktigaste med en padelsko är att den sitter rätt om foten så att risken för att trampa snett eller skada sig minskar. Padelskor som är mjukare brukar upplevas vara sköna och göra det möjligt för snabba förflyttningar. Medans hårdare padelskor är mer stabila och brukar ha bättre hållbarhet. Här kommer din personliga preferens in och varje individ har olika faktorer de tycker är viktiga i nya skor. Modeller och märken skiljer sig åt i både passform och känsla, så det är viktigt att veta vad du är ute efter. Padelskor brukar forma sig väldigt bra efter din fot, vilket gör att du kan behöva använda dom ett par gånger innan de ger dig bästa känslan. Vi på Padelrabatten.nu rekommenderar alltid att du har på dig dina nya skor i 45-60 min innan du testar dom på padelbanan.

Nedan kan du läsa om de olika funktionerna som padelskor har och vad du borde prioritera när du funderar på att skaffa nya padelskor. Allt från olika mönster på sulan till känsla och slittålighet. Vi på Padelrabatten.nu vill informera dig så att du kan göra ett smart och bra val när du införskaffar ny padelutrustning.

Sula

Padelskornas sula är en viktigt komponent i alla padelskor. Den är gjord för att ge dig bra grepp på padelbanan men samtidigt göra det möjligt att glida när man vill. Sulans jobb är att göra båda dessa möjligt, utan att orsaka risk för att ramla eller skada några ledband. Det finns olika typer av sulor, olika mönster.

All court

Det finns skor med benämningen Padel/Tennis, vilket är tennisskor med en all court sula. Denna sulan är anpassad för alla underlag och ger därför inte så mycket grepp. Sulan har mindre mönster och kan vara bra på padelbanor som inte har mycket sand. Om du upplever att du ibland fastnar på padelbanan så kan det bero på att dina skor har för mycket grepp, då kan en all court sula vara ett bra alternativ. Däremot är risken att man halkar om man spelar på padelbanor med mycket sand. Många av de bästa padelspelarna i Sverige spelar med padelsko med en all court sula.

Fiskbensmönster

Det finns även Clay/Padel skor. Dessa skor har fiskbensmönster som kommer att ge dig ett riktigt bra grepp, vilket är att föredra på banor med mycket sand. Denna sulan är optimal för dig som kanske upplever att du har lätt för att halka med dina nuvarande skor. En sko med fiskbensmönster är inte att rekommendera på banor som inte har någon sand, då risken att man fastnar och kan skada sig blir högre. Men på padelbanor med sand är fiskbensmönstret optimalt då det ger fantastisk stabilitet och grepp.

Hybridmönster

Padelskor som har en hybridsula är en kombination av en all court sula med en clay sula. Med några ändringar i sulan har man gjort denna sula optimerad för just padel. Den är designad för att göra snabba och explosiva vändningar, samt är den styvare för att du ska kunna förflytta dig snabbare och smidigare på padelbanan.

Dämpning

Padelskornas dämpning är en viktig faktor och varje individ kan ha olika behov. En person som väger mer kommer att behöva mer dämpning än vad en som är lättare behöver. Därför är dämpning i padelskor väldigt individanpassat och olika modeller passar olika typer av spelare. Padel sätter mycket mer stress på dina senor och ledband än tennis, vilket gör att padelskorna behöver ha mer dämpning.

Skornas mjukhet, eller dämpning, hjälper också dig att hålla bättre balans och hållning, för att utföra rörelserna på padelbanan så effektivt som möjligt.

Slitstyrka - Hållbarhet

En viktig egenskap med dina nya padelskor är självklart att de är slittåliga. Vissa skor kommer att ha bättre hållbarhet än andra och kommer därför att vara en bättre investering långsiktigt. Padelskor ska vara byggda för att klara av hårt slitage utan att gå sönder på padelbanan.

Om du är en person som springer mycket på hälarna, då är detta extra viktigt. Först och främst borde du undvika att springa på hälarna, speciellt i snabbare moment. Då det är bättre att springa med vikten mer på främre delen av foten, för bästa effekt. Men detta är självklart inte lätt att ändra på och därför kan valet av padelskor hjälpa dig lite. Du kommer behöva en sko med starkare sula och mer stöd. I detta fall kan även specialanpassade padelskor vara ett bra alternativ.

Känsla

Om du spelar padel flera gånger i veckan så är det självklart att det ska kännas bra för dina fötter. Många timmar på padelbanan kan leda till trötthet och obekväm känsla i fötterna. Valet av padelsko är viktigt, då en bra sko erbjuder fantastiskt stöd och ergonomi som gör dom skönare att använda. Detta gör även att du kommer vilja spela mer padel, då problem med fötterna inte längre kommer vara något du behöver tänka på.

En bra padelsko borde inte ge dig varken kramp känsla eller blåsor på fötterna. De ska upplevas mjuka men samtidigt stabila och ska ge dig förutsättningarna för att prestera på banan. Känslan är väldigt individuell och därför rekommenderar vi att du testar flera modeller från olika märken för att jämföra och se vad du gillar bäst. Det är viktigt att skorna passar dina fötter och att de är bekväma att ha på sig, då målet är att du ska kunna spendera många timmar på padelbanan utan någon obekvämhet eller problem.

