Rabattkoder och rea på padel

Rabattkoder Till Sveriges Största Padelbutiker

Padelkläder Dam


Rätt val av padelkläder för kvinnor är viktigt för att röra sig bekvämt på banan, förbättra prestanda och i slutändan för att spela med mer självförtroende. På så sätt bör plaggen som du använder i din padelträning eller matcher ha en rad specifika egenskaper om du vill få ut det mesta av dina rörelser och optimera din energi på banan speciellt om du utövar denna sport regelbundet och om du vill få ut det mesta av alla dina rörelser på banan.       

Kolla även in: Bästa Padelracket Dam 2022

Padelkläder Överdelar:
Linne Klänningar & Topp

Svart sportigt linne  padeldamer.

 • Färg:Svart
 • Material: 100% återvunnen polyester

Inte mycket är bättre än en svart tennisklänning/padelklänning på banan om man önskar en stilren design, det skulle vara vit i så fall. Här kan du köpa en kaxig klänning för idrott utrustad med de detaljer och funkoinaliteter som krävs på tennisbanan och padelbanan. Minst 75% av Polyestern är tillverkad utav återvunnen Polyester vilket gör klänningen till ett klimatsmart val. Vidare kan nämnas att klänningen är tillverkad med Nikes Dri-FIT teknologi vilket innebär att svett avdunstas snabbt, sist men inte minst, lagom stretch ger en fin passform.

 

Givetvis passar toppen lika bra till damer som spelar padel. Rund hals, stretchigt material för bästa passform. Dessutom är toppen tilverkad med aerorady-teknologi vilket innebär att fukt absorberas bort kvickt.

Smash-kollektionen är designad specifikt för padel med din prestanda och uthållighet i åtanke. Med funktionella tyger och förstklassig design har vi fokuserat på detaljerna så att du kan fokusera på spelet.

Linnet är tillverkat i absolut finaste material som håller fukten borta samt har lagom elasticitet för bästa komfort och passform. Rund hals. Dessutom är ryggen delvis öppen som en extra designdetalj.

Tenniskjol som med fördel används som padelkjol eftersom den har det som krävs för att röra dig fritt på banan samtidigt som du kan förvara bollar under fållen på innertightsen. Kjolen har utrustats med DriFIT material vilket gör att fukt absorberas bort kvickt. 

 • Det stretchiga Nike Flex-materialet följer kroppens rörelser.
 • Vecken har ett böljande fall och svänger när du springer på planen.

 Denna topp från Bullpadel har ”Drynamic” -teknik som garanterar snabb torkning och komfort tack vare det elastiska materialet.

RS Classic Sports Bra med medium-support och mjuk passform. Det mjuka tyget ger en skön second-skin-känsla mot din hud och ger samtidigt bra stöd och rörlighet i alla riktningar. Bär den som den är eller använd under din träningströja. Löstagbara inlägg.

ADIDAS Primeblue Tank Women Black

Linnet har delvis öppen rygg och rund hals. Funktionsmaterial gör att fukt absorberas bort kvickt och adidas använder ett något elastiskt material för bästa passform och frihet när du rör dig över tennisbanan eller padelbanan. Det som är unikt med denna topp är att materialet har en skimrande glans vilket gör att den sticker ut mot de flesta andra toppar.

Padelkläder underdelar - Padelkjol & Padelshorts

Kjolen för dig som spelar tennis eller padel. Kjolen har en något utsvängd passform och bred linning. Den breda linningen hjälper till att göra så passformen blir bättre samtidigt som komforten ökas. Heatready är adidas egenutvecklade funktionsmaterial/teknologi som hjölper till att hålla fukten borta när du tränar eller spelar match.

Racquet Skirt passar både som tennis- och padelkjol. RS Racquet Skirt har inbyggda shorts med bollficka på ena sidan och vanlig ficka på andra sidan. Vilket gör att de passar utmärk både på och utanför tennis- eller padelbanan. 

 Här får du ännu en läcker tenniskjol från Adidas. Den kommer med en riktigt bra passform och är framställd i mjuka och funktionella material.

Du får med denna tenniskjol, bland annat Climacool teknik, som ger bra ventilering samt låter din hud andas.

Kjolen kommer med innershorts så att du fritt kan röra dig runt när du spelar tennis eller padel.

Crafted to perform, designed to win. Smash-kollektionen är designad specifikt för padel med din prestanda och uthållighet i åtanke. Med funktionella tyger och förstklassig design har vi fokuserat på detaljerna så att du kan fokusera på spelet.