FAQ - Padelskor

Padelskor är skor som är designade för sporten padel. Detta innebär att padelskor har en anpassad stabilitet, dämpning och passform för just padel. Eftersom padel är intensivt och kräver snabba sidoförflyttningar måste skorna kunna hantera detta. Skor som inte är gjorda för padel kommer att vara klumpiga och slitaget blir betydligt större. Vilket även kan resultera i ökad chans för skador. Padelskor däremot, kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att spela just padel. Därför försöker vi på Padelrabatten.nu hjälpa dig att hitta dina nya padelskor till det bästa priset.

Padel och tennis är båda racketsporter men, som vi alla vet, har sporterna sina skillnader. Tennis spelas på större banor, vilket innebär att man kommer upp i högre hastigheter och behöver förflytta sig i större sträckor. Padel spelas på en mindre bana och därför är sidoförflyttningar och snabba vändningar vanligare. Detta resulterar i att padelskor behöver ha bättre dämpning och vara mer slitagetåliga. Tennisskor har en stabil uppbyggnad och kan upplevas som “klumpiga” på en padelbana. Padelskor upplevs därför smidigare, då sulan är anpassad för att ge optimalt grepp på en padelbana. Flera återförsäljare marknadsför tennisskor som tennissko/padelsko och dessa funkar bra till tennis såväl som padel.

Det är inte rekommenderat att använda vanliga löparskor för att spela padel eftersom de inte är utformade för den specifika rörelsen och belastningen som krävs i padel. Padelskor är speciellt utformade med funktioner som bra grepp och dämpning för att hjälpa dig att prestera på bästa sätt.

Padelskornas livslängd är väldigt individuellt, då det beror på hur ofta du spelar samt hur ditt rörelsemönster på banan ser ut. Är du en intensiv spelare som använder mycket sidoförflyttningar kommer skorna att slitas ut snabbare. Det som kommer påverkas är skornas sula och dämpning. Det är viktigt att hålla koll på slitaget på sulan. Om yttersulan är nedsliten kan det resultera i risk för halka, på grund av sämre grepp. Välanvända padelskor kommer troligtvis att ha sämre vridstyvhet och ger därför inte samma stabilitet som ett par nya skor. Visuellt slitage är oftast det enklaste sättet att avgöra om du behöver nya skor eller inte. Men om det kommer till den punkt att skorna inte längre känns lika stabila eller att någon av de andra funktionerna upplevs ha blivit sämre, kan det också vara dags att skaffa nya padelskor.

Eftersom padel innebär intensiva och snabba sidledsförflyttningar så måste padelskorna sitta så tajt som möjligt, utan att det känns obekvämt såklart. Det är viktigt att skorna sitter tight kring hela foten, så att den inte glider runt i skon, vilket annars kan leda till högre risk för skador. De flesta märken erbjuder olika modeller och passformer på skor, vilket gör att oavsett om du har en bred eller smal fot så finns det padelskor för dig. Det är även viktigt att ha i åtanke att de flesta nya skor kommer att upplevas vara väldigt tajta i början, men efterhand kommer de bli mjukare och formas efter dina fötter.

Många märken erbjuder flera modeller i olika prisklasser. Det finns allt från billigare padelskor till dyrare modeller från premiummärken. Det är viktigt att inte tänka på endast prislappen, då kvalité också är en viktig faktor. Priserna på bra padelskor börjar från runt 799kr och uppåt. Vi på Padelrabatten.nu har samlat rabattkoder och erbjudanden på padelskor från Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa nya padelskor, i hög kvalité, till det lägsta priset.

Det beror på din egen preferens och spelstil. En mjukare sula ger mer känsla och kontroll, medan en hårdare sula ger mer stabilitet och stöd. Det finns också olika slags material som används i sulor, såsom gummi eller skumgummi. Gummisulor ger mer grepp och hållbarhet, medan skumgummi ger mer dämpning och komfort.

Ja, det är viktigt att ha bra dämpning i padelskor eftersom det hjälper till att skydda fötterna från vibrationer och stötar när du spelar. Det kan också hjälpa till att minska trötthet och öka komforten under långa spelsessioner.

Det finns vanligtvis inte så stor skillnad mellan herr- och dammodeller av padelskor, men dammodellerna är oftare utformade med färger och design som är mer attraktiva för kvinnor. Dammodellerna kan också vara lite mindre i storleken och ha lite mindre bredd.

Padelskor är speciellt utformade för att prestera på padelbanan, så det kan vara svårt att använda dem i andra situationer. Gummisulorna kan vara sköra och slitage kan uppstå snabbare om man använder skorna utanför padelbanan. Men är du ute efter att använda skon som en vardagssko rekommenderas det inte.

Vi har samlat padel rabattkoder och erbjudande Sveriges största padel butiker för att du ska kunna köpa din padel skor rea till marknadens lägsta pris. Priserna på det bästa padelskorna börjar från ca 799kr och uppåt.

Klicka här för att komma till rean och få extra rabatt.

Bästa padelskor herr

  1. ASICS Court FF 3 Allcourt – Rörlighet, stabilitet och dämpning
  2. ASICS Solution Speed FF 2 –  Snabbhet, smidighet och optimal prestanda.
  3. ADIDAS Adizero Cybersonic – Prestanda, komfort och stil.
  4. Babolat Jet Premura 2 Lebron – Högsta prestanda, smidighet och komfort
  5. Head Motion Pro – Prestanda, komfort och stabilitet
  6. BULLPADEL Hack Vibram 2023 – Teknologi och komfort 
  7. WILSON Bela Pro Black – Prestanda och komfort 
  8. Salming Rebel Cayetano – Lättviktighet och stabilitet