Finns i flera färger

RS Ribbed Match Skirt är din perfekta tennis- eller padelkjol. Mjukt midjeband med inbyggd underbyxa. De underbyxorna har en ficka för tennis- och padelbollar. 

Nordicdots levererar snygg design i kombination funktionsmaterial samtigt som det är klimattänk rakt igenom ofrån plagg till förpackning. Materialet består av 90% återvunnen Polyester. Stick ut på tennisbanan/padelbanan och klä dig i denna läckra klänning ifrån Nordicdots.

Riktigt snygga långa tights som löser problemet med vart du skall förvara tennisbollen eller padelbollen. Dessutom är det funktionsmaterial som håller dig torr länge och tillverkat med återvunnet material.

Det som sticker ut är att adidas använder 100% återvunnen Polyester vid tillverkning vilket gör kjolen till ett klimatsmart val. Integrerade innerstights ger dig plats att förvara bollen mellan tightsen och huden. Elastisk linning för bästa komfort.

Kjolen med integrerade innershorts gör att du smidigt förvarar bollen under innertightsen. Kjol med lagom stretch och en bred linning ger fin passform och skön komfort.

Riktigt snygga halvlånga tights som löser problemet med vart du skall förvara tennisbollen eller padelbollen. Dessutom är det funktionsmaterial som håller dig torr länge och tillverkat med återvunnet material.

Kjolen har integrerade innertights för smidig förvaring av bollar. Den fina skärningen ihop med en veckad design med slit i sidan gör att kjolen sticker ut jämfört med många andra kjolar. Funktionsmaterial som Nike använder ser till att hålla fukten borta, bred linning ger bästa komfort och passform.

⬇︎ Rabattkoder Padelkläder ⬇︎

ribbon

Tennisshopen 15% Rabattkod 2022

Koden ger dig 15% rabatt på skor och kläder.
padelrabatt15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Ongoal 12% Rabattkod 2022

Rabattkoden ger dig 12% rabatt på hela sortimentet hos ongoal + padel television på köper - 1 gratis månad till alla kunder.
Padelrabatten12
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

PadelXpert 5% Rabattkod

Rabattkoden ger dig 5% rabatt på nästan allt hos padelxpert.
padelrabatten5
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

RS Sports - Rabattkod 20%

*Rabattkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden, produkter ur Pro Edition-serien eller om annat har kommunicerats.
padelrabatten20
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

ICANIWILL 15% Rabattkod

Koden ger 15% rabatt på ordinarie priser, gäller ej outletprodukter samt kollektionen för ung cancer.
HELLOICIW15
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Våra favoriter – Överdelar

 • Adidas padel linne -ADIDAS CLUB TANK TOP

 • Nike padelklänning -NIKECOURT DRIFIT VICTORY DRESS WOMEN

 • Adidas FunktionstoppADIDAS Primeblue Tank Women Black

 • icaniwill funktionstopp – ICIW SMASH TEE

 • Nike padel linne -NIKE Dry Elevated Ess Tank women Black

 • Nike padelkjol – NIKE Court Advantage Skirt Black Women

 • Bullpadel padel linne -BULLPADEL YARI WPT TOP

 • Rs sports topp – RS CLASSIC SPORTS BRA

Våra favoriter – padelkjol

 • Adidas padelkjol – ADIDAS PRIMEBLUE PRINTED MATCH SKIRT
 • Rs sports padelkjol – RS RACQUET SKIRT BLACK
 • Adidas padelkjol Vit – ADIDAS CLUB SKIRT
 • Icaniwill padelshorts med fickor – ICIW SMASH PADEL SHORTS
 • Adidas padelkjol svart – ADIDAS MATCH SKIRT AEROKNIT PRIMEBLUE
 • Padelklänning – NordicDots Performance dress Black Women
 • Padelkläder ledggings – NORDICDOTS Smart Leggings Black Women
 • Adidas padelkjol grå- ADIDAS Graphic Skirt Grey Women
 • Nike padelkjol – NIKE Court Victory Skirt Orange Women
 • Padelshorts med byxor – NORDICDOTS Smart Bikers Navy Ballficka Women
 • Padellkjol Nike – NIKE Court driFit Skirt White

Padelkläder Dam Rea:

Vi har samlat rabattkoder och padel rea på ett och samma ställen så att du kan handla din padelkläder dam så billigt som möjligt. 
Klicka här för att komma till padelkläder rea och få extra rabatt.

Lästips – Fler Bäst i test